Beşiktaş maçı var, televizyon şifreli veriyor diye benimki de dışarıda, yeni geldi eveİyidir canım evde eş beklemece
Sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik?
sürekli dinlenmenin bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim abla, evde yapılması gereken bir şeyi görünce zor tutuyorum kendimi ama susam için dayanıyorum. Inşallah Susan kardeş istiyor, sizden de hayırlı haberleri bekliyoruz :)Olsun arada onlarda kafa dağıtmayı hakediyorlar,benimkide işte hala.O halde susamı dinliyorsun ve ayaklarını uzatıp dinleniyorsun canım.İlk aylar önemli,üzme yeğenimi
Otur, yat, kalk, yemek ye ile geçiyor abla ya :) dışarı da çıkamıyorum bir şey olursa diye araba yolculuğu yapmıyoruz, sıkıldım biraz. Azıcık iş yapayım desem susam ağrı yapıyor, ben de yatıyorum :) L Love you91 ablaya da dedim, sana da diyorum, Susamla kardeş istiyoruz biz, inşallah verin artık müjdeyi :)
Seni çok iyi anlıyorum canım.Bende ev dağınıkken duramam,içim içimi yer.Uzun zaman hareketsizlikde insanı daha çok yoruyor.Ama ne yapıcan yavrun iyi olsunda az daha sabır kuzum.Herşey hayellerimizin gerçekleşmesi içinsürekli dinlenmenin bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim abla, evde yapılması gereken bir şeyi görünce zor tutuyorum kendimi ama susam için dayanıyorum. Inşallah Susan kardeş istiyor, sizden de hayırlı haberleri bekliyoruz :)
Allah sesini duysun kardeşleride gelir umarım en kısa zaman :)Otur, yat, kalk, yemek ye ile geçiyor abla ya :) dışarı da çıkamıyorum bir şey olursa diye araba yolculuğu yapmıyoruz, sıkıldım biraz. Azıcık iş yapayım desem susam ağrı yapıyor, ben de yatıyorum :) L Love you91 ablaya da dedim, sana da diyorum, Susamla kardeş istiyoruz biz, inşallah verin artık müjdeyi :)
Ediyorum dua ablacım, Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahSeni çok iyi anlıyorum canım.Bende ev dağınıkken duramam,içim içimi yer.Uzun zaman hareketsizlikde insanı daha çok yoruyor.Ama ne yapıcan yavrun iyi olsunda az daha sabır kuzum.Herşey hayellerimizin gerçekleşmesi içinİnşallah canım dualarını eksik etme olur mu
Amiiiin :)Allah sesini duysun kardeşleride gelir umarım en kısa zaman :)
Amin canım Allah razı olsun.Allah miniğimizede sağlık versinEdiyorum dua ablacım, Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Amin teyzesi, teşekkür ederiz :)Amin canım Allah razı olsun.Allah miniğimizede sağlık versin
İnşallah olur neden olmasın,Allahtan ümit kesilmez.Burada ne ümitsizler hamilelik müjdesi verdi.Allah gönlüne göre versinBurda burda nasip olacak mı acaba bakalımtüp bebek tedavisi olacak bakalım bende anne olabilecek miyim
Sorununuz neydi acaba?
İnşallah olur neden olmasın,Allahtan ümit kesilmez.Burada ne ümitsizler hamilelik müjdesi verdi.Allah gönlüne göre versin
Allah yardımcin olsun allah dan ümit kesilmez bir zamanı var en kısa zamanda gelir yavrularımız doğru zamandaÇikolata kistim var birde rahimde bu kiste baglı yapışıklık sorun
Griple bogusmaktayim canim.memleketten yeni dondum.sen nasilsin giremedim nezamandir ne durumdasin.
Allah yardımcın olsun, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir evlada sahip olursun