2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz yine dışarıdayız. Evde rahat batıyor dicem evde rahat olmadığımız için çıkıyoruz aslında. Gündüz uykusunu malesef beceremiyorum uyumuyor. O uyumayınca ben hiçbir şey yapamıyorum huysuz oluyor çünkü. Eniyisi dışarı diyorum bende.hem hava alıyorum hemde kızım uyuyor 😴😴
Nasıl uyutabilirim gündüz ya anlamadım bu işi.
Bende hemen hemen hergun bi 15 dk daolsa cikiyorum kizimla ekmek almayi bahan3 ediorm biseyler almayi bahane ediorm kendime oh bi tur atip gelioruz eve ama kizimda uyku sıkıntısı yok cok suku4 onun icin yorum yapamayacagim

Ya bende ayakta sallıyorum sallamayı hiç kesmezsem yarım saat uyuyor ama hiç indirmemeliyim.o arada bende sut sağıyorum zaten. Ana kucagkna koyuyirum 10 dakika uyiyup uyanıyor. Meme zaten gunduz emmiyor 🙄

Yaa deme öyle çok kıskandım şimdi. Bizim ki artık akşamları 7-8 gibi uyumaya başladı. Babamız perişan kızını sevemiyor diye.ben perişanım sabah 6da uyanıyoruz çünkü 🙁🙁
Ayni seyi yaaiyoruz canim 7 de 8 de yatio kizim sabah 6 bucuk 7 de ayaktayiz ben hic dinlenip uykumu alamiorm uykusunu 9 gibi yapmak istiorm en azindan 8 d3 falan kalksa super olur bnde braz dinlenirim

canim ya 2 3 hafta once bende ayni oldum okadar yumusadiki gogsum bebek surekli miz miz bende sabah kahvaltida koca bir tabak salata yaptim gobek marulu iri dogradim dere otu dogradim roka su teresi az tuzla yedim gun icinde bu salatayi 3 kere bazen aksam gec saatte bile yapip yedim baya fark oldu ve cok sukur eski haline geldi hala yiyorum ama gunde iki defaya dusurdum bebegimin kilosuda iyi ama biz aylik kontrole gitmiyoruz burda rutin kontrol farkli hastaneden cikarken muayene tarihlerini yazip verdiler sanirim 2 ayda bir galiba belki aylil kontrol olsaydi kilosubozaman az olurdu sen canıni sıkarsan hepten azalir moral ve uykuda ise yaroyor
Teşekkür ederim iyi fikir yeşillik tüketmek ara sıra yiyorm ama düzenli değil hemen yapıcam inşallah artar

yok canm demir kullanmayacağımızı söyledi. Sağlık ocağı verecektir alın ama kullanmayın dedi:) size?
Bize sağlık ocağının ki çok katkılı myiron diye bı damla alın dedi. Önleyici olarak kullanmamız gerek çünkü genellikle önümüzdeki aylarda kansızlık gelişiyor bebeklerde o zaman daha zor tedaviler uygulamak zorunda kalıyoruz dedi

dualarinizi bekliyorum..bugun 2 yaisndaki yegenimin losemi olabilecegeni ogrendik cok üzgünüm kardeism baska sehirde polis gayet metanetli dinledim hickira hickira agliyordu daha 2 yasinda bebek o dedikten sonrasini hatırlamıyorum. gorseniz oyle akilli oyle tatli ki.bakmaya kiyamazsiniz ailecek cok uzgunuz dua edin lutfen kan degerleri disuk olduğu icin hematolojiye yonlendirdiler.
Canim cok gecmis olsun okuyunca yasadiklarim aklima geldi allah oyle büyük ki siz dualarınızıeksik etmeyin bizimkilerde minik yavru ile rabbim acil sifalar versin her serde bi hayir her hayirda bir ser vardir oyle dogru bi deyis ki inanarak bunu düşün allah yar ve yardimciniz olsun annesine sabir versin suan aklını yitirmek üzeredir destekçisi olun

