• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
S sujeee bizimki sinirlendiğinde saydırıyor 😂 ne diyor anlamıyoruz tabi ama gege gıgı agu agı gidiyor bişeyler 🤣 bir de şımardığı zaman bir eggııı var 😂 uykusunu almış olarak uyanıyorsa sabah muhabbeti oluyor kendi kendine konuşuyor 🤣
😀😀 Çok komik oluyorlar bu aylarda. Bizimki de mama sandalyesine oturup da mama gelmezse söylenmeye başlıyor. aynen seninki gibi g ve k sesiyle anlamsız bi şeyler diyor ama o klasik olarak ilk sözcükler olarak bilinen baba mama dede gibi sesleri cikarmiyor.

kizlar uzun zamandir yazamiyorum masallah bebislere baya ek gidaya baslayan bebemiz var bizde basladik yavastan cok sukur sorun yok sadece egzama kapladi vucudunu sanirim yogurttan dun asi olduk yeri boyle oldu normalmi yoksa gotursemmi dra dun ev 33 dereceydi kuvette 10 dakka oynattim sufanminoldu acaba 😔
Aşı biraz daha öne yapılıyor ama hiç böyle olmadı aşıyla ilgisi olmayabilir götür istersen bi doktora

Kızlar bebeği ba-ba de-de filan diye sesler çıkarmaya başlayan var mı?
Çok ses çıkartıyoruz ama tamamı anlamsız anlamsız sesler halinde ciddiyetle konuşuyor gözümün içine baka baka ee sonra annecim diyorum utanarak sırıtmaya başlıyor hala desteksiz oturmuyor çünkü oturacak kadar kıçının üzerinde asla durmuyor iki avuç kurt var birde en büyük zevki mamalarını yerken püskürtmek baştan aşağı püre oluyoruz ben sinir oluyorum o gülüyor bizim hala uyku düzenimiz yok benim sütümün kalitesi azalmış kilo alımı buyüzden aniden çok yavaşlamıştı ek gıdaya buyüzden geçtik uykusuzluğunu açlığına bağlamıştım ama değilmiş gündüz yarım saat geceleri 2 saatte bir kalkmaya devam

Kızlar ek gıdaya geçeli bir ay olacak neredeyse mevsim sebzelerinden püre yoğurt ve meyve veriyorum yemek istediği kadar emmeyede devam ediyorgünde 2-3 kez kaka yapıyor ama katı ve az az bu kabızlık oluyor mu? Demir ilacını ve d vitamini de kullanıyoruz

Kızlar ek gıdaya geçeli bir ay olacak neredeyse mevsim sebzelerinden püre yoğurt ve meyve veriyorum yemek istediği kadar emmeyede devam ediyorgünde 2-3 kez kaka yapıyor ama katı ve az az bu kabızlık oluyor mu? Demir ilacını ve d vitamini de kullanıyoruz

Demir ilacı ne kullaniyorsunuz?

Ben demir ilaci vermiyordum tahlil yapıldı depoları iyiymis ama kandaki orani azalmaya başlamış takviye vermemiz gerekiyor.

Kaka durumu bizim de karışık bazen az miktar katı yapiyor bazen cıvık sanırım geçiş donemi onlar icin ek gıdaya alışmaya çalışıyor bağırsakları.

Son düzenleme:
kızlar benim kızda ek gıdaya gectigimizden beri kaka düzeni bozuldu 3 günde bir kaka yapıyordu ama bugün besjnci gün hala kaka yapmadı hergun fındık kadar bisi yapıyor ama tam anlamıyla bugün beşinci gun.mudahale etmelimiyim sizce.keyfi yerinde ağlamıyor ama 5 gündür yedikleri nereye gidiyor bu bebenin çıkardığı fındık kadar sey hergun.bu arada çok fazla ek gıda yemiyor istemiyor toplasan 1 2 yemek kaşığı ancak yiyordr çorbasını filan

Demir ilacı ne kullaniyorsunuz?

Ben demir ilaci vermiyordum tahlil yapıldı depoları iyiymis ama kandaki orani azalmaya başlamış takviye vermemiz gerekiyor.

Kaka durumu bizim de karışık bazen az miktar katı yapiyor bazen cıvık sanırım geçiş donemi onlar icin ek gıdaya alışmaya çalışıyor bağırsakları.
Sidefer kullanıyoruz günde 5 damla bizim doktorda bi tahlil yaptırın bakalım deposuna dedi ama ben istemedim kıyamadım 😔 sinir oluyorum sakin sakin hareket etmelerine benim içim bayılıyor kan aldırırken hele benim yumurcak hiç durmayacak delecekler kaç yerini inşallah bişey olmaz

canm geçmiş olsun. Bu egzema gibi durmuyor. böcek ısırığı gibi
Aşıya mı reaksiyon gosterdı acaba. Bi gotur için rahat etsın
Bana pek normal gelmedi canım. Aşi yeri desen sanki bacagin biraz daha ön yüzüne yapiyorlar. Başka bi şey gibi duruyor götür bence doktora
tesekkur ederim kizlar ancak bakabildim 😔 o ezama degil yanlis anlattim galiba egzama vucudandaydi o kizariklik asi yeri ama dun aksam farkettim ruhum_mavi ruhum_mavi nin dedigi gibi galiba bocek ısirigi asi izinin hemennyaninda bi igne izi daha var hani ari sokarda ogne izi belli olurya oyle ve ici sert kizariklik ordan yayilmis asi yeride yaninda olunca sanki asi yeri kizarmis gibi duruyor sali gunu 33 dereceydi ev yerde oyun matinda yattik artik ozaman mi bise isirdi bilemiycem cok sukur gecmeye basladi

