2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ikınmaya başladıysa ufak bir sabun zeytinyağına sürüp poposundan ver canım biz de çok zorlandığımız zamanlarda yaptık rahatlıyorlar. Bir de vermişsin zaten kabak verince lifli güzel yapıyor
tesekkur ederim dun aksama oglede kabak haslayip verdim bir saat sonra yapti fazla yapmadi ama en azindan cıvık di

D vitaminini ne zamana kadar kullaniyosunuz siz? Bize doktorumuz 2 yaş dedi

ben turkiyeden chicco around aldirdim burda 3 aydir kullaniyoruz baya guzel yenidogandan itibaren kullaniliyor 360 drece donuyor ve bu ozelligi cok iyi oldu bizim icin cocugun ayaklarinin dibinde aynasi var o inanilmaz ise yaradi kendini goruyo tekmeliyor konusiyor boylece yolda sıkılmiyor biz memnun kaldik suana kadar durup dakucagimiza alacak kadar aglamadi fakat trye gelirken pusette getirmeyi dusunuyorum cunku daha yatar pozisyonda oldugu icin daha rahat eder gibi geldi

Teşekkür ederim, Bizimki beş dakka bile binmiyor pusete çok ağlıyor , peki yüksekliği nasıl camdan dışarıyı görebiliyormu? Yüksekliği ayarlanabiliyormu ve bebek uyuycak olırsa yatış pozisyonu varmı bazı oto koltukları bebeğin uyuması için biraz daha yatay hale gelebiliyormuş

Biz 3 ay önce besafe izi comfort x3 almıştık. Bu hafta kullanmaya başladık baya memnunuz. Ben etraflıca araştırmıştım almadan önce. Güvenlik testlerinden geçmiş ve diğer oto koltuklarında olmayan bir çok özellik var. Youtubeda videolarını izleyebilirsin. 3 kademe yükseklik ve yatırma ayarı var. En yükseğe getirdiğinde rahatça dışarıyı izleyebiliyor. Fotodaki en yüksek ayarı mesela.

Eklentiler

• 4F69B960-B811-4DF8-AA0C-1E15914E7EF0.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 79
Sorması ayıp ne kadara aldınız, internette araştırdm biraz bu marka için çok olumlu yorumlar var ama ben araştırıyım daha erken alırorız derken fiyatlar 3 bin tl yi aştı çol üzgünüm

hayır 9-18 kilo. O kadar geniş aralıkta kilo kapasiteli koltukları uzmanlar güvenli bulmuyor. yani 9 kilo bir bebeğin oturabileceği koltukla 36 kilo çocuğun oturacağı koltuk aynı olamaz. mutlaka değiştirilmeli diyorlar. mesela 0-36 kg olanlar falan var yenidoğan bebekle 36 kg çocuk nasıl aynı koltuğu kullansın ki.

Anladım çok teşekkür ederim şuan bu fiyatlara bulmak imkansız çok iyi almşsınız güle güle kullanın kazasız belasız iyi günlerde, şuanda bu fiyatlara bulmak imkansız 2399-3699arasınxa değişiyor fiyatlar bukadar yükseğe çıkarsak zorlanıcaz ne yapsak bilmiyorm

Kızlar bebegı işaret parmağı yerine orta parmĞını kullanan var mı?
Endiselenmeli miyim.
Bu parmaklardan cekcegımı var baş parmĞını emerek uyur, simdidd bu cıktı

Kızlar bebegı işaret parmağı yerine orta parmĞını kullanan var mı?
Endiselenmeli miyim.
Bu parmaklardan cekcegımı var baş parmĞını emerek uyur, simdidd bu cıktı
Nasıl yani bı şeyleri tutarken orta parmak ve baş parmağını kullanıyor? Öyleyse bence erken endişe etmek için. Hatta iyi bı şey bence ince motor becerileri gelişmeye başlamış. Benimki hala bütün parmaklarıyla tutuyor.

Arkadaşlar dün akşam yemeğinde mamasını çok iyi yedi kızım ve doğru dürüst beni emmedi. Gece de sadece bı kere emmeye uyandı. Ve sabah bir uyandım gögüslerim patlayacak gibi. Yine ilk zamanlardaki gibi acı çekiyorum. Ne yapmalıyım böyle durumlarda? Sağsam süt üretimi tetiklenecek sürekli aynı durumu yaşayacağım diye korkuyorum. Ek gıdaya paralel olarak zamanla azalması gerek ama böyle acılı mi olacak benim için. Komple bırakınca nasil olacak kimbilir. Sizin de oluyor mu böyle?

canim biz maxi cosi tobi aldik ilk baslarda kemeri takana kadar agliyo ama araba hareket edince disariyi izliyo.simdilik memnunuz.1170e almistik 1ay once

burdan gordum cnm

Baş parmağını kullanmıyor sadece orta parmağını. Mesela tuşlu telefonh var orta parmağıyla basıyor belki bilinçli değil ama. Yada önune ekmek koyuylrum orta parmağıyla tutucam diyw öteliyor ileri gerri yada yuzume doğru elini uzattıgında gene orta parmagıyla. Yani tutmaya calıştıgı hwrşwyi sadece orta parmağıyla yapmaya çalışıyor

canim biz maxi cosi tobi aldik ilk baslarda kemeri takana kadar agliyo ama araba hareket edince disariyi izliyo.simdilik memnunuz.1170e almistik 1ay once
Teşekkür ederim onada bakayım bugün dışarı çıkıp mağzada modellere bir yakından bakıcaz, oturunca camdan dışarıyı görebiliyormu ? Modeli mağzada görsemde bunu anlayamam sanırım benm kızım biraz minyon

evet canim disariyi izliyo.ben netten aldim magazadan bakmadan begenmezsem iade etcektim.ama iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…