- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #62.461
Ikimizde çıplak oluyoruz, kucagimda yikiyorum başlığın altindaNasıl yani ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikimizde çıplak oluyoruz, kucagimda yikiyorum başlığın altindaNasıl yani ?
Blw yapıyoruz biz o yüzden günde 3 kere yıkamak zorunda kalıyorum. İkisini kendi başıma yıkıyorum. Lazımlığa oturtup da yıkıyorum tek başımaysam Eşim gelince de o ayakta dik tutuyor öyle yıkıyoruz. Küvette bizimki de saçma sapan şeyler yapıyor zaptedemiyoruz.
Teşekkürler bende bi bakınayımben civilden aldım. bütün bebek mağazalarında ve internette bir çok yerde var.
Demekki uslu bir bebişi var bu bizde mümkün değil kucağımda durmaz kayar kollarımdan üstelik su sesinden korkuyor daha doğrusu sürekli duymadığı her yüksek sesten mesela ona su hazırlarken kovaya su dolmasından falan korkuyorkucağına alıp birlikte duşa girmekten bahsediyor. Ben onu yapamıyorum çünkü çıkarken zorlanıyorum. onu havluya sardıktan sonra kendim bornozu giyemediğim için su damlayarak çıkamıyorum banyodan.
Maşallah senin bebiş uslu demekki benimki heryere saldırıyor durmaz öyle yani hiç denemedim ama sanmıyorum üstelik su sesinden de korkuyor sabahları uyanınca yüzünü yıkıyorum lavabodan akan suya anca alıştı dahaIkimizde çıplak oluyoruz, kucagimda yikiyorum başlığın altinda
Biz küvette 2 veya 3kez yıkadık daha sonra hep duşta yıkadık daha rahat oluyorKızlar bebişlerinizi rahat yıkayabiliyor musunuz hala filedemi yıkıyorsunuz ben artık zorlanmaya başladım hem zor sığmaya başladı hemde rahat durmuyor kıpır kıpır nasıl yıkıyorsunuz bebişleri
Asla. Tersine cok hareketli enerjik durmayan bi kizim var ama suyla sakinlesiyor. Cok seviyor. Bazen asiri hareketli oluyor ama alistim artik.Demekki uslu bir bebişi var bu bizde mümkün değil kucağımda durmaz kayar kollarımdan üstelik su sesinden korkuyor daha doğrusu sürekli duymadığı her yüksek sesten mesela ona su hazırlarken kovaya su dolmasından falan korkuyor
Bizimki hic korkmuyor. Ilk baslarda bende korktum ama alıştım. Su olmasa sakin durmaz mesela ama su sakinlestiriyor.Maşallah senin bebiş uslu demekki benimki heryere saldırıyor durmaz öyle yani hiç denemedim ama sanmıyorum üstelik su sesinden de korkuyor sabahları uyanınca yüzünü yıkıyorum lavabodan akan suya anca alıştı daha
Yaz geldi geleli bizde beraber duş alıyoruz cok rahat oluyorKızlar bebişlerinizi rahat yıkayabiliyor musunuz hala filedemi yıkıyorsunuz ben artık zorlanmaya başladım hem zor sığmaya başladı hemde rahat durmuyor kıpır kıpır nasıl yıkıyorsunuz bebişleri
Bizim bebiş hala desteksiz oturamiyor ya. Bazen 10 saniye sonra yıkılıyor. Bazen 5 dakika sonra..
AynenBizde öyleyiz bazen oturuyor bir kac dakika ama sonra hop yıkılıyor arkaya yana öne hic belli olmuyor o yüzden hep tetikteyiz.
Duşta nasıl tutuyorsun birliktemi yıkanıyorsunuzBiz küvette 2 veya 3kez yıkadık daha sonra hep duşta yıkadık daha rahat oluyor
OH ne güzel maşallah kuzuyaBizimki hic korkmuyor. Ilk baslarda bende korktum ama alıştım. Su olmasa sakin durmaz mesela ama su sakinlestiriyor.
Herkes birlikte yıkanıyormuş ya bende mi cesaret etsem ne :))Yaz geldi geleli bizde beraber duş alıyoruz cok rahat oluyor
Benimkide öyle hatta hiç 5 dakika durmadı ama hareketli olduğu için yerinde durmuyor böylece oturmayı öğrenemiyor hatta doktor kontrolümüz birkaç gün önceydi doktorda sordu başladı mı oturmaya diye sonra kendisi desteksiz oturttu konuşarak vs oturuyor dikkati dağılınca hoop öne yada yana devriliyor ama doktorda dedi omurgada sıkıntı yok hareketli olduğu için diyeBizim bebiş hala desteksiz oturamiyor ya. Bazen 10 saniye sonra yıkılıyor. Bazen 5 dakika sonra..
Evet canım başlığın altında yıkıyorumDuşta nasıl tutuyorsun birliktemi yıkanıyorsunuz
Canım duşakabine oturtuyorum. Altına bişey serıyorumki kaymasın. İlk önce öyls bi yıkıyorum sonra yuz ustu bacagımın ustune yatırıyorum kulaklarını kapatarak kafasını yıkıyorum önce bi kulagını kapatıp o tarafına su dokuyorum sonra diğer kulagını kapatıp diğer tarafkna dokuyorum :)) sonra bacagımın ustune yu z ustu yatırıyorum ön taraflarını yıkayıp çıkartıyorum. Berabwr duş altına girincw kulAgına su kaçar diye korkuylrum aslında daha pratik.Herkes birlikte yıkanıyormuş ya bende mi cesaret etsem ne :))