2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar acil cevap yazin lutfen yarn dr gitcm rota ve menenjit asisni yaptrablyrmuym halen diye sorcm 3 ayi geceli 10 gun oldu siz yaptrdnz mi ozelde mi yapiliyor yapanlar yazablr mi korktm yazilanlari okuyunca helede menenjit blmyrdm tehlikeyliyms

3 ay 11 günlükken rota virüs aşısı yaptırdım.

Kızlar evde Mevlüt yapan var mı bebeğine ilk bebeğime yapmıştım buna yapmayım diyordum ama şimdi De yapsam mı diyorum Karar veremedim ne hazırlamıştınız hediye ne verdiniz

İlk ay doktor mama desteği verin demişdi verdik sindiremedi çok sancılandı gazdı kabızdı hasta etti bırakdım, emzirdim şiödiye kadar iyiydi kilosuda arttı ama son bir haftadır emerken tatmin olmuyor ağlıyor çekiştiriyor göğüslermde sertleşmiyo ömceki gibi hep yumuşak, sağdığımda 30 cc anca çıkdı acaba azalıp arttığı bir dönemdemiyim böyle bişey olurmu bilemiyorm daha da azalr biter diye korkuyorm artması için napıcam bilmiyorm ama mamaya geri dönmek istemiyorm benm bebeğim mamayı kaldıramıyor
canim ya 2 3 hafta once bende ayni oldum okadar yumusadiki gogsum bebek surekli miz miz bende sabah kahvaltida koca bir tabak salata yaptim gobek marulu iri dogradim dere otu dogradim roka su teresi az tuzla yedim gun icinde bu salatayi 3 kere bazen aksam gec saatte bile yapip yedim baya fark oldu ve cok sukur eski haline geldi hala yiyorum ama gunde iki defaya dusurdum bebegimin kilosuda iyi ama biz aylik kontrole gitmiyoruz burda rutin kontrol farkli hastaneden cikarken muayene tarihlerini yazip verdiler sanirim 2 ayda bir galiba belki aylil kontrol olsaydi kilosubozaman az olurdu sen canıni sıkarsan hepten azalir moral ve uykuda ise yaroyor

Kızlar evde Mevlüt yapan var mı bebeğine ilk bebeğime yapmıştım buna yapmayım diyordum ama şimdi De yapsam mı diyorum Karar veremedim ne hazırlamıştınız hediye ne verdiniz
burda kimsem olmadigi icin yapmayacagim tr de olsam yapardim dun kardeslerim yazin geldinmi mevlut yapalim temali falan baya planlar anlatiyorlar 7 aylik bebege ne mevludu delirdinizmi dedim baktim cok hevesliler ben biseye karismam misafir gibi gelirim her sey size bakar dedim tamam dediler bakalim 😁

İlk ay doktor mama desteği verin demişdi verdik sindiremedi çok sancılandı gazdı kabızdı hasta etti bırakdım, emzirdim şiödiye kadar iyiydi kilosuda arttı ama son bir haftadır emerken tatmin olmuyor ağlıyor çekiştiriyor göğüslermde sertleşmiyo ömceki gibi hep yumuşak, sağdığımda 30 cc anca çıkdı acaba azalıp arttığı bir dönemdemiyim böyle bişey olurmu bilemiyorm daha da azalr biter diye korkuyorm artması için napıcam bilmiyorm ama mamaya geri dönmek istemiyorm benm bebeğim mamayı kaldıramıyor
Benimde azalma olmuştu hatta bebeğim çığlık kıyamet kopardı dedim damarımdan akacak bilsem kesip verecem. Ertesi gün humana emziren çay aldım sürekli onu içtim, daha fazla su içtim, yeşillik ve yeneme dikkat ettim, bir de özellikle dereotu tükettim hatta yoğurda karıştır süper oluyor ve çok şükür bir daha öyle bir sıkıntı yaşamadım. Hangisi iyi yoksa hepsimi bilmiyorum . Umarım seninde biran önce toparlanır. Unutma ilk ay bebeğine sütun yeterse hep yeter aklından hep bunu geçir

