- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.441
alisacaktir mutlaka yukseklik ayari yok fakat camdan disariyi gorebiliyor arkadasin attigi besafe gibi yuksekligi yatiş pozisyonu var ama tabi baya puset kadar yatar bisey beklemeyin alan darvoldugu icin cogu koltul bu kadar yatiyor benim icin guvenlik testi ve 360 derece donuyor olmasi yuksek olmasi onemliydi beklentimi karsiladi ozellille 360 derrce donmesi mukemmel turkiyeye gidecegimiz icin cikardik puseti koyduk ama zormus baya pusete baglamak takip cikarmakTeşekkür ederim, Bizimki beş dakka bile binmiyor pusete çok ağlıyor , peki yüksekliği nasıl camdan dışarıyı görebiliyormu? Yüksekliği ayarlanabiliyormu ve bebek uyuycak olırsa yatış pozisyonu varmı bazı oto koltukları bebeğin uyuması için biraz daha yatay hale gelebiliyormuş
koltullar cok pahali burdada ordada ben joker babyden 3 ay oldu galiba indirim vardi 1750 tl ye aldim baya uygun oldu burdanda uyguna geldi bir hafta sonra 2.650 falan oldu fiyatiSorması ayıp ne kadara aldınız, internette araştırdm biraz bu marka için çok olumlu yorumlar var ama ben araştırıyım daha erken alırorız derken fiyatlar 3 bin tl yi aştı çol üzgünüm
bence yasa uygun olmali gecensene kizima koltuk almaya gittik 9 yasinda suan kardesi olursa bidaha koltuk almayalim diye 9 36 almak istedim bajtigimda 9 kilo bir bebek icin uygun degil di satanda tavsiye etmedi zatenruhum_mavi birde 9-36 kg içinmi?
biz variz ama enfazla 10 dakika 15 dakika birakiyorum icindeKIzlar yürüteç kullanacak olan varmı?
Biz kullanıyoruz aktif olarakKIzlar yürüteç kullanacak olan varmı?
Bi doktoruna sor istersen ama hiç sanmam farklı birşey olacağını bilinçli değildir öyle denk gelmiştir canı o parmağını oynatmak istemiştir bizim bebelerden herşey beklenir doğuştan çipli diyoruz biz günleri günlerini tutmuyor vazgeçecektir bana kalırsa hiç anormal değilBaş parmağını kullanmıyor sadece orta parmağını. Mesela tuşlu telefonh var orta parmağıyla basıyor belki bilinçli değil ama. Yada önune ekmek koyuylrum orta parmağıyla tutucam diyw öteliyor ileri gerri yada yuzume doğru elini uzattıgında gene orta parmagıyla. Yani tutmaya calıştıgı hwrşwyi sadece orta parmağıyla yapmaya çalışıyor
Canim önemli bı durum olduğunun sanmıyorum. Öyle denk gelmiştir, dönemsel bı aliskanliktir geçer. Hepimiz biraz çok inceliyoruz cocuklarimizi sanki. Ben de sürekli kafaya takacak bı şeylerini buluyorum bebegimin, iki üç gün sonra kendime gülüyorum bunu mu anormal olarak görüp üzülmüşüm diye.Baş parmağını kullanmıyor sadece orta parmağını. Mesela tuşlu telefonh var orta parmağıyla basıyor belki bilinçli değil ama. Yada önune ekmek koyuylrum orta parmağıyla tutucam diyw öteliyor ileri gerri yada yuzume doğru elini uzattıgında gene orta parmagıyla. Yani tutmaya calıştıgı hwrşwyi sadece orta parmağıyla yapmaya çalışıyor
Cok haklısın canım. İllaki takacak bisey buluyorrum bendeCanim önemli bı durum olduğunun sanmıyorum. Öyle denk gelmiştir, dönemsel bı aliskanliktir geçer. Hepimiz biraz çok inceliyoruz cocuklarimizi sanki. Ben de sürekli kafaya takacak bı şeylerini buluyorum bebegimin, iki üç gün sonra kendime gülüyorum bunu mu anormal olarak görüp üzülmüşüm diye.
Coktandir beraber duşa giriyoruz. Daha kolay daha pratik geliyorKızlar bebişlerinizi rahat yıkayabiliyor musunuz hala filedemi yıkıyorsunuz ben artık zorlanmaya başladım hem zor sığmaya başladı hemde rahat durmuyor kıpır kıpır nasıl yıkıyorsunuz bebişleri
biz 1 ay önce odasını ayırdık. Kendi odasındaki büyüyebilen yatakta yatıyor. Oda takımını alırken ortopedik bir yatak almıştık ama şuan markasını hatırlayamadım.6 aydan sonra nasil Bi yatak seçmeliyiz acaba ya? Lateks mi almak gerekliyki
Biz artık küvetini kullanmıyoruz, kaldırdık. Şu aparattan aldık bununla tek başıma yıkayabiliyorum rahatlıkla. Babyjem markasıKızlar bebişlerinizi rahat yıkayabiliyor musunuz hala filedemi yıkıyorsunuz ben artık zorlanmaya başladım hem zor sığmaya başladı hemde rahat durmuyor kıpır kıpır nasıl yıkıyorsunuz bebişleri
Çok tatlısınız yaCoktandir beraber duşa giriyoruz. Daha kolay daha pratik geliyor
Nasıl yani ?Coktandir beraber duşa giriyoruz. Daha kolay daha pratik geliyor
Asa hiç görmemiştim değişikmiş e bebekte mi varBiz artık küvetini kullanmıyoruz, kaldırdık. Şu aparattan aldık bununla tek başıma yıkayabiliyorum rahatlıkla. Babyjem markası
Blw yapıyoruz biz o yüzden günde 3 kere yıkamak zorunda kalıyorum. İkisini kendi başıma yıkıyorum. Lazımlığa oturtup da yıkıyorum tek başımaysamKızlar bebişlerinizi rahat yıkayabiliyor musunuz hala filedemi yıkıyorsunuz ben artık zorlanmaya başladım hem zor sığmaya başladı hemde rahat durmuyor kıpır kıpır nasıl yıkıyorsunuz bebişleri
ben civilden aldım. bütün bebek mağazalarında ve internette bir çok yerde var.Asa hiç görmemiştim değişikmiş e bebekte mi var
kucağına alıp birlikte duşa girmekten bahsediyor. Ben onu yapamıyorum çünkü çıkarken zorlanıyorum. onu havluya sardıktan sonra kendim bornozu giyemediğim için su damlayarak çıkamıyorum banyodan.Nasıl yani ?
Hayir, elimden kaymasından degil de ilk zamanlar ayağımın kaymasindan korkuyordum.Çok tatlısınız yaelinden filan kayacak diye korkmuyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?