Allah yardımcin olsun allah dan ümit kesilmez bir zamanı var en kısa zamanda gelir yavrularımız doğru zamanda
Hoşgeldin canım nasıl geçti memleket havası umarım iyi gelmiştir kafa dağıtmak için geçmiş olsun bu arada iyi bende bekliyorum batı 8 ekim hamilelikle alakalı inan hiç umidim yok bu ayda olmadi kesin en fazla hamile olsam goyusden yine bir belirti çıkardı en azından..Griple bogusmaktayim canim.memleketten yeni dondum.sen nasilsin giremedim nezamandir ne durumdasin.
Ahh o belirtiler ahh.belirti oldugu zaman sonuc negatif olunca uzuluyoruz.belirti olmazsada uzuluyoruz.rabbim sabir versin bizlere.bi sicak bi soguk derken sifayi kaptim.onun haricinde iyiydi hersey.Hoşgeldin canım nasıl geçti memleket havası umarım iyi gelmiştir kafa dağıtmak için geçmiş olsun bu arada iyi bende bekliyorum batı 8 ekim hamilelikle alakalı inan hiç umidim yok bu ayda olmadi kesin en fazla hamile olsam goyusden yine bir belirti çıkardı en azından..
Tahmin edebiliyorum yaşadığın zorlukları, Allah yardımcın olsun inşallahAy amin canım ya inşallh valla ne zorluklardan geçtim ameliyattın falan derken çok yoruldum artık
Iyi ne güzel hava değişimi iyi olmuştur en azındanAhh o belirtiler ahh.belirti oldugu zaman sonuc negatif olunca uzuluyoruz.belirti olmazsada uzuluyoruz.rabbim sabir versin bizlere.bi sicak bi soguk derken sifayi kaptim.onun haricinde iyiydi hersey.
Aynen.insanin ilk zamanki hevesi kalmiyor zamanla.en kisa zamanda hepimize mujdeli haberler gelir ins.Iyi ne güzel hava değişimi iyi olmuştur en azındanaynen en iyisi işte belirti oluo olmamasını takmamak gerçi ilk zamanlardaki heyecanım çok farklı zaman geçince insan duruluyor ilk gün ki gibi üzülmüyorum
Inşallah canımAynen.insanin ilk zamanki hevesi kalmiyor zamanla.en kisa zamanda hepimize mujdeli haberler gelir ins.
Geçmiş olsun canım yapışıklık açılıyor diye biliyorum.İnşallah kistinde erir gider.Allah dermasız dert vermesinÇikolata kistim var birde rahimde bu kiste baglı yapışıklık sorun
Geçmiş olsun cnmGriple bogusmaktayim canim.memleketten yeni dondum.sen nasilsin giremedim nezamandir ne durumdasin.
Tsk ederim canim benim.Geçmiş olsun cnm
Geçmiş olsun canım yapışıklık açılıyor diye biliyorum.İnşallah kistinde erir gider.Allah dermasız dert vermesin
Şimdi durum nedir?Tekrar bir ameliyat yada tedavi şekli önerdi mi?Tüp bebek işe yaramıyormuymuş?Rabbim sanada anneliği tattırsın inşallahİki kez histereskopi oldum birincisinde çok yapışıklık var çok kötü durumdaydı dedi doktor ikincisindede vardı ama birinciye göre daha iyi durumda demişti tekrarlayan yapışıklıkmış o yüzden çok zor durum yani
Şimdi durum nedir?Tekrar bir ameliyat yada tedavi şekli önerdi mi?Tüp bebek işe yaramıyormuymuş?Rabbim sanada anneliği tattırsın inşallah
Amin canım amin.Bu duyguyu ancak bizler gibi anne olmak isteyip bu yolda acı çekenler anlar.Sen umudunu yitirme ve çabalamaya devam et.İnşallah bizde bu duyguları tadacağız birgünLaparoskopi oldum en son 1 ay önce kasım yada aralık gibi tekrar gidicem doktora ama pek ümidim kalmadı tekrarlayan yapışıklıkta gebelik zor oluyomuşamin canım inşallah bana ve isteyen herkese allah anneligi nasip etsin çok zor şeyler yaşadım allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın
Tabiki tüm çabalara rağmen olmuyorsa tevekkül etmeyi bilmek gerek.Ama bunu yapmak anne olmayı çok isteyen biri için çok zor.Ancak zamanla insan duygularına sahip çıkmayı öğreniyor.Ben ilk zamanlar adet olunca çok kötü oluyordum ağlıyordum ve galiba ben böyle yaptıkça etrafım yani en çok eşim üzülüyordu.Şimdi elimden geldiğince çabalıyorum doktorsa gidiyorum ovulasyonsa günleri takip ediyorum.Sonra mı?Allah'a teslim olup tevekkül ediyorum ve isyandan uzak durmaya dikkat ediyorum.Tüm arkadaşlarada bunu tavsiye ediyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı olacak şekilde rabbim bizi ödüllendirecekBi akrabamizin kizi var.cikolata kistinden dolayi cocugu olmuyormus.yani doktor tekrarlamadan hamile kalman gerekli diyormus ama 2 kere tekrarlamis sanirim.ama kiz hayati hem kendine hem ailesine hemde cevresindekilere zehir etmeye baslamis.yani tmm zor bi durum herkes bu duyguyu tatmak istiyor.aileside onun icin iyisini ister.ama olmuyosada bu sekilde kendini birakmak bence cok iyi degil.olmamasindada vardir bi hayir diyip hayati yasamaya devam etmek gerekli diye dusunuyorum.
Zor ama etrafindaki insanlara siz beni anlamiyosunuz nede olsa cocugunuz var diyerek onlari uzmeyede hakki oldugunu dusunmuyorum ben.cocuk cok onemli tabikide ama bu sekilde ne biliyim hayati kendine esine cevresine zindan etmekte mantikli degil.adet olunca bendede hayal kirikligi uzuntu hepsi oluyo ama hayatin kosturmacasinda bi muddet sonra bakiyorum gelecek ayi hesaplamaya baslamisim.yeniden yeniden umitlenmek gerek gecmisi birakipta.rabbim en dogrusunu bilir.ve herzaman hayirlisini dilemek gerekir.Tabiki tüm çabalara rağmen olmuyorsa tevekkül etmeyi bilmek gerek.Ama bunu yapmak anne olmayı çok isteyen biri için çok zor.Ancak zamanla insan duygularına sahip çıkmayı öğreniyor.Ben ilk zamanlar adet olunca çok kötü oluyordum ağlıyordum ve galiba ben böyle yaptıkça etrafım yani en çok eşim üzülüyordu.Şimdi elimden geldiğince çabalıyorum doktorsa gidiyorum ovulasyonsa günleri takip ediyorum.Sonra mı?Allah'a teslim olup tevekkül ediyorum ve isyandan uzak durmaya dikkat ediyorum.Tüm arkadaşlarada bunu tavsiye ediyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı olacak şekilde rabbim bizi ödüllendirecek
Hayırlı cumalar abla, iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)Hayırlı cumalar kızlar