2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende hemen hemen hergun bi 15 dk daolsa cikiyorum kizimla ekmek almayi bahan3 ediorm biseyler almayi bahane ediorm kendime oh bi tur atip gelioruz eve ama kizimda uyku sıkıntısı yok cok suku4 onun icin yorum yapamayacagim
Ayni seyi yaaiyoruz canim 7 de 8 de yatio kizim sabah 6 bucuk 7 de ayaktayiz ben hic dinlenip uykumu alamiorm uykusunu 9 gibi yapmak istiorm en azindan 8 d3 falan kalksa super olur bnde braz dinlenirim
Biz bir çıkıyoruz 4-5 saat. Hanfendi tüm gündüz uykusunu dışarda uyuyor. 1 kere uyanıyor mama yiyor bi 15-20 dakika bakınıyor tekrar yatıyor.
Evet bizde 9da yatsın istiyoruz ama. Bugün dışardan 5te geldim.yani 5te uyandı biraz oyun,alt açma, sohbet falan 7:30 edersek sonra banyo beslenme derken belki 8:30da yatar bugün 🙏

dualarinizi bekliyorum..bugun 2 yaisndaki yegenimin losemi olabilecegeni ogrendik cok üzgünüm kardeism baska sehirde polis gayet metanetli dinledim hickira hickira agliyordu daha 2 yasinda bebek o dedikten sonrasini hatırlamıyorum. gorseniz oyle akilli oyle tatli ki.bakmaya kiyamazsiniz ailecek cok uzgunuz dua edin lutfen kan degerleri disuk olduğu icin hematolojiye yonlendirdiler.
rabbim şifa versin umarım korktugunuz gibi çıkmaz kontrol sonuclari

canm geçen hafta bizimki de akşam 7-8 gibi uyumaya başlamıştı. Sabah 5-6'da uyanıyordu. Çok uykusuz kalıyorduk. Ben işyerinde uyukluyordum. Baktık olmuyor artık akşamları erken uyutmuyoruz oyalıyoruz bir şekilde. 9'da banyosunu yaptırıp uyutuyoruz. Böyle enazından sabah 7:30-8'e kadar uyuyor.
hergunmu banyo yaptrioisunuz canım ben hergun yaptırmaya korkuyorum ya hasta olur diye

Motillium ve maflor kullandık canım. Motillium u 2 hafta kullandik galiba ama mafloru 6 aya kadar kullanıcaz reflü olduğu için

Mafloru bizde kullaniyoruz. Doktor bugün motilium verdi kusma sorunu geçene kadar kullan dedi, kullanimi zor geliyor, yarım saat önce vermek gerekiyormuş, memeyi zor tutturuyorum bir de yarım saat ilac için beklemek daha zor, siz nasil yapiyordunuz?

Walla yaaa arkasından oldum hemen. test sonucuna Bakamadım eşime götürdüm kaç çizgi var diye 🤣🤣🤣 ayy şükür hadi bu ay yırttık kız artık dikkatli olmak lazım kalp dayanmiyoo 😂
Canım hap kullanıyorum, daha ne kadar dikkatli olunur bilmiyorum 🤣 ona rağmen korkuyorum 😂😂

Kızlar bu dönemdeki veya önümüzdeki bı kaç ay için ne tür oyuncaklar alabiliriz sizce bebeklerimize? Sizin kullandığınız bebeginizin sevdiği neler var fikir verir misiniz bana? Sürekli kayinvalidemler annemler filan ne alalım diye sorup duruyorlar. Aktivite masaları var onlardan alacaklarmis mesela. Bana saçma ve kafa yorucu geldi. Bi de hemen sikilacagi bı şey gibi, o kadar para gereksiz onun için diye düşünüyorum . Onun yerine oyuncağın değil bebeğimin daha aktif olabileceği oyuncaklar daha iyi olur dedim. Ama bı şey de bulamiyorum. Neyle oynarlar ki önümüzdeki dönemde?

