• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Teşekkür ederim, Bizimki beş dakka bile binmiyor pusete çok ağlıyor , peki yüksekliği nasıl camdan dışarıyı görebiliyormu? Yüksekliği ayarlanabiliyormu ve bebek uyuycak olırsa yatış pozisyonu varmı bazı oto koltukları bebeğin uyuması için biraz daha yatay hale gelebiliyormuş
alisacaktir mutlaka yukseklik ayari yok fakat camdan disariyi gorebiliyor arkadasin attigi besafe gibi yuksekligi yatiş pozisyonu var ama tabi baya puset kadar yatar bisey beklemeyin alan darvoldugu icin cogu koltul bu kadar yatiyor benim icin guvenlik testi ve 360 derece donuyor olmasi yuksek olmasi onemliydi beklentimi karsiladi ozellille 360 derrce donmesi mukemmel turkiyeye gidecegimiz icin cikardik puseti koyduk ama zormus baya pusete baglamak takip cikarmak 😁

Sorması ayıp ne kadara aldınız, internette araştırdm biraz bu marka için çok olumlu yorumlar var ama ben araştırıyım daha erken alırorız derken fiyatlar 3 bin tl yi aştı çol üzgünüm
koltullar cok pahali burdada ordada ben joker babyden 3 ay oldu galiba indirim vardi 1750 tl ye aldim baya uygun oldu burdanda uyguna geldi bir hafta sonra 2.650 falan oldu fiyati

Baş parmağını kullanmıyor sadece orta parmağını. Mesela tuşlu telefonh var orta parmağıyla basıyor belki bilinçli değil ama. Yada önune ekmek koyuylrum orta parmağıyla tutucam diyw öteliyor ileri gerri yada yuzume doğru elini uzattıgında gene orta parmagıyla. Yani tutmaya calıştıgı hwrşwyi sadece orta parmağıyla yapmaya çalışıyor
Bi doktoruna sor istersen ama hiç sanmam farklı birşey olacağını bilinçli değildir öyle denk gelmiştir canı o parmağını oynatmak istemiştir bizim bebelerden herşey beklenir doğuştan çipli diyoruz biz günleri günlerini tutmuyor vazgeçecektir bana kalırsa hiç anormal değil

Baş parmağını kullanmıyor sadece orta parmağını. Mesela tuşlu telefonh var orta parmağıyla basıyor belki bilinçli değil ama. Yada önune ekmek koyuylrum orta parmağıyla tutucam diyw öteliyor ileri gerri yada yuzume doğru elini uzattıgında gene orta parmagıyla. Yani tutmaya calıştıgı hwrşwyi sadece orta parmağıyla yapmaya çalışıyor
Canim önemli bı durum olduğunun sanmıyorum. Öyle denk gelmiştir, dönemsel bı aliskanliktir geçer. Hepimiz biraz çok inceliyoruz cocuklarimizi sanki. Ben de sürekli kafaya takacak bı şeylerini buluyorum bebegimin, iki üç gün sonra kendime gülüyorum bunu mu anormal olarak görüp üzülmüşüm diye.

Canim önemli bı durum olduğunun sanmıyorum. Öyle denk gelmiştir, dönemsel bı aliskanliktir geçer. Hepimiz biraz çok inceliyoruz cocuklarimizi sanki. Ben de sürekli kafaya takacak bı şeylerini buluyorum bebegimin, iki üç gün sonra kendime gülüyorum bunu mu anormal olarak görüp üzülmüşüm diye.
Cok haklısın canım. İllaki takacak bisey buluyorrum bende

Kızlar bebişlerinizi rahat yıkayabiliyor musunuz hala filedemi yıkıyorsunuz ben artık zorlanmaya başladım hem zor sığmaya başladı hemde rahat durmuyor kıpır kıpır nasıl yıkıyorsunuz bebişleri

6 aydan sonra nasil Bi yatak seçmeliyiz acaba ya? Lateks mi almak gerekliyki
biz 1 ay önce odasını ayırdık. Kendi odasındaki büyüyebilen yatakta yatıyor. Oda takımını alırken ortopedik bir yatak almıştık ama şuan markasını hatırlayamadım.

Kızlar bebişlerinizi rahat yıkayabiliyor musunuz hala filedemi yıkıyorsunuz ben artık zorlanmaya başladım hem zor sığmaya başladı hemde rahat durmuyor kıpır kıpır nasıl yıkıyorsunuz bebişleri
Biz artık küvetini kullanmıyoruz, kaldırdık. Şu aparattan aldık bununla tek başıma yıkayabiliyorum rahatlıkla. Babyjem markası

Eklentiler

• 21EB7D5F-EF3E-4C3D-BB1B-57FAAAA5FFEA.jpeg
    21EB7D5F-EF3E-4C3D-BB1B-57FAAAA5FFEA.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 38
Blw yapıyoruz biz o yüzden günde 3 kere yıkamak zorunda kalıyorum. İkisini kendi başıma yıkıyorum. Lazımlığa oturtup da yıkıyorum tek başımaysam 😀😀 Eşim gelince de o ayakta dik tutuyor öyle yıkıyoruz. Küvette bizimki de saçma sapan şeyler yapıyor zaptedemiyoruz.

Back