2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hadi yaaaa ben korunmuyodum sen boşuna korkmuşsun kız. Hap yan etki yaptı mi hiç. Bide hiç kesmeden kullaniyomusun canım. Bende başlıcam bu gidişle . Her ay stres valla 😂
Yan etki yapmadı canım. Yaptıysa da ben anlamamışım 😁 hiç aksatmıyorum. Bi akşam unutup sabah içtim, korkudan bi hafta yaklasamadik😂 bi kere de prezervatifle korunduk.
Her gün saat 21 e alarm kuruyorum flo uygulamasından. Girip içtimi tiklamayinca bildirim tekrarlaniyor. O sayede unutmuyorum. Önce de hapla korunmuştum. Aman ıhmal etme sende. Korkusu bile yıpratıyor.
Ben testi yapınca korkudan bakamadım 🤣 bi saat sonra uzaktan uzaktan yavaş yaklaşarak baktım 🤣🤣🤣 sanki öyle yapmasam pozitif çıkacakmış gibi 🤣🤣🤣🤣

kizlar sabah bebegimin gozunde küçük bi nokta kadar kan vardi.simdi biraz yayilmis.tirnagiyla cizdi diye dusunuyorum butun gun elleri yuzundeydi.onemli bisey degildir di mi

Yan etki yapmadı canım. Yaptıysa da ben anlamamışım 😁 hiç aksatmıyorum. Bi akşam unutup sabah içtim, korkudan bi hafta yaklasamadik😂 bi kere de prezervatifle korunduk.
Her gün saat 21 e alarm kuruyorum flo uygulamasından. Girip içtimi tiklamayinca bildirim tekrarlaniyor. O sayede unutmuyorum. Önce de hapla korunmuştum. Aman ıhmal etme sende. Korkusu bile yıpratıyor.
Ben testi yapınca korkudan bakamadım 🤣 bi saat sonra uzaktan uzaktan yavaş yaklaşarak baktım 🤣🤣🤣 sanki öyle yapmasam pozitif çıkacakmış gibi 🤣🤣🤣🤣
Bu ay bende başlıcam o uygulamayı indireyim çünkü bende unutuyorum unutmasamda çok gecistiriyorum. Bu kadar korku yeter bide ben hemen hamile kalan arkadaşımla çok dalga geçtim başıma gelir diye korkuyorum şimdi de 🤣🤣🤣 hahhaha önceden pozitif çıksın diye uğraşan biz şimdi testin yanına yanaşamıyoruz 😅😅😅

Bu ay bende başlıcam o uygulamayı indireyim çünkü bende unutuyorum unutmasamda çok gecistiriyorum. Bu kadar korku yeter bide ben hemen hamile kalan arkadaşımla çok dalga geçtim başıma gelir diye korkuyorum şimdi de 🤣🤣🤣 hahhaha önceden pozitif çıksın diye uğraşan biz şimdi testin yanına yanaşamıyoruz 😅😅😅
Öyle gerçekten 🤣🤣🤣 aman dikkat edelim, ben zaten ikinciyi kaldıramam. Yardım eden de yok eşimden başka 😂

Biz 60 cm’iz dediğim gibi biraz büyük oluyor. Sizin boy kaç? Genelde boya göre belirleniyor bedenler. Kiloyu her türlü kaldırıyor çünkü kıyafetler. Çok dar kesim birşey almadığın sürece.
Sweatshirt tulum aldım. Boyumuz 15 gün önce 62 cm Di. 6-9 aldım canım. Şimdi 1 ay da giyip küçülmesin bari dedim. Bakalım duruma göre magaza dan değişim de yaparım.