Hamilelik şüphesi çeken dostalar (etiketliyemedim) hemen tedirgin olmayın benim doktorum düzene girmesi 1Yili bulur demişti. Ama onleminizi alin korunun mutlaka. Birde ayıp olmazsa maşallah demek istiyorum iyi fırsat buluyorsunuz 🤭🤭 biz walla resmen bitik durumdayız 10gunde bir anca 🤪🤪
Bizde haftada bir anca. O da aklımıza gelir, bensu uyursa. Ama insan yinede korkuyor korunduğu ve pek olmadığı halde

Mafloru bizde kullaniyoruz. Doktor bugün motilium verdi kusma sorunu geçene kadar kullan dedi, kullanimi zor geliyor, yarım saat önce vermek gerekiyormuş, memeyi zor tutturuyorum bir de yarım saat ilac için beklemek daha zor, siz nasil yapiyordunuz?
Yarim saat önce veriyorduk bizde. Zor olsa da damla damla veriyordum. 5 dakikamı alıyordu zaten vermesi. Mecburuz

Ya bu h&m kalıpları nasil 4-6 ay mesela. Şu an giyilse olur sanirim. Bebeğim 3,5 aylık

Ya bu h&m kalıpları nasil 4-6 ay mesela. Şu an giyilse olur sanirim. Bebeğim 3,5 aylık
Bebeğinin kilosuna göre değişir. Bende zıbın ve tayt var hastane hediye etmişti. 2-4 Ay bize tam oluyor şuanda 3.5aylik bizim kızda. Ve sanırım 5aya kadar olur çünkü bizim ki zayif biraz. 5100 kilo ve 58cm 15 gun once.

Kızlar bu dönemdeki veya önümüzdeki bı kaç ay için ne tür oyuncaklar alabiliriz sizce bebeklerimize? Sizin kullandığınız bebeginizin sevdiği neler var fikir verir misiniz bana? Sürekli kayinvalidemler annemler filan ne alalım diye sorup duruyorlar. Aktivite masaları var onlardan alacaklarmis mesela. Bana saçma ve kafa yorucu geldi. Bi de hemen sikilacagi bı şey gibi, o kadar para gereksiz onun için diye düşünüyorum . Onun yerine oyuncağın değil bebeğimin daha aktif olabileceği oyuncaklar daha iyi olur dedim. Ama bı şey de bulamiyorum. Neyle oynarlar ki önümüzdeki dönemde?
Aktivite masasi ayaga kalkinca uygun olur cnm ben almayi dusunuyorum . Su donem oynadiklari sesli falan cingiraklar aslinda oturup oynamaya gecince hareket eden muzikli seyler ilgilerini cekiyor. Fisher price dansci betbo alicam sende bir bak istersen

Kızlar selam ❤️ Ben ocak 2019 annesiyim. Aranızda Ankara’dan olan var mı? Tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru?

Aktivite masası ayağa tam kalkmaya çalıştıkları dönemde ve yürümeye başladıklarında uzunca bir süre kullanılıyor canm. Bize hediye geldi çok da güzel bir şey. Ben de tomy toomies yakala fırlat aldım. Ama o da yürümeye başladıktan sonra oynanacak bir oyuncak. Fisher price büyük boy dansçı beatbo ve fisher price masalcı tırtıl almayı planlıyorum indirim takip ediyorum:) dansçı beatbo’yu sevmeyen çocuk görmedim

Canım hap kullanıyorum, daha ne kadar dikkatli olunur bilmiyorum 🤣 ona rağmen korkuyorum 😂😂
Hadi yaaaa ben korunmuyodum sen boşuna korkmuşsun kız. Hap yan etki yaptı mi hiç. Bide hiç kesmeden kullaniyomusun canım. Bende başlıcam bu gidişle . Her ay stres valla 😂

Back
X