- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #62.361
Aşı biraz daha öne yapılıyor ama hiç böyle olmadı aşıyla ilgisi olmayabilir götür istersen bi doktorakizlar uzun zamandir yazamiyorum masallah bebislere baya ek gidaya baslayan bebemiz var bizde basladik yavastan cok sukur sorun yok sadece egzama kapladi vucudunu sanirim yogurttan dun asi olduk yeri boyle oldu normalmi yoksa gotursemmi dra dun ev 33 dereceydi kuvette 10 dakka oynattim sufanminoldu acaba
Çok ses çıkartıyoruz ama tamamı anlamsız anlamsız sesler halinde ciddiyetle konuşuyor gözümün içine baka baka ee sonra annecim diyorum utanarak sırıtmaya başlıyor hala desteksiz oturmuyor çünkü oturacak kadar kıçının üzerinde asla durmuyor iki avuç kurt var birde en büyük zevki mamalarını yerken püskürtmek baştan aşağı püre oluyoruz ben sinir oluyorum o gülüyor bizim hala uyku düzenimiz yok benim sütümün kalitesi azalmış kilo alımı buyüzden aniden çok yavaşlamıştı ek gıdaya buyüzden geçtik uykusuzluğunu açlığına bağlamıştım ama değilmiş gündüz yarım saat geceleri 2 saatte bir kalkmaya devamKızlar bebeği ba-ba de-de filan diye sesler çıkarmaya başlayan var mı?
Kızlar ek gıdaya geçeli bir ay olacak neredeyse mevsim sebzelerinden püre yoğurt ve meyve veriyorum yemek istediği kadar emmeyede devam ediyorgünde 2-3 kez kaka yapıyor ama katı ve az az bu kabızlık oluyor mu? Demir ilacını ve d vitamini de kullanıyoruz
Sidefer kullanıyoruz günde 5 damla bizim doktorda bi tahlil yaptırın bakalım deposuna dedi ama ben istemedim kıyamadımDemir ilacı ne kullaniyorsunuz?
Ben demir ilaci vermiyordum tahlil yapıldı depoları iyiymis ama kandaki orani azalmaya başlamış takviye vermemiz gerekiyor.
Kaka durumu bizim de karışık bazen az miktar katı yapiyor bazen cıvık sanırım geçiş donemi onlar icin ek gıdaya alışmaya çalışıyor bağırsakları.
canm geçmiş olsun. Bu egzema gibi durmuyor. böcek ısırığı gibi
Aşıya mı reaksiyon gosterdı acaba. Bi gotur için rahat etsın
tesekkur ederim kizlar ancak bakabildimBana pek normal gelmedi canım. Aşi yeri desen sanki bacagin biraz daha ön yüzüne yapiyorlar. Başka bi şey gibi duruyor götür bence doktora
canim galiba bocek isirigı gecmeseydi bu gin gidecrktim ama gecmeye basladi yinede takipdeyimAşı biraz daha öne yapılıyor ama hiç böyle olmadı aşıyla ilgisi olmayabilir götür istersen bi doktora
Bnm kizimda 7700 gr 4 numara kullanioruz sleppy de cnmArkadaşlar bir şey danışıcam, bebeğim 7700kg prima primium care 4 numarasını kullanıyoruz, sleepy alıp denemek istiyorm kalıpları nasıl fikri olan varmı kaç numara almalıyım primium carede 4 numaraya karşılık ne gelir
Memnunmusun peki canmBnm kizimda 7700 gr 4 numara kullanioruz sleppy de cnm
Bn memnunum canim ama herkes memnun kalmio kimi sizdirio dio ama bizim dha hic sızdırmadıMemnunmusun peki canm
Primada zaman zaman sızdırıyor ancak primanın içeriğimde petrokimya ürünleri barmış sleepy daha sağlıklıymş
Aaa üretim hatasımı çok ilginç, yok primada öyle yatak yorgan ıslanacak kadar değil kıyafetleri kirlenicrk şekilde bazen oluyo çok sık oluyor diyemem ben primium care güya iyidir sağlıklıdır diye baya stok yapıp almşdm içeriğinde olmaması gereken petrol ürünleri olduğunu duyduğmdan beri hep değişimel istedim ama stoklar yeni bitti arada bu haberi duymadanda almaya devaö ettim , şimdi sağlıklı bir beze geçmek istiyorm mühendisoğlu sleepyi sağlıklı içerik bulmış minies ve goon da deneyen kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorm ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz2. Aydan bu yana hep sleepy kullandik. 2 hafta evvel peşpeşe çiş sızdırdı sürekli. Ust bas carsaf batti diyeyim. Firmayı aradim elimdeki bezden numune istediler gönderdim. Bu arada minies e gectik. Bezde üretim hatasi cıktı. Yeni bir paket gönderdiler. Tekrar sleepy e dönmekte kararsızım.
Aaa üretim hatasımı çok ilginç, yok primada öyle yatak yorgan ıslanacak kadar değil kıyafetleri kirlenicrk şekilde bazen oluyo çok sık oluyor diyemem ben primium care güya iyidir sağlıklıdır diye baya stok yapıp almşdm içeriğinde olmaması gereken petrol ürünleri olduğunu duyduğmdan beri hep değişimel istedim ama stoklar yeni bitti arada bu haberi duymadanda almaya devaö ettim , şimdi sağlıklı bir beze geçmek istiyorm mühendisoğlu sleepyi sağlıklı içerik bulmış minies ve goon da deneyen kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorm ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz
Minies kullaniyorum ve aşırı memnunum. Molfix, prima aktif, prima pcare kullandim ama bunun gibi degillerdi. Rahat, esnek, sizdirmiyor asla, taşma yok, cirtcirtlari da cok güzel. Insallah pisik yapmaz, vazgecmek istemiyorumdiye diye kullandım. Gec kaldigim icin kizdim bile. Tavsiye ederim. Zaten pahali bir şey degil. Bi alip kullanabilirsinAaa üretim hatasımı çok ilginç, yok primada öyle yatak yorgan ıslanacak kadar değil kıyafetleri kirlenicrk şekilde bazen oluyo çok sık oluyor diyemem ben primium care güya iyidir sağlıklıdır diye baya stok yapıp almşdm içeriğinde olmaması gereken petrol ürünleri olduğunu duyduğmdan beri hep değişimel istedim ama stoklar yeni bitti arada bu haberi duymadanda almaya devaö ettim , şimdi sağlıklı bir beze geçmek istiyorm mühendisoğlu sleepyi sağlıklı içerik bulmış minies ve goon da deneyen kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorm ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz
Baba, dede, anne, mama ve en son abi duydumKızlar bebeği ba-ba de-de filan diye sesler çıkarmaya başlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?