2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

İyidir canım evde eş beklemece
Sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik?
Beşiktaş maçı var, televizyon şifreli veriyor diye benimki de dışarıda, yeni geldi eve
Çok şükür sıkıntım yok abla, ama işte azıcık ayakta olsam bel ve sırt ağrısı çok oluyor. İş yapma sen diyor susam bana yani :)

Olsun arada onlarda kafa dağıtmayı hakediyorlar,benimkide işte hala.O halde susamı dinliyorsun ve ayaklarını uzatıp dinleniyorsun canım.İlk aylar önemli,üzme yeğenimi

S Susammmmm ıyidir canım temizlik yemek örgü derken akşam oldu benimde eşim macı izleyip geldi yemek yedik tv karşısına geçtik:) sen nasılsın günler nasıl geçiyor susamla

Olsun arada onlarda kafa dağıtmayı hakediyorlar,benimkide işte hala.O halde susamı dinliyorsun ve ayaklarını uzatıp dinleniyorsun canım.İlk aylar önemli,üzme yeğenimi
sürekli dinlenmenin bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim abla, evde yapılması gereken bir şeyi görünce zor tutuyorum kendimi ama susam için dayanıyorum. Inşallah Susan kardeş istiyor, sizden de hayırlı haberleri bekliyoruz :)

S Susammmmm ıyidir canım temizlik yemek örgü derken akşam oldu benimde eşim macı izleyip geldi yemek yedik tv karşısına geçtik:) sen nasılsın günler nasıl geçiyor susamla
Otur, yat, kalk, yemek ye ile geçiyor abla ya :) dışarı da çıkamıyorum bir şey olursa diye araba yolculuğu yapmıyoruz, sıkıldım biraz. Azıcık iş yapayım desem susam ağrı yapıyor, ben de yatıyorum :) L Love you91 ablaya da dedim, sana da diyorum, Susamla kardeş istiyoruz biz, inşallah verin artık müjdeyi :)

Seni çok iyi anlıyorum canım.Bende ev dağınıkken duramam,içim içimi yer.Uzun zaman hareketsizlikde insanı daha çok yoruyor.Ama ne yapıcan yavrun iyi olsunda az daha sabır kuzum.Herşey hayellerimizin gerçekleşmesi içinİnşallah canım dualarını eksik etme olur mu

Allah sesini duysun kardeşleride gelir umarım en kısa zaman :)

Ediyorum dua ablacım, Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…