2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar selam ❤️ Ben ocak 2019 annesiyim. Aranızda Ankara’dan olan var mı? Tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru?
Canm ben Ankara’dayım. Dr serdar fırat’a gidiyorum. Çukurambarda muaynehanesi. 60-65 yaşlarında bilgili tecrübeli bir doktor. Hiç ilaççı bir doktor değil. Daha doğal yöntemleri öneriyor. Mesela serum fizyolojik yerine tuzlu su kullanın diyor:) hiç markacı bir doktor da değil. Asla nemlendirici, şampuan, deterjan markası vermiyor. D vitamini ismi bile söylemiyor. Benim doktor olan kuzenim de bebeğini bu doktora götürüyor. Biz güveniyoruz kendisine:) Ama buradaki arkadaşların doktorlarıyla çoğu zaman görüş ayrılıkları var:) gidip denemek istersen kendin karar verebilirsin.

Evet canm biz 5750 falanız. Biz yeni giymeye başladığımız için bir tık büyük oluyor. Size şuan olur ama 1 ay falan anca giyebilirsiniz galiba.
Ya boy 68 cm yazıyor 4-6 da.acaba kilo dan mi olmazki Bi ay sonra. Ben o zaman 6-9 alayım.

Ya boy 68 cm yazıyor 4-6 da.acaba kilo dan mi olmazki Bi ay sonra. Ben o zaman 6-9 alayım.
Biz 60 cm’iz dediğim gibi biraz büyük oluyor. Sizin boy kaç? Genelde boya göre belirleniyor bedenler. Kiloyu her türlü kaldırıyor çünkü kıyafetler. Çok dar kesim birşey almadığın sürece.

Canm ben Ankara’dayım. Dr serdar fırat’a gidiyorum. Çukurambarda muaynehanesi. 60-65 yaşlarında bilgili tecrübeli bir doktor. Hiç ilaççı bir doktor değil. Daha doğal yöntemleri öneriyor. Mesela serum fizyolojik yerine tuzlu su kullanın diyor:) hiç markacı bir doktor da değil. Asla nemlendirici, şampuan, deterjan markası vermiyor. D vitamini ismi bile söylemiyor. Benim doktor olan kuzenim de bebeğini bu doktora götürüyor. Biz güveniyoruz kendisine:) Ama buradaki arkadaşların doktorlarıyla çoğu zaman görüş ayrılıkları var:) gidip denemek istersen kendin karar verebilirsin.
Çok sağol kuzum ❤️ Araştırayım bi. Biz Memorial’e gidiyoruz ancak özel sağlık sigortamızla anlaşma bozulmuş farklı seçenek arıyorum o yüzden de biraz. Bazı muayenehanelerde de özel sigorta geçiyor belki geçiyordur önerdiğin doktorda da :))

Çok sağol kuzum ❤️ Araştırayım bi. Biz Memorial’e gidiyoruz ancak özel sağlık sigortamızla anlaşma bozulmuş farklı seçenek arıyorum o yüzden de biraz. Bazı muayenehanelerde de özel sigorta geçiyor belki geçiyordur önerdiğin doktorda da :))
Bize ilk gittiğimizde özel sağlık sigortanız var mı diye sormuşlardı. Ama hangileriyle anlaşması var bilmiyorum.

dualarinizi bekliyorum..bugun 2 yaisndaki yegenimin losemi olabilecegeni ogrendik cok üzgünüm kardeism baska sehirde polis gayet metanetli dinledim hickira hickira agliyordu daha 2 yasinda bebek o dedikten sonrasini hatırlamıyorum. gorseniz oyle akilli oyle tatli ki.bakmaya kiyamazsiniz ailecek cok uzgunuz dua edin lutfen kan degerleri disuk olduğu icin hematolojiye yonlendirdiler.
ah canim yaaa inslh bisey cikmaz ne diyecegimi bilemedim 😔ama suphe sadece eminim bisey cimayacak mutlu haber alirsiniz

Canım 7 ay geç değil ben ilkinde 6 aylıkken yaptım daha iyi olur hem biraz büyümüş oluyor 😊
gec iste 😂ben ilk cocugumda 40ı cikmadan yaptim ikincide zaman musait olmadi tayinciydik yapamadim bundada almanyada dogdu yapmiyorum tutturdular yapacaz biz diye bakalim ne olacak daha var tatilikize 😂

Hamilelik şüphesi çeken dostalar (etiketliyemedim) hemen tedirgin olmayın benim doktorum düzene girmesi 1Yili bulur demişti. Ama onleminizi alin korunun mutlaka. Birde ayıp olmazsa maşallah demek istiyorum iyi fırsat buluyorsunuz 🤭🤭 biz walla resmen bitik durumdayız 10gunde bir anca 🤪🤪
Walla canım tedbir alicam yoksa Her ay acaba demek kötü oluyo. Çocuk erken uyuduğu için kacicak yerin olmuyo malesef 🤣🤣

kizlar kqrdesimle konustum simdi arkadasinim 1 yaşinda bebegi varmis kiz dun ona tokalar almis instada paylasmis falan aksam bebegi uyutup yatirmis 10 dakika sonra kontrol etmiski bebek yatakda kimildiyo bi bakmis kan babasi hemen kucagina almis birden baya kan akmis kulagindan bakmislar tel toka cikarmilsar hemen dra ameliyata almislar her seye hazirlikli olun demis dr iki saat ameliyatin ardindan yogun bakima almoslar uyutuyorlarmis artik duymayacak demis dr annesi bi emzirmeye girip cik.is yanina hala aylatmamis n ne kadar uzuldum sabah beri perisan olmus annesi bitane xocugum var ben becerip bakamadim diye kadin perisan olmidtur allahim korusun ben hep yutarlar yada burnuna falan sokar diye tedirgin oluyorym hic kulaga sokup boyle sey olacagi aklima gelemztel tokayi sokmis resmen gorseniz kucucuk yatiyor oyle kulagi bandasli kablolar her yerinde allahim sifa versin butun cocuklarimizi korusun rabbim😔