Biz bir çıkıyoruz 4-5 saat. Hanfendi tüm gündüz uykusunu dışarda uyuyor. 1 kere uyanıyor mama yiyor bi 15-20 dakika bakınıyor tekrar yatıyor.
Evet bizde 9da yatsın istiyoruz ama. Bugün dışardan 5te geldim.yani 5te uyandı biraz oyun,alt açma, sohbet falan 7:30 edersek sonra banyo beslenme derken belki 8:30da yatar bugün 🙏
Bizde 5 te geldik eve yarim saat uyudu uyandi simdi banyo yapip yatirdim bizimki disarda uyumak istemio evde uyuyo disarda etrafa bakmak icin cildirio arabada ise uatu acik olacak bakacak kanguruda ise illa kafayi kaldirip bakacak pek o yuzden gezinemioz 1 saat dolasioruz hava alsin die o kadar

ruhum_mavi ruhum_mavi canım uyku arkadaşındaki emziği serra emiyo değil mi? Bizimki almadı onu da 😔 normalde emzik emiyor muydu? Hemen aldı mi?❤
Canm emiyor uyku arkadaşının emziğini. Ama her zaman değil. Aklına eserse :) daha önce avent soothie dışında hiç bir emziği sevmemişti. Soothie’yi de ağır olduğu için tutamıyordu düşürüyordu. Bunun ucu da soothienin aynısı zaten. O yüzden yabancılık çekmedi. Ama tam olarak istediğim gibi emmiyor. Demek ki serra sevmiyor emzik 😂

Sweatshirt tulum aldım. Boyumuz 15 gün önce 62 cm Di. 6-9 aldım canım. Şimdi 1 ay da giyip küçülmesin bari dedim. Bakalım duruma göre magaza dan değişim de yaparım.
62 cm iseniz 6-9 büyük olur canm. Biz 60’ız 4-6 büyük geliyor. Neyse dediğin gibi bir dene bakalım. Olmazsa değiştirirsin. Yada aynısının 4-6’sını da sipariş ver olmayanı iade gönderirsin:)

Canm emiyor uyku arkadaşının emziğini. Ama her zaman değil. Aklına eserse :) daha önce avent soothie dışında hiç bir emziği sevmemişti. Soothie’yi de ağır olduğu için tutamıyordu düşürüyordu. Bunun ucu da soothienin aynısı zaten. O yüzden yabancılık çekmedi. Ama tam olarak istediğim gibi emmiyor. Demek ki serra sevmiyor emzik 😂
Demek ki canim 😍 bizimki tutmuyor hic. Bunu da almıyo. Emzik emmeyi bilmiyo galiba 🤣 diş yatağında iki ısırıp geri bırakıyor. Ileri itince de öğürüyor.

Canm kısa süre giyip küçülmesin diye 6-9 aldım. Sizin boy kaçtı? Olmazsa magaza dan değişirim
Alcagan seye bagli cnm yazlik gibi aldiysan olur. Ben zaten gecis donemi icin aldim yaza giyemez ancak 2 ay o yuzden buyuk almak istemedim. 62 cm dik

Dildildil Dildildil Serra yine 8’de uyuyakaldı. Banyo da yaptıramadık bu sefer. Sabahın 6’sında bıdı bıdı konuşmaya başlar 😭 kayınvalidemi aradım dedim ki sen bütün gün taş mı taşıttın çocuğuma da yine 8’de uyuyakaldı 😂 Zeynep’te durumlar nasıl?

dualarinizi bekliyorum..bugun 2 yaisndaki yegenimin losemi olabilecegeni ogrendik cok üzgünüm kardeism baska sehirde polis gayet metanetli dinledim hickira hickira agliyordu daha 2 yasinda bebek o dedikten sonrasini hatırlamıyorum. gorseniz oyle akilli oyle tatli ki.bakmaya kiyamazsiniz ailecek cok uzgunuz dua edin lutfen kan degerleri disuk olduğu icin hematolojiye yonlendirdiler.
Allahım yardımcıları olsun. Ne kadar kötü bi haber allahım hiç birimizin hiç kimsenin evine böyle ateş düşürmesin

Back
X