Cok sagol cnm bilgi verdgn icin bende merk edyrdm ama internette ole yazmslarki onemlyms felan peki niye ilaci karma yapiyorlar anlamak zor . En iyisi yaptrmak cnm nolr nolmaz deme
Biz çok araştırdık canım yaptıran yaptırmayan da daha fazla .. eşim doktor bir kaç arkadaşına sordu güvendiği bir çocuk doktoru , durumun elveriyorsa yaptıramanı tavsiye ederim dedi . Biz rota için gitti menenjiti de bu ay vuralım deyince kendi doktorumuz tereddütsüz yaptırdık .. Allah’a emanet bebişlerimiz ☺

Ben evde yaptım canın . İsminin yazdığı kadife Yasin’i Şerif ve aynı renk teşbih hazırladık

ben yapmıştım epey oldu. Özel tasarlattığım mevlid şekerleri, şekerlemeler ve çikolatalar dağıttım. Ayrıca bir hediye vermedim. Ben niye hediye vereyim onlar bize hediye versin mantığındayım ben :-)

Biz yine dışarıdayız. Evde rahat batıyor dicem evde rahat olmadığımız için çıkıyoruz aslında. Gündüz uykusunu malesef beceremiyorum uyumuyor. O uyumayınca ben hiçbir şey yapamıyorum huysuz oluyor çünkü. Eniyisi dışarı diyorum bende.hem hava alıyorum hemde kızım uyuyor 😴😴
Nasıl uyutabilirim gündüz ya anlamadım bu işi.

Biz yine dışarıdayız. Evde rahat batıyor dicem evde rahat olmadığımız için çıkıyoruz aslında. Gündüz uykusunu malesef beceremiyorum uyumuyor. O uyumayınca ben hiçbir şey yapamıyorum huysuz oluyor çünkü. Eniyisi dışarı diyorum bende.hem hava alıyorum hemde kızım uyuyor 😴😴
Başta emerken uyuyordu ama şimdi meme reddinden dolayı çok huysuz ayakta sallamaya alıştı .. Belki iyi bişey değil ama canım benim kızım ayaktan başka bir yerde uyumuyor . Bende ayakta sallıyorum. Çalışacağım iki haftaya kadar annem de ayakta sallar diye çok fazla üzerinde durmadım Benin için rahatlık oldu

dualarinizi bekliyorum..bugun 2 yaisndaki yegenimin losemi olabilecegeni ogrendik cok üzgünüm kardeism baska sehirde polis gayet metanetli dinledim hickira hickira agliyordu daha 2 yasinda bebek o dedikten sonrasini hatırlamıyorum. gorseniz oyle akilli oyle tatli ki.bakmaya kiyamazsiniz ailecek cok uzgunuz dua edin lutfen kan degerleri disuk olduğu icin hematolojiye yonlendirdiler.

çalışmaya başladığımdan bu yana hiç düşünmüyorum valla gündüz uykularını. Annem ve kayınvalidem nasıl uyutursa uyutsun. Ben akşamları rahat uyutuyorum nasıl olsa :KK70:

dualarinizi bekliyorum..bugun 2 yaisndaki yegenimin losemi olabilecegeni ogrendik cok üzgünüm kardeism baska sehirde polis gayet metanetli dinledim hickira hickira agliyordu daha 2 yasinda bebek o dedikten sonrasini hatırlamıyorum. gorseniz oyle akilli oyle tatli ki.bakmaya kiyamazsiniz ailecek cok uzgunuz dua edin lutfen kan degerleri disuk olduğu icin hematolojiye yonlendirdiler.
dualarımız sizinle canm inşallah değildir dur bakalım şimdilik sadece ihtimal vermişler.

Back
X