Kızlar bu dönemdeki veya önümüzdeki bı kaç ay için ne tür oyuncaklar alabiliriz sizce bebeklerimize? Sizin kullandığınız bebeginizin sevdiği neler var fikir verir misiniz bana? Sürekli kayinvalidemler annemler filan ne alalım diye sorup duruyorlar. Aktivite masaları var onlardan alacaklarmis mesela. Bana saçma ve kafa yorucu geldi. Bi de hemen sikilacagi bı şey gibi, o kadar para gereksiz onun için diye düşünüyorum . Onun yerine oyuncağın değil bebeğimin daha aktif olabileceği oyuncaklar daha iyi olur dedim. Ama bı şey de bulamiyorum. Neyle oynarlar ki önümüzdeki dönemde?
İkeanın masa sandalyesi var mı gerçi biraz büyüyünce iyi ama çok iyi bence artı yürüyüş arkadaşı da faydalı yürüme aşamasında şuan için resim koydum bu güzel şarkı falan söylüyor zeka kartları varmı bence çok faydası oluyor konuşmada

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 27
kizlar kqrdesimle konustum simdi arkadasinim 1 yaşinda bebegi varmis kiz dun ona tokalar almis instada paylasmis falan aksam bebegi uyutup yatirmis 10 dakika sonra kontrol etmiski bebek yatakda kimildiyo bi bakmis kan babasi hemen kucagina almis birden baya kan akmis kulagindan bakmislar tel toka cikarmilsar hemen dra ameliyata almislar her seye hazirlikli olun demis dr iki saat ameliyatin ardindan yogun bakima almoslar uyutuyorlarmis artik duymayacak demis dr annesi bi emzirmeye girip cik.is yanina hala aylatmamis n ne kadar uzuldum sabah beri perisan olmus annesi bitane xocugum var ben becerip bakamadim diye kadin perisan olmidtur allahim korusun ben hep yutarlar yada burnuna falan sokar diye tedirgin oluyorym hic kulaga sokup boyle sey olacagi aklima gelemztel tokayi sokmis resmen gorseniz kucucuk yatiyor oyle kulagi bandasli kablolar her yerinde allahim sifa versin butun cocuklarimizi korusun rabbim😔
Ay tüylerim diken diken oldu rabbim şifa versin çok üzüldüm rabbim çocuklarımızı korusun gerçekten çok dikkatli olmak gerek 😔

Kızlar bu dönemdeki veya önümüzdeki bı kaç ay için ne tür oyuncaklar alabiliriz sizce bebeklerimize? Sizin kullandığınız bebeginizin sevdiği neler var fikir verir misiniz bana? Sürekli kayinvalidemler annemler filan ne alalım diye sorup duruyorlar. Aktivite masaları var onlardan alacaklarmis mesela. Bana saçma ve kafa yorucu geldi. Bi de hemen sikilacagi bı şey gibi, o kadar para gereksiz onun için diye düşünüyorum . Onun yerine oyuncağın değil bebeğimin daha aktif olabileceği oyuncaklar daha iyi olur dedim. Ama bı şey de bulamiyorum. Neyle oynarlar ki önümüzdeki dönemde?

Oyun halısı dışındaki oyuncaklarimiz bunlar. Usttekileri biz kullanıp gösteriyoruz çok seviyor sıkılmadan yarim saatten fazla duruyo. Özellikle masalcı tırtıl ve beatboya bayılıyor. Diğerlerinide anakucaginda mutfakta eline veriyorum çok bayilmiyo ama idare ediyo 😂
Sophie de aldım konuşmuştuk seninle bizimki çok sevdi. 😊

Eklentiler

• 20190326_190531.webp
    20190326_190531.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 20190326_192429.webp
    20190326_192429.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 57
İkeanın masa sandalyesi var mı gerçi biraz büyüyünce iyi ama çok iyi bence artı yürüyüş arkadaşı da faydalı yürüme aşamasında şuan için resim koydum bu güzel şarkı falan söylüyor zeka kartları varmı bence çok faydası oluyor konuşmada
Eğitici köpekcik mi bu? Zeka kartları filan var canım.

benim kizimda en çok bu oyuncaklarini seviyor en çok da alttaki maymun ve tavşanı seviyor tavsani sıktıkmi vik vik ses cikariyor maymunda konusuyor kafasini salliyor oto koltuguna kuyrugundan asiyorum kizim sallandikca maymun konusuyo maymun konustukca kizim sallaniyo oyle baya zaman gdciriyo simdi de maymuna cevap vermeye başladi😂

Eklentiler

• 15536189781713238456720144316885.webp
    15536189781713238456720144316885.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 54
Back
X