• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sanirim herkes ayni durumda😀temizlik yemek bulasik cocuklar...11 marttan beri evdeyim hic disari cikmadim.
Bizdr uzun zaman oldu saymiorum artk ama hep evdeyiz bazen cildiracak gibi oluyoruz kizimda bende hergun bir kriz agni oluyor disari cikart die ama birsekilde unutturuyorum kndinize ve evlatlariniza cok iyi bakin

Selam kızlar biz de 12 marttan beri evdeyiz. Sanırım karantina günleri en çok kızıma yaradı. Ben çalışıyordum. Bütün gün annesi ve babasıyla evde duran minik kuşum başlarda parkı dışarıyı çok arasa da ikimizin de evde olmasından son derece memnun. Ben de kitap okuyorum. Gün içerisinde egzersiz yapıyoruz. Her zaman başaramasak da az yemeye çalışıyoruz.kızımla oynuyorum. Onun yemek ara öğün alt değiştirme ev işleri artı online yürütmeye çalıştığım isim derken sıkılmaya hiç vakit bulamadım henüz. En çok ailemi ve doğayı özledim. İnşallah en kısa sürede atlatırız bu süreci ve kızımla doğada yeni şeyler kesfederiz. Bir de sizleri de merak ediyorum. Arada yazalım. Herkese sevgiler...

kızlar bebeğini memeden kesenler nasıl yaptılar ben de artık bıraktırmak istiyorum ama gece hala çok sık uyanıp meme istiyo

kızlar bebeğini memeden kesenler nasıl yaptılar ben de artık bıraktırmak istiyorum ama gece hala çok sık uyanıp meme istiyo
Ben daha kesmedim ama ilk oğlumu malesef salça sürüp kestim azaltarak yada farklı şekilde bıraktıramadım gogusume bikere sürdüm uf oldu dedim yanlış olduğunu biliyorum ama başka türlü bırakmadı malesef

teşekkür ederim canım cevabın için.kimisi direkt kes, kimi de azaltarak diyo..artık çok ısırmaya başladı oğlum

teşekkür ederim canım cevabın için.kimisi direkt kes, kimi de azaltarak diyo..artık çok ısırmaya başladı oğlum
Ama erken degilmi canım daha kaç aylık oldu oğlun benim şuan yara göğüsüm ama dönemsel oluyor ısırma genellikle bende azaltarak kesicektim tramva olmasın diyordum ama sağolsun oğlum😂😂 bende tramva oldu

16,5 aylık. yaz tatilinde bıraktırmayı düşünüyodum okullar açılmadan aslında ama bu aralar çok zorlanıyorum

Ben daha kesmedim ama ilk oğlumu malesef salça sürüp kestim azaltarak yada farklı şekilde bıraktıramadım gogusume bikere sürdüm uf oldu dedim yanlış olduğunu biliyorum ama başka türlü bırakmadı malesef
Ben de ilk kızımı salca sürerek biraktirdim ama 22 aylik idi. Ama her yerde meme istiyordu ve pek yemek yemiyordu ve somuruyordu mememi süt kalmazdi acirdi. Neden yanlış bu salca sürme? Yani bilmedigim birsey varsa bende bileyim canim.
brcuuxz brcuuxz canım sabret biraz daha. Bence bu virüs dönemi biraz daha geçsin. Bebislerimize ilac gibi anne sütü ❤👶
Inan ben suan daha zor dönemden geciyorum ama emzirmekten vazgecmiyorum.
Tabiiki her anne kendini ve bebegini bilir
Rabbim bu mübarek ramazan ayını bizi hayr kılsın sabir selamet afiyet huzur bereket versin cümlemize evlatlarımızın acılarını göstertmesin inşaAllah 🤲

İyi akşamlar kızlar 🤗Bizim oğlanın öndeki üst dört dişi çürüdü çok sinir oluyorum, oğlum bronşit olduğu için Mayıs ayında hastahanede yatmıştı sabah,akşam, öğlen hatta aralarda bile antibiyotik almıştı😔Dra götürdüm antibiyotikten oluyor genelde dedi çok üzüldümya yazık değilmi daha dişlerinin bir yılı dolmadı😔 Çocuk dişçisine götürcem salı günü bakalım ne yapılacak.Böyle birşeyle karşılaşan varmı yada çevresinde, daha kalıcı dişlere 4 5 yıl var birşeyler yapılabilirmi?
Merhaba . Doktora goturemediniz herhalde değil mi ? Benim benegimin de dişleri çürüdü. .antibiyotik ten de oluyormuş gece emmesinden sürekli mmemeyle haşır neşir olmaktan da . Şu karantina geçsin ilk isim dişçi olacak benim de inşallah

Merhaba . Doktora goturemediniz herhalde değil mi ? Benim benegimin de dişleri çürüdü. .antibiyotik ten de oluyormuş gece emmesinden sürekli mmemeyle haşır neşir olmaktan da . Şu karantina geçsin ilk isim dişçi olacak benim de inşallah
Bence emmeden çürür olayı hikaye canım öyle birşey olsa benim büyük oğlumun ağzında dış kalmazdı

Ben de ilk kızımı salca sürerek biraktirdim ama 22 aylik idi. Ama her yerde meme istiyordu ve pek yemek yemiyordu ve somuruyordu mememi süt kalmazdi acirdi. Neden yanlış bu salca sürme? Yani bilmedigim birsey varsa bende bileyim canim.
brcuuxz brcuuxz canım sabret biraz daha. Bence bu virüs dönemi biraz daha geçsin. Bebislerimize ilac gibi anne sütü ❤👶
Inan ben suan daha zor dönemden geciyorum ama emzirmekten vazgecmiyorum.
Tabiiki her anne kendini ve bebegini bilir
Rabbim bu mübarek ramazan ayını bizi hayr kılsın sabir selamet afiyet huzur bereket versin cümlemize evlatlarımızın acılarını göstertmesin inşaAllah 🤲
Ayyy benim oğlumda öyleydi gece uyurken emmeye bir başlardı sabaha kadar emerdi hiçte yemek yemezdi 23.5aylikti benimkide
Çocuğun bağ kurduğu birşeyi pis göstermek travma sebebi olabiliyormuş bilinç altında

Bence emmeden çürür olayı hikaye canım öyle birşey olsa benim büyük oğlumun ağzında dış kalmazdı
Bilmiyorum oyle hem duydum hem okudum bir yerde bazı çocuklarda olabiliyormuş hatta bir arkadaş konu acmisti dişçi demisti bebeği için. . Bebekten bebege de degisiyo heralde benim Eltim de gece gunduz 2 yil emzirdi antibiyotik de içirdi iki çocuğun da dişleri inci gibi. .

Ayyy benim oğlumda öyleydi gece uyurken emmeye bir başlardı sabaha kadar emerdi hiçte yemek yemezdi 23.5aylikti benimkide
Çocuğun bağ kurduğu birşeyi pis göstermek travma sebebi olabiliyormuş bilinç altında
MaşaAllah iyi dayanmissin 🤩
Öyle olabilir ama benim büyük kizima suan meme versem yine alir emer inan 😄 hic birakma niyeti yoktu. Bakalim bu miniğim nasıl olacak oda cok düskün memeye ama yemesi ablasindan daha iyi MaşaAllah 🥰

Back