2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim doktorum yoğurdu en son verdi İnşallah onu sever de sebzeleri içine katar denerim. Geçen kabak havuç patates irmik karıştırıp verdim yok istemiyor. Doktora gideyim de belki ertelerim sütüm var çok şükür zorlamayayım çocuğu

Allah allah çok ilginç halbuki ilk önce yoğurt denenir ama danış bakalım benimkide meyve sevmiyor yoğurtla falan alıştırıyorum hep

Sütün varsa ağırdan alabilirsin adı üstünde ek gida, temel gıdaları anne sütü ya da formül mama sevmediklerini bir muddet verme sonra tekrar dene. Biz yogurtla basladik ilk basta beğendi sonra yememeye basladi 1 2 hafta yogurt vermeyip sonra tekrar denedim şimdi yiyor. E bebek ten tarhana aldım onu da seviyor şimdilik.

Sebze çorbası bir de şu tarifi deneyin; benim kızım pek sevmedi ama belki sizinkiler yer tadi cok güzel oluyor. (ben sarimsak ve yumurta sarısı kullanmadan un yerine de organik pirinç unu kullanarak pisirdim)

Yoğurda geçer geçmez deneyeceğim teşekkür ederim dediğin gibi benim oğlum süte çok düşkün bazen çok mecbur kalıp formül mama denediğimde onu bile almıyor sadece süt içmek istiyor. Şimdilik yetiyor ağırdan alacağım artık ek gıdayı...

kizlar uzun zamandir yazamiyorum masallah bebislere baya ek gidaya baslayan bebemiz var bizde basladik yavastan cok sukur sorun yok sadece egzama kapladi vucudunu sanirim yogurttan dun asi olduk yeri boyle oldu normalmi yoksa gotursemmi dra dun ev 33 dereceydi kuvette 10 dakka oynattim sufanminoldu acaba

Eklentiler

• 15615494541598040630567219061295.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 47
canm geçmiş olsun. Bu egzema gibi durmuyor. böcek ısırığı gibi

Aşıya mı reaksiyon gosterdı acaba. Bi gotur için rahat etsın

Bana pek normal gelmedi canım. Aşi yeri desen sanki bacagin biraz daha ön yüzüne yapiyorlar. Başka bi şey gibi duruyor götür bence doktora

Biz bi aydır baba diye haykırıyoruz
Evet coktandir. Baba mama diyoruz surekli. Hatta sinirlenince iiiihhhhhhh diye genizden sesler cikariyoruz
Benimkinde hiç öyle ikileme şeklinde hecelemeler yok. Sadece ga diyor o kadar da kitap okuyorum yine de geç konuşacak galiba. Siz özel bı şey yapıyor musunuz konusmaya teşvik etmek için?

Benimkinde hiç öyle ikileme şeklinde hecelemeler yok. Sadece ga diyor o kadar da kitap okuyorum yine de geç konuşacak galiba. Siz özel bı şey yapıyor musunuz konusmaya teşvik etmek için?
Hayir, özel yaptigimiz bir sey yok. Surekli sakalasip oynayip konuşup gülüyoruz. Hic kucaktan indirmiyoruz. Surekli bi muhabbet var. Varligini unutmuyoruz 2 dakika bile olsa. Biz nerdeysek o da orda. Oyun halisinda bileen fazla 10 dakika duruyor. Belki surekli dibimizde olmasi etkiliyordur.

Bir de benim esim cok eglenceli, saka yapan bi tiptir. Surekli güldürür biseyler anlatir sohbet eder. Ben biraz da ona bağlıyorum. Kızım da esimi cok sever.

Biz de sürekli öyleyiz. Zaten iki dk ilgilenmeyince çığlık çığlığa bağırıyor. Evde iş yaparken filan sürekli her yaptığımı anlatıyorum, her şeyin ismini söylüyorum. Çok da dikkatli dinliyor sanki ama hiç hareket yok. Yapı meselesi galiba.

Aynen olabilir, ben esim kadar konusmuyorum mesela. Esyalarin isimlerini falan söylemiyorum.

Teşvik için ekstra bişey yapmıyoruz aslında. Doğdugu gunden beri konusuylruzz gozlerinin icine baka baka. Kitap okumaya baslıcam bende

S sujeee bizimki sinirlendiğinde saydırıyor ne diyor anlamıyoruz tabi ama gege gıgı agu agı gidiyor bişeyler bir de şımardığı zaman bir eggııı var uykusunu almış olarak uyanıyorsa sabah muhabbeti oluyor kendi kendine konuşuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…