Benimde azalma olmuştu hatta bebeğim çığlık kıyamet kopardı dedim damarımdan akacak bilsem kesip verecem. Ertesi gün humana emziren çay aldım sürekli onu içtim, daha fazla su içtim, yeşillik ve yeneme dikkat ettim, bir de özellikle dereotu tükettim hatta yoğurda karıştır süper oluyor ve çok şükür bir daha öyle bir sıkıntı yaşamadım. Hangisi iyi yoksa hepsimi bilmiyorum . Umarım seninde biran önce toparlanır. Unutma ilk ay bebeğine sütun yeterse hep yeter aklından hep bunu geçir
Bende aynı durumdayım kızım emerken süt az gelince çığlık atıp ağlıyo aç kaldı diye çok üzülüyorum sağınca baktm 30cc zor çıkıyor sütüm bitiyormu diye çok korkdum emzirmek istiyorm en azından 8-9 ayı buldun hatta asıl isteğim 2 yaşına kadar bunlarıda denicem inşallah iyi gelir artırırım

Bize sağlık ocağının ki çok katkılı myiron diye bı damla alın dedi. Önleyici olarak kullanmamız gerek çünkü genellikle önümüzdeki aylarda kansızlık gelişiyor bebeklerde o zaman daha zor tedaviler uygulamak zorunda kalıyoruz dedi
al sana bir konuda daha farklı görüş :KK70:bizimkisi de değerlerine bakmadan demir yüklemenin gereksiz ve hatta zararlı olduğunu söylüyor. değerlerine bakmak için kan tahlili yapılmasını da gereksiz buluyor:) kansızlıkla ilgili belirtisi olmadığı için şu aşamada demir kullanmayacağız dedi. herkes doktorunu dinlesin bari yapacak bir şey yok:)

al sana bir konuda daha farklı görüş :KK70:bizimkisi de değerlerine bakmadan demir yüklemenin gereksiz ve hatta zararlı olduğunu söylüyor. değerlerine bakmak için kan tahlili yapılmasını da gereksiz buluyor:) kansızlıkla ilgili belirtisi olmadığı için şu aşamada demir kullanmayacağız dedi. herkes doktorunu dinlesin bari yapacak bir şey yok:)
Öyle de içim rahat etmiyor ki benim böyle farkli görüşler duydukça. Neye göre güvenip de dinleyeceğim ki doktoru. Ne bileyim ben hangisi doğru söylüyor? Çok can sıkıcı.

burda kimsem olmadigi icin yapmayacagim tr de olsam yapardim dun kardeslerim yazin geldinmi mevlut yapalim temali falan baya planlar anlatiyorlar 7 aylik bebege ne mevludu delirdinizmi dedim baktim cok hevesliler ben biseye karismam misafir gibi gelirim her sey size bakar dedim tamam dediler bakalim 😁
Canım 7 ay geç değil ben ilkinde 6 aylıkken yaptım daha iyi olur hem biraz büyümüş oluyor 😊

Bizim dr.da sizinki gibi dedi cnm zaten takviye vericez ilac degil bizede parabensiz falan bisey yazdi

dualarinizi bekliyorum..bugun 2 yaisndaki yegenimin losemi olabilecegeni ogrendik cok üzgünüm kardeism baska sehirde polis gayet metanetli dinledim hickira hickira agliyordu daha 2 yasinda bebek o dedikten sonrasini hatırlamıyorum. gorseniz oyle akilli oyle tatli ki.bakmaya kiyamazsiniz ailecek cok uzgunuz dua edin lutfen kan degerleri disuk olduğu icin hematolojiye yonlendirdiler.
Rabbim şifa versin inşallah

Hamilelik şüphesi çeken dostalar (etiketliyemedim) hemen tedirgin olmayın benim doktorum düzene girmesi 1Yili bulur demişti. Ama onleminizi alin korunun mutlaka. Birde ayıp olmazsa maşallah demek istiyorum iyi fırsat buluyorsunuz 🤭🤭 biz walla resmen bitik durumdayız 10gunde bir anca 🤪🤪

Back
X