- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #58.121
Benim bebeklik doktorumCanım Türker dondurmacıoğlu var klinik A da ümit köyde biz memnunuz adam baya yaşlı amailk bebeğim dede ona götürmüştüm hep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeklik doktorumCanım Türker dondurmacıoğlu var klinik A da ümit köyde biz memnunuz adam baya yaşlı amailk bebeğim dede ona götürmüştüm hep
Yan etki yapmadı canım. Yaptıysa da ben anlamamışımHadi yaaaa ben korunmuyodum sen boşuna korkmuşsun kız. Hap yan etki yaptı mi hiç. Bide hiç kesmeden kullaniyomusun canım. Bende başlıcam bu gidişle . Her ay stres valla![]()
Onuda denedim canim hala yapiorumBizde işe yaradı. Umarım sizde de yarar. Soğanı dörde bölüp tülbentin içine koyup başucuna koyuyorum bide ben denemediysen bide bunu dene canim oda kötü kokuyor ama açıyor burnunu.
Evet canımEğitici köpekcik mi bu? Zeka kartları filan var canım.
Ciddi misinBenim bebeklik doktorum![]()
Bu ay bende başlıcam o uygulamayı indireyim çünkü bende unutuyorum unutmasamda çok gecistiriyorum. Bu kadar korku yeter bide ben hemen hamile kalan arkadaşımla çok dalga geçtim başıma gelir diye korkuyorum şimdi deYan etki yapmadı canım. Yaptıysa da ben anlamamışımhiç aksatmıyorum. Bi akşam unutup sabah içtim, korkudan bi hafta yaklasamadik
bi kere de prezervatifle korunduk.
Her gün saat 21 e alarm kuruyorum flo uygulamasından. Girip içtimi tiklamayinca bildirim tekrarlaniyor. O sayede unutmuyorum. Önce de hapla korunmuştum. Aman ıhmal etme sende. Korkusu bile yıpratıyor.
Ben testi yapınca korkudan bakamadımbi saat sonra uzaktan uzaktan yavaş yaklaşarak baktım
sanki öyle yapmasam pozitif çıkacakmış gibi
![]()
Öyle gerçektenBu ay bende başlıcam o uygulamayı indireyim çünkü bende unutuyorum unutmasamda çok gecistiriyorum. Bu kadar korku yeter bide ben hemen hamile kalan arkadaşımla çok dalga geçtim başıma gelir diye korkuyorum şimdi dehahhaha önceden pozitif çıksın diye uğraşan biz şimdi testin yanına yanaşamıyoruz
![]()
Annem hep bahseder seni onunla büyüttüm diyeCiddi misinMemnunuydunuz
Sweatshirt tulum aldım. Boyumuz 15 gün önce 62 cm Di. 6-9 aldım canım. Şimdi 1 ay da giyip küçülmesin bari dedim. Bakalım duruma göre magaza dan değişim de yaparım.Biz 60 cm’iz dediğim gibi biraz büyük oluyor. Sizin boy kaç? Genelde boya göre belirleniyor bedenler. Kiloyu her türlü kaldırıyor çünkü kıyafetler. Çok dar kesim birşey almadığın sürece.
Biz seviyoruz oğlumun sünnetinide ona yaptırdık memnunuzAnnem hep bahseder seni onunla büyüttüm diye![]()
Bizde 5 te geldik eve yarim saat uyudu uyandi simdi banyo yapip yatirdim bizimki disarda uyumak istemio evde uyuyo disarda etrafa bakmak icin cildirio arabada ise uatu acik olacak bakacak kanguruda ise illa kafayi kaldirip bakacak pek o yuzden gezinemioz 1 saat dolasioruz hava alsin die o kadarBiz bir çıkıyoruz 4-5 saat. Hanfendi tüm gündüz uykusunu dışarda uyuyor. 1 kere uyanıyor mama yiyor bi 15-20 dakika bakınıyor tekrar yatıyor.
Evet bizde 9da yatsın istiyoruz ama. Bugün dışardan 5te geldim.yani 5te uyandı biraz oyun,alt açma, sohbet falan 7:30 edersek sonra banyo beslenme derken belki 8:30da yatar bugün![]()
Canm kısa süre giyip küçülmesin diye 6-9 aldım. Sizin boy kaçtı? Olmazsa magaza dan değişirimCnm bizde 7yi geckiniz 4 6 aliyorum sen bilirsin
Canm emiyor uyku arkadaşının emziğini. Ama her zaman değil. Aklına eserse :) daha önce avent soothie dışında hiç bir emziği sevmemişti. Soothie’yi de ağır olduğu için tutamıyordu düşürüyordu. Bunun ucu da soothienin aynısı zaten. O yüzden yabancılık çekmedi. Ama tam olarak istediğim gibi emmiyor. Demek ki serra sevmiyor emzikruhum_mavi canım uyku arkadaşındaki emziği serra emiyo değil mi? Bizimki almadı onu da
normalde emzik emiyor muydu? Hemen aldı mi?❤
62 cm iseniz 6-9 büyük olur canm. Biz 60’ız 4-6 büyük geliyor. Neyse dediğin gibi bir dene bakalım. Olmazsa değiştirirsin. Yada aynısının 4-6’sını da sipariş ver olmayanı iade gönderirsin:)Sweatshirt tulum aldım. Boyumuz 15 gün önce 62 cm Di. 6-9 aldım canım. Şimdi 1 ay da giyip küçülmesin bari dedim. Bakalım duruma göre magaza dan değişim de yaparım.
Demek ki canimCanm emiyor uyku arkadaşının emziğini. Ama her zaman değil. Aklına eserse :) daha önce avent soothie dışında hiç bir emziği sevmemişti. Soothie’yi de ağır olduğu için tutamıyordu düşürüyordu. Bunun ucu da soothienin aynısı zaten. O yüzden yabancılık çekmedi. Ama tam olarak istediğim gibi emmiyor. Demek ki serra sevmiyor emzik![]()
Alcagan seye bagli cnm yazlik gibi aldiysan olur. Ben zaten gecis donemi icin aldim yaza giyemez ancak 2 ay o yuzden buyuk almak istemedim. 62 cm dikCanm kısa süre giyip küçülmesin diye 6-9 aldım. Sizin boy kaçtı? Olmazsa magaza dan değişirim
Allahım yardımcıları olsun. Ne kadar kötü bi haber allahım hiç birimizin hiç kimsenin evine böyle ateş düşürmesindualarinizi bekliyorum..bugun 2 yaisndaki yegenimin losemi olabilecegeni ogrendik cok üzgünüm kardeism baska sehirde polis gayet metanetli dinledim hickira hickira agliyordu daha 2 yasinda bebek o dedikten sonrasini hatırlamıyorum. gorseniz oyle akilli oyle tatli ki.bakmaya kiyamazsiniz ailecek cok uzgunuz dua edin lutfen kan degerleri disuk olduğu icin hematolojiye yonlendirdiler.