• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebişlerinizi sineklerddn nasıl koruyosunuz?
Evdeki sineklikler faydasız. Beşiğinde yattıgı zman cibinliğini örtüyorum ama sabahları cok sık uyanıyo diye yanımda yatırıyorum baya baya yemiş pislikler bebeğimi.dogal yaglardan sinek kovucu yapanlar duydum. Siz ne önlem alıyorsunuz?
Ilaclama yaptırdık, şimdi hiç olmuyor çok şükür.

Evdeki sineklikler faydasız. Beşiğinde yattıgı zman cibinliğini örtüyorum ama sabahları cok sık uyanıyo diye yanımda yatırıyorum baya baya yemiş pislikler bebeğimi.dogal yaglardan sinek kovucu yapanlar duydum. Siz ne önlem alıyorsunuz?
Bu sinekten bende çok sıkıntılıyım ya. Benim bebişi de ısırdılar. Siveno nun doğal sinek kovucusunu aldim netten ama daha gelmedi. Doktorumuz da ısırılan yere stilex jel verdi. Ondan sürdüm iyi geldi.

Bu sinekten bende çok sıkıntılıyım ya. Benim bebişi de ısırdılar. Siveno nun doğal sinek kovucusunu aldim netten ama daha gelmedi. Doktorumuz da ısırılan yere stilex jel verdi. Ondan sürdüm iyi geldi.
Bizimde 2 3 yerımızı ısırmış ama bi huzursuzluk falan yapmadı. Gerek var mı bişey surmeye bılemedım

Çok şükür bizim üst dişlerde çıktı😍 çok sıkıntılı çok huysuz geçti ama şimdilik bunuda atlattık elhamdülillah ateş olmadan.Oturmuyoruz hâla ayağa kalkmaya çalışma hiç yok tembelimde😊Ama sürünerek istediği yere gidiyo mutfakta yemek yapıldığını bilio ve hiç rahat bırakmıyo beni orda😂Bildiğimiz o emekleme yok hala bunun emekleme tarzımı böyle bilemiyorum😌Her yemekten az az ve severek yiyor erken başlamanın avantajı

Canım duşakabine oturtuyorum. Altına bişey serıyorumki kaymasın. İlk önce öyls bi yıkıyorum sonra yuz ustu bacagımın ustune yatırıyorum kulaklarını kapatarak kafasını yıkıyorum önce bi kulagını kapatıp o tarafına su dokuyorum sonra diğer kulagını kapatıp diğer tarafkna dokuyorum :)) sonra bacagımın ustune yu z ustu yatırıyorum ön taraflarını yıkayıp çıkartıyorum. Berabwr duş altına girincw kulAgına su kaçar diye korkuylrum aslında daha pratik.
Bizimkide normalde çok hareketli ama dogdu dogalı suyu cok sevıyo maşallah.
Bazen sudada coşuyo ama başa çıkmayı ogrendımm:)
Harikasınız 💙

Bi yerde lavanta yağını okumuştum kokusuna gelmezmiş bebekler için ama bende denemedim

Tek cozumu bunda buldum karanfil ve limon.Odada sinek gezse bile gelip isirmiyor.2 Komidinin ustune koyuyorum.

Eklentiler

• 20190712_081825.jpg
    20190712_081825.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 27
Çok şükür bizim üst dişlerde çıktı😍 çok sıkıntılı çok huysuz geçti ama şimdilik bunuda atlattık elhamdülillah ateş olmadan.Oturmuyoruz hâla ayağa kalkmaya çalışma hiç yok tembelimde😊Ama sürünerek istediği yere gidiyo mutfakta yemek yapıldığını bilio ve hiç rahat bırakmıyo beni orda😂Bildiğimiz o emekleme yok hala bunun emekleme tarzımı böyle bilemiyorum😌Her yemekten az az ve severek yiyor erken başlamanın avantajı
maşallah yaaa bizim daha sisiklik bile yol ya ama iyice huzursuzlandi ozellille geceleri deliksiz uyuyan bebe kac kere mizirdaniyo gece disden diyolar ama şis bile degil inslh cikar

bu arada bizde bir kac aydir beraber yikaniyoruz kucagimda kuvete oturuyorum babasi dus basligini tutuyo yikiyoruz bayiliyor bi kac kez kendim yikadim ama zor oluyo genelde ben arada babasi alip giriuoruz kuveye 😁

maşallah yaaa bizim daha sisiklik bile yol ya ama iyice huzursuzlandi ozellille geceleri deliksiz uyuyan bebe kac kere mizirdaniyo gece disden diyolar ama şis bile degil inslh cikar
İlk alt dişler çıkıyoya normalde onlar fazla belli etmiyo kendini üstler çok fena, hem kızarıyor hemde çok huzursuz ediyor acıyodur tabi😊ama sizin dişlerde çıkmak üzeredir 😍 Çok teşekkürler bu arada😊♥️

Tek cozumu bunda buldum karanfil ve limon.Odada sinek gezse bile gelip isirmiyor.2 Komidinin ustune koyuyorum.
Netten bende doğal yöntemlere bakmıştım bunu görmüştüm karanfil almıştım ama denemedim fesleğen vardı birde ben onu denemiştim kokusundan kaçıyorlardı, şimdi evi ilaçladık yok olunca bunu denicem çok tatlı görünüyor tütsü gibi 😊

İlk alt dişler çıkıyoya normalde onlar fazla belli etmiyo kendini üstler çok fena, hem kızarıyor hemde çok huzursuz ediyor acıyodur tabi😊ama sizin dişlerde çıkmak üzeredir 😍 Çok teşekkürler bu arada😊
Bizim alt iki diş çıkalı 1,5 ay oldu ama üstler hala gelmedi. Ne zaman çıkar acaba

Bizim alt iki diş çıkalı 1,5 ay oldu ama üstler hala gelmedi. Ne zaman çıkar acaba
Bizimde 1,5 ay oldu.Sizinde çıkmak üzeredir şişlik kızarıklık varmı?Diş araları iki ay olurmuş iki iki yani.En fazla iki hafta sonra çıkar.Alt dişlerin gününü biliyormusun not aldınmı?Bizimki daha önce çıktı sanki hani.Buda bir hafta oldu ben geç not aldım buraya.Burası oğluşumun günlüğü😍

Bizimde 1,5 ay oldu.Sizinde çıkmak üzeredir şişlik kızarıklık varmı?Diş araları iki ay olurmuş iki iki yani.En fazla iki hafta sonra çıkar.Alt dişlerin gününü biliyormusun not aldınmı?Bizimki daha önce çıktı sanki hani.Buda bir hafta oldu ben geç not aldım buraya.Burası oğluşumun günlüğü😍
Yok not almadim bayram için Elazığa gittiğimizde çıktı öyle biliyorum yani. Üst taraftada kızarıklık falan yok gibi bilmiyorum ki pek de anlamiyorum sanırım ya

Yok not almadim bayram için Elazığa gittiğimizde çıktı öyle biliyorum yani. Üst taraftada kızarıklık falan yok gibi bilmiyorum ki pek de anlamiyorum sanırım ya
27 Mayıs'ta çıktı bizimki altlar.üstlerde 7 Haziran'da yani 1ay on gün falan sizinde çıkmak üzeredirler.Kolay kolay acısız çıksınlar inşallah♥️

Back