• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebeğine demir takviyesi veren anneler kabizlik sorunu yaşadınız mi?
Kan tahlili yapıldı depolari iyiymiş ama kandaki seviye düşmeye başlamış demir ilacı kullanın dediler, 4 gündür kullaniyoruz hemde arastirip katkisiz ve kabizlik yapmayanindan aldım güya az miktarlarda katı kaka yapiyor ve yaparken ağlıyor kuzum. :KK43: Kullanmasak nolur ki bu demir ilacını. Kullanmayan arkadaşlar bebislerin demie ihtiyaci icin baska özel bir şeyler yapıyor musunuz?
Ben hala düzenli kullanmiyorum. Kaç aylık ki tahlil yapildi?

Bebeğine demir takviyesi veren anneler kabizlik sorunu yaşadınız mi?
Kan tahlili yapıldı depolari iyiymiş ama kandaki seviye düşmeye başlamış demir ilacı kullanın dediler, 4 gündür kullaniyoruz hemde arastirip katkisiz ve kabizlik yapmayanindan aldım güya az miktarlarda katı kaka yapiyor ve yaparken ağlıyor kuzum. :KK43: Kullanmasak nolur ki bu demir ilacını. Kullanmayan arkadaşlar bebislerin demie ihtiyaci icin baska özel bir şeyler yapıyor musunuz?
Biz kullanmıyoruz. 8 aylıkken tahlil yapılacak, tahlil sonuçlarına göre karar vereceğiz. kahvaltıda pekmez yediriyorum ben. Belki etkisi olur demir depolarına

Ben hala düzenli kullanmiyorum. Kaç aylık ki tahlil yapildi?

Biz aslinda hafif öksürük vardı onun icin gittik, doktor d vitamini ve demir kullanip kullanmadığımızi sordu demir kullanmiyoruz deyince bir kan sayimi yapalım dedi.

Biz kullanmıyoruz. 8 aylıkken tahlil yapılacak, tahlil sonuçlarına göre karar vereceğiz. kahvaltıda pekmez yediriyorum ben. Belki etkisi olur demir depolarına

Bende pekmez vereyim bari demir ilaci mahvetti ya oyle bir agliyor ki, ne kadar veriyorsun pekmezi canım 1 tatli kaşığı mı?

Biz aslinda hafif öksürük vardı onun icin gittik, doktor d vitamini ve demir kullanip kullanmadığımızi sordu demir kullanmiyoruz deyince bir kan sayimi yapalım dedi.

Bende pekmez vereyim bari demir ilaci mahvetti ya oyle bir agliyor ki, ne kadar veriyorsun pekmezi canım 1 tatli kaşığı mı?
1 çay kaşığı ile başladım şuan tatlı kaşığına yakın veriyorum canm. çok da yüklememek lazım ağır birşey neticede.

Yumurta sarısı, labne yada suda bekletilmiş yağlı peynir, pekmez, tereyağ, anne sütü yada formül mama ile ezilmiş bisküvi. Yumurtayı bazen haşlayarak bazen yağda veriyorum. Bisküviyi kendim yapıyorum. Yulaf unu buğday unu ve irmikle. Tatlandırıcı olarak da elma katıyorum.
Bisküvi tarifini verir misin canım severek yiyor mu

Eklentiler

• 6FD75EB1-89B1-46F8-85E8-BAAAD491BC7A.jpeg
    6FD75EB1-89B1-46F8-85E8-BAAAD491BC7A.jpeg
    143,6 KB · Görüntüleme: 64
Büyüyen beşik kullananlar yan koruma minderi gibi bişey var yanlarda onu nerden aldınız

Büyüyen beşik kullananlar yan koruma minderi gibi bişey var yanlarda onu nerden aldınız
Ben burdan almıştım hamileyken canm. Düz beyaz olsun ki her nevresimle uysun istedim. Çok da memnunum Serra 1 aydır kendi odasında yatıyor. Ama kendi beşiğinin ölçüsüne göre alman lazım tabi. Bunun ölçüsü 70x130

