• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Amin insallah sizinkide cok yeni sanirim dogun tarihleei cok yakin gözüküyor degeriniz ne zaman kac çıktı? Ilk 25 sayfayi okudum sonraki sayflari atlayarak okudum da

Ben erken öğrendim :) sat 4 marttı 23 günü ovilasyon testi yaptım 2 çizgi koyu çıkınca gebelik testi yaptım pozitif çıktı bi gün sonra 56 cikti kanda değer 2 gün sonra tekrarladım 405 çıktı haftaya dr gidicem bakalım inşallah keseyi görürüm :) ❤️❤️

Ben erken öğrendim :) sat 4 marttı 23 günü ovilasyon testi yaptım 2 çizgi koyu çıkınca gebelik testi yaptım pozitif çıktı bi gün sonra 56 cikti kanda değer 2 gün sonra tekrarladım 405 çıktı haftaya dr gidicem bakalım inşallah keseyi görürüm :) ❤️❤️
Masallah degerin cok güzel yükselmiş Alllah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bugün bel ağrım çok oturarak çalışıyorum sanırım onunda etkisi oluyor hem belim hem bacaklarım ağrıyor çok yorgun hissediyorum sizlerde de oluyor mu
Aynisi bendede var bazen ayağımın üstüne basanicak gibi oluyorum özellik le sol ayağım ve belim

Sen daha kalp atışını duymadın mi canım 7 haftalık olmuşsun. Ben 6 haftalık oluyorum yarın cumaya kalp atışını duymaya çağırdı doktor. Çok erken çağırdı gibi geldi banada. Şansımızı denicez artık :)
6+1gozukuyor adet tarihine göre cnm keseyi gördümde 5+5ti doktor 2 hafta sonra gel dedi

Amin insallah sizinkide cok yeni sanirim dogun tarihleei cok yakin gözüküyor degeriniz ne zaman kac çıktı? Ilk 25 sayfayi okudum sonraki sayflari atlayarak okudum da
Ben 18 mart test yaptim 83 cikti 21 marta 466 cikti 28 mart keseyi gördük 11 nisan da kalp atışını duymay gideceğiz ins ama ben dayanamayıp 6 nisan da gidebilirim

Ben 18 mart test yaptim 83 cikti 21 marta 466 cikti 28 mart keseyi gördük 11 nisan da kalp atışını duymay gideceğiz ins ama ben dayanamayıp 6 nisan da gidebilirim
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne kadar guzel son testten bir hafta sonra keseyi gormussunuz peki karindanmi görüldü? Benim ikinci gebeligim olacak ilkide tüp bebekti hep vajinal usg bakilmisti tüp bebek doktoruna gitmistim 14. Haftaya kadar o yuzden simdi sanki bi haber yasiyorum suan normal kadindogumcuya gidecegim takipler icin

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne kadar guzel son testten bir hafta sonra keseyi gormussunuz peki karindanmi görüldü? Benim ikinci gebeligim olacak ilkide tüp bebekti hep vajinal usg bakilmisti tüp bebek doktoruna gitmistim 14. Haftaya kadar o yuzden simdi sanki bi haber yasiyorum suan normal kadindogumcuya gidecegim takipler icin
Normal karından usg ile gözüktü cnm minik bir kesemiz vardı 8 mm olmuş du

Herkese merhaba, Sat 27 Şubat’tı, 27 mart ta kanda değerim 14 tü, 30 mart ta 103 oldu. değeri düşük başladı ama ben de çarşamba günü doktora gideceğim. Bundan önce 20. hafta da bebeğimi kaybeymiştim. Kendimi heveslendirmek istemiyorum ama çok istiyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

:dua:

Herkese merhaba, Sat 27 Şubat’tı, 27 mart ta kanda değerim 14 tü, 30 mart ta 103 oldu. değeri düşük başladı ama ben de çarşamba günü doktora gideceğim. Bundan önce 20. hafta da bebeğimi kaybeymiştim. Kendimi heveslendirmek istemiyorum ama çok istiyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Merhaba inşallah değerleriniz normale döner . Geç döllenme olabilir ... sağlıklı evlatlar versin allah ❤️❤️❤️

• Beğen
Reactions: m8a

Artışı güzel olmuş bence gec dollenmedier carsamba insallah keseyi gorursunuz saglikla kucaginiza alirsiniz bebeğinizi.

• Beğen
Reactions: m8a
Merhaba kızlar :KK54:
Bizde bugün kesemizi gördük şükürler olsun...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı,hayırlı evlatlar:emir_bebek:
Bugün gebelik öncesinde kullandığım miyositol a veda ettim ve folicUs Plus folik aside geçtim
İki hafta sonra tekrar kontrole gidicez inşallah hamileliklerimizi sağlıkla ve sıhhatle tamamlar yavrularımıza kavuşuruz :anneadayı:

Daha öncede yazmıştım kızlar 3 kez kimyasal bu 4. Gebelik ve çocuğum yok. Hepiniz iyi dileklerde bulunmuşsunuz sağ olun. Rabbim sağ salim yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin. Yarın tekrar kan vercem çok heycanlıyım. İnşallah katlanmıştır değer. Hergün evde test yapıyorum koyulaşma yok gibi bişey. Oyüzden içimde bi umutsuzluk var. Değerim çok düşük zaten. Rabbim den ümit kesilmez diyelim. Yarın bide sınavım var çıkışta vercem kan. Hayırlısı...:dua:

Sen daha kalp atışını duymadın mi canım 7 haftalık olmuşsun. Ben 6 haftalık oluyorum yarın cumaya kalp atışını duymaya çağırdı doktor. Çok erken çağırdı gibi geldi banada. Şansımızı denicez artık :)
Canim sen keseyi gördün mü. Benim de dün 6. Haftaya giriş yapti beşinci hafta doldu ama doktor beni salıya çağırdı kese için. Kanda öğrendikten on gün sonra femisti salıya denk geliyor. Baktım da senden iki gün ileriyim acaba saki gittigimde kalp atisi duyma ihtimalim var mı ki diye düşündüm

Back