2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kahvaltıda ne veriyorsun canım

Anladım canım çok teşekkürler

Alerji kızarıklık bişey olmadı yani bende yapayım bari duru suyla yapıyorum hep gerçi ben sebzeleri meyveleri yoğurt vs denedim olmadı hiç alerjik bişey

Yumurta sarısına nezaman başladın ben daha başlamadım bebegim6 bucuk aylık pekmez veriyorum.bunların hepsini karıstırıpmı veriyorsun.bende muhallebinin içine bisküvi pekmez koyuyorum

Yumurta sarısına nezaman başladın ben daha başlamadım bebegim6 bucuk aylık pekmez veriyorum.bunların hepsini karıstırıpmı veriyorsun.bende muhallebinin içine bisküvi pekmez koyuyorum
7 aylık olunca başladık kahvaltıya. bulamaç yapmıyoruz. hepsini ayrı ayrı veriyoruz. sadece tereyağ ile yumurtayı karıştırıp yağı eritiyorum içinde.

Aynen bizimki kız ya. Kilomuz da 9200 gram maşallah.
8 kiloyuz biz daha alıp alıp veriyoruz.Birde lanet aşılar bizi mahvediyor ne var içinde aşıdan sonra hastalanıyor ona rağmen elhamdülillah toparlanıyoruz Allah'ın izniyle.He birde dişte eritti bizi altlardan rahatladık şimdi üst başladı

Bizde 6 ay 6 günlükken 72 dik şuan 6 buçuğuz 73 74 olmuş olabiliriz Maasallah seninki kız birde çok yüksek kıza göre, bizim ebede sizin boy listede yok dedi.Maasallah kuzucuklara.♥
Gerçekten maşallah biz daha 67-68lerdeyiz bide erkek kısacık olmasa bari doktoruna göre 170-75lerde görünüyor boyu ileride dedi bende dedim babasının boyu okadar e işte genler :))

Gerçekten maşallah biz daha 67-68lerdeyiz bide erkek kısacık olmasa bari doktoruna göre 170-75lerde görünüyor boyu ileride dedi bende dedim babasının boyu okadar e işte genler :))
Genler diyip geçiyorlar sağolsunlarilikli kemik suyu veriyorum ben ona bağlıyorum.Bugünde muhabbeti geçmişken değineyim dedimBende babada kısayız.68 normal olanı senin ay için yanlış değilsem seninki bizde sonra doğdu dimi ?

Bizim de alt 2 diş çıktı. Üstte bişey yok şu anlik. Biz Bi de ek gıdaya da geçmedik. Bizim doktor 7. Ay diyor. 13 temmuzda geçeceğiz inşallah. Anne sütüyle bugünlere iyi geldik maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…