İnşallah güzel haberlerini alırız :) valla ben de bu aydan umutlu değildim, yumurta çatlamadan üç gün bir gün önce ve sonra olmuştu. Tutmuş meğer :)S Susammmmm anladım 27 günde falan adet oluyorsun yani benim de 10 gün kaldı bata diğer ay çok çaba harcadım ama olmadi bu ayda ovilasyon gününden 3 gün önce ovilasyon günü o akıntıyı yakaladığım gün ve ondan 1 gün sonra oldu toplamda 3ne yapım artık bu ayda böyle oldu geçen ay çok güzel geçirdik ama olmadi bu ay az pek umudum yok ama taktir Allahin bakalım 10 gün nasıl geçicek artık:) hayırlısı ile inşallah bizde senin gibi güzel haberler aliriz 2018 de hepimiz anne oluruz
Canim cok sevindim.allah razi olsun dualarin icin.saglikla kucagina almak nasip olsun ins.İnşallah 2018'e girmeden bu gruptakilerden bekliyorum :) sen abla, @Gulasor6 , G Gonulcelen_87 sizler de inşallah biran önce sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşursunuz
Hadi inşallah bizede umut olursunİnşallah güzel haberlerini alırız :) valla ben de bu aydan umutlu değildim, yumurta çatlamadan üç gün bir gün önce ve sonra olmuştu. Tutmuş meğer :)
amin Allah razı olsun:)Canim cok sevindim.allah razi olsun dualarin icin.saglikla kucagina almak nasip olsun ins.
tamam yazarım teyzesi :)Hadi inşallah bizede umut olursungelişmeleri yaz hep unutma bizi
Saol cnm iyiyim iş güç koşturma devam:)Yumurtlama haftasındayım değerlendirmeye başladıkMutlu haftalar kızlar nasılsınız??
Oh iyi yapıyorsun inşallah bu ay olurSaol cnm iyiyim iş güç koşturma devam:)Yumurtlama haftasındayım değerlendirmeye başladıkYeni ay yeni umut.Sen ne yapıyorsun,bata geri sayım başladı değil mi?Hadi sende güzel haber ver bize
İnşallah canım inşallah kasımda daha çok hamile haberi alırızOh iyi yapıyorsun inşallah bu ay olur
Iyi bende valla ne olsun beklemedeyim evet bugün de biterse 8 gün kalcak :) akıntı ve göyüs hassasiyeti başladı 2 gündür inşallah hepimiz güzel haberler aliriz kasımda artık
Aminİnşallah canım inşallah kasımda daha çok hamile haberi alırız
Hiç sorma bende artık "hamileyim onu yapamam,şunu aşeriyorum"vb triplerine girmek istiyorum:)İnşallah bu seneyi bizde hamile olarak kapatırızAminkasım da aşk başkadır sansi bizede vurur inşallah geçen sene tanidiigm 6 kişi hamile kalmıştı doğurdu hepsi şimdi 4 kişi etrafımda hamile haberleri aldı ah ah artık bizde şu haberleri alsak duydukça artık bende yaşamak istiyorum
Evet ya gelsin bizim de nazlancagimiz günler artıkHiç sorma bende artık "hamileyim onu yapamam,şunu aşeriyorum"vb triplerine girmek istiyorum:)İnşallah bu seneyi bizde hamile olarak kapatırız
İnşallah Rabbim verecek sana da, inanıyorum ben abla :) sen de istediğin gibi nazlanacaksın :)Hiç sorma bende artık "hamileyim onu yapamam,şunu aşeriyorum"vb triplerine girmek istiyorum:)İnşallah bu seneyi bizde hamile olarak kapatırız
Rabbim verecek inşallah mucizeni sana da abla :) sonra full time naz :)Evet ya gelsin bizim de nazlancagimiz günler artık
İnşallah canım.Güzel yüreğin güzel dileklerin için saolİnşallah Rabbim verecek sana da, inanıyorum ben abla :) sen de istediğin gibi nazlanacaksın :)
:) yok abla, sağolsun midemi bulandırmıyor Susamım (biz susam diyoruz susam kadar olduğu için, hatta o yüzden nickim susam :)), ama azıcık iş yapsam belim çok kötü ağrıyor. İş dediğim de Susamın canı salata çekti onu yaptım, o ağrıttı. Gerçi annem de, hiç bulantım olmadı ama belim hep çok ağrıyordu hamileliklerimde dedi. Belki ondandır, bulantı hiç olmaz :)İnşallah canım.Güzel yüreğin güzel dileklerin için saolYeğenimiz nasıl annesi?Bulantı falan başladımı?
Aman iyi geçsin canım.Demekki anneye çektin.Kendinede susamada iyi bak yormayın kendinizi:) yok abla, sağolsun midemi bulandırmıyor Susamım (biz susam diyoruz susam kadar olduğu için, hatta o yüzden nickim susam :)), ama azıcık iş yapsam belim çok kötü ağrıyor. İş dediğim de Susamın canı salata çekti onu yaptım, o ağrıttı. Gerçi annem de, hiç bulantım olmadı ama belim hep çok ağrıyordu hamileliklerimde dedi. Belki ondandır, bulantı hiç olmaz :)
İnşallah iyi geçer abla :) sen de yumurtlama dönemi geçtikten sonra kendini yorma tamam mı, bak ben nasılsa olmaz artık diye ümidimi kaybettiğim zaman geldi mucizem. Ağır iş yapma, çok yorma kendini tamam mı? İnşallah çok bekletmeden güzel haberini duyacağız, inanıyorum benAman iyi geçsin canım.Demekki anneye çektin.Kendinede susamada iyi bak yormayın kendinizi
İnşallah canım benim,tamam dikkat ederimİnşallah iyi geçer abla :) sen de yumurtlama dönemi geçtikten sonra kendini yorma tamam mı, bak ben nasılsa olmaz artık diye ümidimi kaybettiğim zaman geldi mucizem. Ağır iş yapma, çok yorma kendini tamam mı? İnşallah çok bekletmeden güzel haberini duyacağız, inanıyorum ben
Haha inşallah bi gelse yeterRabbim verecek inşallah mucizeni sana da abla :) sonra full time naz :)