Geçmiş olsun abla, dikkat et kendineAhh o belirtiler ahh.belirti oldugu zaman sonuc negatif olunca uzuluyoruz.belirti olmazsada uzuluyoruz.rabbim sabir versin bizlere.bi sicak bi soguk derken sifayi kaptim.onun haricinde iyiydi hersey.
Bende iyiyim canım sağolHayırlı cumalar abla, iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
Tsk ederim canimGeçmiş olsun abla, dikkat et kendine
Şimdilik iyi gidiyor abla çok şükür, kalp atışını duyabilirsek rahatlayacağız inşallah. İçimde korku var kalp atışını duyamazsak diye ama herkeste oluyor sanırım bu korku.Bende iyiyim canım sağolnasıl gidiyor hamilelik
Olur canım herkes yaşar içind e o konuyu duyarsın hiç kendini sıkmaŞimdilik iyi gidiyor abla çok şükür, kalp atışını duyabilirsek rahatlayacağız inşallah. İçimde korku var kalp atışını duyamazsak diye ama herkeste oluyor sanırım bu korku.
İnşallah ablacım inşallah. Dua ediyorum sizin için ben. Sorun da çıkmamıştı eşinde. İnşallah senden de yakın zamanda güzel haber alacağız.Olur canım herkes yaşar içind e o konuyu duyarsın hiç kendini sıkmaherseyini an an burda duycaz senin bebeğin bize umut olcak inşallah
Evet canım inşallah ya hep beraber ard arda güzel haberler veririz hepimizİnşallah ablacım inşallah. Dua ediyorum sizin için ben. Sorun da çıkmamıştı eşinde. İnşallah senden de yakın zamanda güzel haber alacağız.
İnşallah abla inşallah. Kendini strese sokmamaya dikkat et. Prolaktin stres ile yükseliyor, o zaman da bebek olmuyor.Evet canım inşallah ya hep beraber ard arda güzel haberler veririz hepimiz
Hadi ya bunu hiç bilmiyordum ilişki anında mi yoksa ilişkiden sonra mi yapılmaması gerekİnşallah abla inşallah. Kendini strese sokmamaya dikkat et. Prolaktin stres ile yükseliyor, o zaman da bebek olmuyor.
Yumurtlaman etkileniyor direkt. Yumurta kalitesiz bile olabiliyormuş. Adet gününden başlayarak diğer adete 3 5 gün kalana kadar stres kötü. Çünkü döllenen yumurtanın yerleşme süreci var falan. Stres olunca her şey etkileniyorHadi ya bunu hiç bilmiyordum ilişki anında mi yoksa ilişkiden sonra mi yapılmaması gerek
Bana doktor kızmıştı. İki ay ard arda prolaktin için ilaç kullanmıştım. "E sen böyle sürekli bebek bebek diye düşünüp stres yaparsan bu düzelmez ve çocuk olmaz ki." dedi.Hadi ya bunu hiç bilmiyordum ilişki anında mi yoksa ilişkiden sonra mi yapılmaması gerek
O yüzden hep hamile kalanlar hiç düşünmediğim ay geldi bebegim diyorlar vede doktorlar da stres yapmayın etkiler hep derlerdi vay be iyi ki söyledin daha dikkat edicem bundan sonraYumurtlaman etkileniyor direkt. Yumurta kalitesiz bile olabiliyormuş. Adet gününden başlayarak diğer adete 3 5 gün kalana kadar stres kötü. Çünkü döllenen yumurtanın yerleşme süreci var falan. Stres olunca her şey etkileniyor
Anladım canım doğru soylemis doktorlar bana da derdi sakin stres yapma akışına bırak derdi hep etkiler diyorduBana doktor kızmıştı. İki ay ard arda prolaktin için ilaç kullanmıştım. "E sen böyle sürekli bebek bebek diye düşünüp stres yaparsan bu düzelmez ve çocuk olmaz ki." dedi.
Aynen abla, ben bu ay ders vermeye başladığım için stres düzeyim azalmıştı. Nasılsa olmayacak bu ay diye düşünmüştüm. Mide ağrılarım, alerjim olana kadar da olmayacak gözüyle bakıp stres yapmamıştım. İşte son 1 hafta vücuduma değişik şeyler olmaya başlayınca, ya çok kötü hastayım ben ya da hamileyim diyip durmuştum eşime. Son 1 hafta stres yapınca bir şey olmadı yani :) son 1 haftaya kadar uğraş bul kendine abla. Ama ciddi uğraşlar, onu yaparken başka bir şey düşünemeyeceğin şeyler olsun. O zaman stres için vaktin olmuyor :)O yüzden hep hamile kalanlar hiç düşünmediğim ay geldi bebegim diyorlar vede doktorlar da stres yapmayın etkiler hep derlerdi vay be iyi ki söyledin daha dikkat edicem bundan sonra
HahahahaaBende düşünmemek için o yüzden orguye falan başladım toplamda 4 şapka 2 atki yaptım hahaha
Anladım canım yani önemli olan adet bittikden sonra stres yapmamak ve yumurtlama haftasından bir hafta geçene kadar tutarsa zaten allah istemedikçe ayırmazAynen abla, ben bu ay ders vermeye başladığım için stres düzeyim azalmıştı. Nasılsa olmayacak bu ay diye düşünmüştüm. Mide ağrılarım, alerjim olana kadar da olmayacak gözüyle bakıp stres yapmamıştım. İşte son 1 hafta vücuduma değişik şeyler olmaya başlayınca, ya çok kötü hastayım ben ya da hamileyim diyip durmuştum eşime. Son 1 hafta stres yapınca bir şey olmadı yani :) son 1 haftaya kadar uğraş bul kendine abla. Ama ciddi uğraşlar, onu yaparken başka bir şey düşünemeyeceğin şeyler olsun. O zaman stres için vaktin olmuyor :)
Var hesabim zaten Haha ama satmak için daha iyi değilim elimin hızlı olması lazım ve değişik modeller ogrenmem lazım:)Hahahahaasatmaya başla abla, aç bir instagram hesabı, ordan satış yap
Hoşgeldin canım allah yardımcın olsun inşallah bu ay müjdeli haberi alırsınMeraba bende iki senedir ugrasiyorum bebegimiz olmasini cok istiyorum ilk asilamami yaptm 8. Gunundeyim