Instagramda cocuk dr.u pekmezin demire hiçbir etkisi olmadigini yazdi.
Ama bu çok bilinen ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey. Hatta notlarım arasında şöyle bir cümle var: “2 çay kaşığı pekmez günlük demir, kalsiyum, manganez, magnezyum, bakır ve potasyum miktarının %10'unu karşılamaya yeter.”

maşallah baya ek gidsya baslayn var bende haslayip catalla ezio veriyorum arada suzgecten geciriyorum yemekle arasi iyi ama hala duzenli ogun yaomadim ama mutlaka kahvalti istiyor yemek istedigini belli ediyor 😁 bogulmasindan korkan arkadaslar bende de var o korku hemde 3
cocuk opmasina ragmen digerlerinde bu kadar degildi tavsiyem meyveleri slikon meyve filesine koyup verin hem kendi yiyor hem dis kasiyor pure ile ugrasmayin 😁 10 gun once asi olmustuk ertesi gun kabiz oldu hala kabiz 10 gundur kucuk bir tad kadar yapti toplam haftaya yola cikacagiz cikmadan dra gotursemmi yada tr demi dotursem bilemedim mamalarina zeytin yagi katiyorum uc kere dir kasikla da verdim yag kayisi hasladim blendrdan cekip icirdim toplam 1 biberon ama yok yapmadi az once kabak hasladim verdim bakalim isr yarayaxakmi keyfi iyi ama ara ara huzursuzlanmaya basliyo

Oto koltuğu alan arkadaşlar nasıl memnunmusınız ne tavsiye edersiniz keşke bir iki ay önce alsaydım ben araştırıp karar veriym derken fiyatlar çok arttı benm bebeğim zor alışan bir bebek hala pusete binmiyor sürekli kucağımda gidiyor çok ağlıyor ama artk yaz günü ikimizede eziyet oluyor büyüdükçe pusette dar gelmeye başladı zaten binmiyorduda, bir oto koltuğu alıcaz artık biraz yüksek olsun dışarıyı görsün istiyorm belki oyalanır alışmasına vesile olur, magzalarda pek marka model seçeneği yok internetten siparş vericez ancak hangisi yüksek hangisi kullanşlı kullanan tavsiyesi fikri en önemlisi benm için siz ne tavsiye edersiniz menun olan olmayan arkadaşlar yönlendirirse sevinirim

maşallah baya ek gidsya baslayn var bende haslayip catalla ezio veriyorum arada suzgecten geciriyorum yemekle arasi iyi ama hala duzenli ogun yaomadim ama mutlaka kahvalti istiyor yemek istedigini belli ediyor 😁 bogulmasindan korkan arkadaslar bende de var o korku hemde 3
cocuk opmasina ragmen digerlerinde bu kadar degildi tavsiyem meyveleri slikon meyve filesine koyup verin hem kendi yiyor hem dis kasiyor pure ile ugrasmayin 😁 10 gun once asi olmustuk ertesi gun kabiz oldu hala kabiz 10 gundur kucuk bir tad kadar yapti toplam haftaya yola cikacagiz cikmadan dra gotursemmi yada tr demi dotursem bilemedim mamalarina zeytin yagi katiyorum uc kere dir kasikla da verdim yag kayisi hasladim blendrdan cekip icirdim toplam 1 biberon ama yok yapmadi az once kabak hasladim verdim bakalim isr yarayaxakmi keyfi iyi ama ara ara huzursuzlanmaya basliyo
Ikınmaya başladıysa ufak bir sabun zeytinyağına sürüp poposundan ver canım biz de çok zorlandığımız zamanlarda yaptık rahatlıyorlar. Bir de vermişsin zaten kabak verince lifli güzel yapıyor

Back