Arkadaşlar bir şey danışıcam, bebeğim 7700kg prima primium care 4 numarasını kullanıyoruz, sleepy alıp denemek istiyorm kalıpları nasıl fikri olan varmı kaç numara almalıyım primium carede 4 numaraya karşılık ne gelir

Arkadaşlar bir şey danışıcam, bebeğim 7700kg prima primium care 4 numarasını kullanıyoruz, sleepy alıp denemek istiyorm kalıpları nasıl fikri olan varmı kaç numara almalıyım primium carede 4 numaraya karşılık ne gelir
Bnm kizimda 7700 gr 4 numara kullanioruz sleppy de cnm

Primada zaman zaman sızdırıyor ancak primanın içeriğimde petrokimya ürünleri barmış sleepy daha sağlıklıymş

Primada zaman zaman sızdırıyor ancak primanın içeriğimde petrokimya ürünleri barmış sleepy daha sağlıklıymş

2. Aydan bu yana hep sleepy kullandik. 2 hafta evvel peşpeşe çiş sızdırdı sürekli. Ust bas carsaf batti diyeyim. Firmayı aradim elimdeki bezden numune istediler gönderdim. Bu arada minies e gectik. Bezde üretim hatasi cıktı. Yeni bir paket gönderdiler. Tekrar sleepy e dönmekte kararsızım.

2. Aydan bu yana hep sleepy kullandik. 2 hafta evvel peşpeşe çiş sızdırdı sürekli. Ust bas carsaf batti diyeyim. Firmayı aradim elimdeki bezden numune istediler gönderdim. Bu arada minies e gectik. Bezde üretim hatasi cıktı. Yeni bir paket gönderdiler. Tekrar sleepy e dönmekte kararsızım.
Aaa üretim hatasımı çok ilginç, yok primada öyle yatak yorgan ıslanacak kadar değil kıyafetleri kirlenicrk şekilde bazen oluyo çok sık oluyor diyemem ben primium care güya iyidir sağlıklıdır diye baya stok yapıp almşdm içeriğinde olmaması gereken petrol ürünleri olduğunu duyduğmdan beri hep değişimel istedim ama stoklar yeni bitti arada bu haberi duymadanda almaya devaö ettim , şimdi sağlıklı bir beze geçmek istiyorm mühendisoğlu sleepyi sağlıklı içerik bulmış minies ve goon da deneyen kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorm ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz

Aaa üretim hatasımı çok ilginç, yok primada öyle yatak yorgan ıslanacak kadar değil kıyafetleri kirlenicrk şekilde bazen oluyo çok sık oluyor diyemem ben primium care güya iyidir sağlıklıdır diye baya stok yapıp almşdm içeriğinde olmaması gereken petrol ürünleri olduğunu duyduğmdan beri hep değişimel istedim ama stoklar yeni bitti arada bu haberi duymadanda almaya devaö ettim , şimdi sağlıklı bir beze geçmek istiyorm mühendisoğlu sleepyi sağlıklı içerik bulmış minies ve goon da deneyen kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorm ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz

Goon denemedim ama minies guzel fakat cirtlari cok adi her an yirtilacakmis gibi, bir de bez arkadan pot duruyor ama yumusak ve emici bir bez.

Minies kullaniyorum ve aşırı memnunum. Molfix, prima aktif, prima pcare kullandim ama bunun gibi degillerdi. Rahat, esnek, sizdirmiyor asla, taşma yok, cirtcirtlari da cok güzel. Insallah pisik yapmaz, vazgecmek istemiyorumdiye diye kullandım. Gec kaldigim icin kizdim bile. Tavsiye ederim. Zaten pahali bir şey degil. Bi alip kullanabilirsin

Kızlar malum 6 ayi geride biraktik ben yavas yavas ek gidaya basladim ancak cok korkak bir anneyim. Herseyi iyice sivilastirip veriyorum. Millet cocugun eline kemirsin diye ekmek veriyor ben korkuyorum. Bogulmasindan, yutamamasindan korkuyorum.
Iyice sivilastirip verme cignemeyi ogrenemez diyorlar ama ben pütürlü bırakmaya korkuyorum. En basiti karpuzu bile blenderda iyice ezip suyunu veriyorum.
Ben bunu nasil asacagim? Sizler napiyorsunuz? Bu kadar korkmam normal mi ? Ya bebegim cignemeyi ogrenemezse ? 😔

Back