- 11 Mart 2017
- 148
- 91
- 98
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
Kızlar ben surekli acıkıyorum sastım kaldım gecenin bir yarısı acıkarak uyandım.. Zaten kiloluyum iyice şişecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyve faln yiyin böyle olduğu zamn hepimiz kilo alıcaz kiloyu değilde bebeği düşünün Sağlıkla gelsin doğumdan sonra kilolarda giderKızlar ben surekli acıkıyorum sastım kaldım gecenin bir yarısı acıkarak uyandım.. Zaten kiloluyum iyice şişecem
O doktor hakkinda hep iyi şeyler duydum canim. 3 tane tanidigim Filiz Hanima gitmisti.Çok kararsızım nereye gitsem diye ortadoğu filiz hanım olacaktır yüksek ihtimalle Sen canım
ne zaman öğrendiniz[/QQUOTED
Dün öğrendim 4+2yim bugün. Uzuuun bir zaman var hayırla geçsin inşallah
Canım 5.aydan sonra ayda 5 kilo bile alabilirsin. Acıkınca atıştır ama şuan öğünlerini fazla artırma bence saglıklı beslenmek önemli şuan sadce folik asit ve dengeli beslenme.Kızlar ben surekli acıkıyorum sastım kaldım gecenin bir yarısı acıkarak uyandım.. Zaten kiloluyum iyice şişecem
Selam kızlar.Bugün doktora gittim yine kafam karıştı iyice.kese on milim olmuş.Büyümüş ama az büyümüş dedi ve kese düzensiz duruyor.Kendini düşüşe hazırla ama tabi ki belli de olmaz dedi.Normalde kese yuvarlak şekilde olurken Benimki biraz yayvan şekilde.Ama bebeğin besleneceği yolk sac oluşmuş.O iyi bir şey dedi.Ortalama beş haftalık gibi dedi.Canım çok sıkıldı her hafta gidiyorum bir gelişme Yok.
Henüz çok yeni canım bence iki hafta bekle öyle git. Benim hemşirem 7.haftada git dedi. Kendini strese sokma zaten kalp atışının en net duyulduğu hafta 7.hafta. suan gitsen de sonuc degismeyecek.Selam kızlar.Bugün doktora gittim yine kafam karıştı iyice.kese on milim olmuş.Büyümüş ama az büyümüş dedi ve kese düzensiz duruyor.Kendini düşüşe hazırla ama tabi ki belli de olmaz dedi.Normalde kese yuvarlak şekilde olurken Benimki biraz yayvan şekilde.Ama bebeğin besleneceği yolk sac oluşmuş.O iyi bir şey dedi.Ortalama beş haftalık gibi dedi.Canım çok sıkıldı her hafta gidiyorum bir gelişme Yok.
Hakan bey çok iyi ama randevu almak ikisindende işkence malesefO doktor hakkinda hep iyi şeyler duydum canim. 3 tane tanidigim Filiz Hanima gitmisti.
Ama ben orta dogu hastanesini bir turlu sevemedim.
Başkentte Hakan Bey var bende onu istiyorum ama daha netleştiremedim.
Canım ben de eklim akşam kesenin şekli bozukmuşCanım bak bu benim çarşamba günü gittim e kese görmüştük bu şekilde 8mm di
İki hafta beklemek de çok zor geliyor kimseye hamileyim dıyemıyorum rahat rahat canım ya bir hafta sabretcem ama insallahHenüz çok yeni canım bence iki hafta bekle öyle git. Benim hemşirem 7.haftada git dedi. Kendini strese sokma zaten kalp atışının en net duyulduğu hafta 7.hafta. suan gitsen de sonuc degismeyecek.
Valla bazı doktorlar insan i moral olarak bitiriyor dedim gibi canım benim doktor çok iyi konuştu bekledim gibi çok iyi dedi cokgüzel yere de yerleşmiş dedi herşey yolunda 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyarız dediCanım ben de eklim akşam kesenin şekli bozukmuş
Sen daha kalp atışını duymadın mi canım 7 haftalık olmuşsun. Ben 6 haftalık oluyorum yarın cumaya kalp atışını duymaya çağırdı doktor. Çok erken çağırdı gibi geldi banada. Şansımızı denicez artık :)Valla bazı doktorlar insan i moral olarak bitiriyor dedim gibi canım benim doktor çok iyi konuştu bekledim gibi çok iyi dedi cokgüzel yere de yerleşmiş dedi herşey yolunda 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyarız dedi
Merhaba canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve bebisini kucağına alırsın moralini yüksek tutMerhaba kızlar inşallah bende araniza katılacağım suan icin cok erken tup bebekti idrarda silik cizgiyi gordum pazartesi kan testimi yaptıracağım ama kalp atışını görene kadar rahat yok Insallah Rabbim nasip eder eger olursa tahmini dogum tarihii 12 aralik olacak
Ay ne güzel ya 5 5 de de duyulsa kalp atışıSen daha kalp atışını duymadın mi canım 7 haftalık olmuşsun. Ben 6 haftalık oluyorum yarın cumaya kalp atışını duymaya çağırdı doktor. Çok erken çağırdı gibi geldi banada. Şansımızı denicez artık :)
Amin canim inşallahMerhaba canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve bebisini kucağına alırsın moralini yüksek tut
Hayırlı olsunnn Sağlıkla gelir inşallahMerhaba kızlar inşallah bende araniza katılacağım suan icin cok erken tup bebekti idrarda silik cizgiyi gordum pazartesi kan testimi yaptıracağım ama kalp atışını görene kadar rahat yok Insallah Rabbim nasip eder eger olursa tahmini dogum tarihii 12 aralik olacak