• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Siz soylemissiniz hemen ne guzel.bu ucuncu bebegim insallah nasip olursa buyuk kkizim 9 yasinda surekli yalvariyor bi kardesim olsun diye cunku diger kardesinin bebekligini bilmiyor aralari dort yas.bebeklere cok ozeniyor.ama simdilik soylemeyelim diye karar aldik uc ay dolana kadar.cunku basimdan iki dusuk gecti.Allah korusun bisey olsa umitlendirmek uzmek istemiyorum.hem biraz daha ilerlerse ne zman dogacak dogsun artik diye basimi yemezler:KK70:
aslında bende soylemek ıstemıyordum ama olsa da olmasada benım oglum anne benım kardesım ne zaman dogacak dıye bundan 4 5 ay once basladı ben kardes ıstıyorum allah bana kardesımı ne zaman verıcek anne kardesım karnından ne zaman cıkıcak demeye basladı ve herkeze kardesım olucak demeye basladı ben ınanıyorum suankı hamılelıgım onun bu kadar ıstemesı ıle oldu rabbıme sukurler olsun ılk ay dan kaldım onu saf temız kalbının duasına oldu dıye dusunuyorum

aslında bende soylemek ıstemıyordum ama olsa da olmasada benım oglum anne benım kardesım ne zaman dogacak dıye bundan 4 5 ay once basladı ben kardes ıstıyorum allah bana kardesımı ne zaman verıcek anne kardesım karnından ne zaman cıkıcak demeye basladı ve herkeze kardesım olucak demeye basladı ben ınanıyorum suankı hamılelıgım onun bu kadar ıstemesı ıle oldu rabbıme sukurler olsun ılk ay dan kaldım onu saf temız kalbının duasına oldu dıye dusunuyorum
Aynı durumdayız kaç yaşında oğlun .. benim 4 yaşında yatağımda kardeşimle uyucam ona şu oyuncağı alıcam neden gelmiyor kardeşim ne zmn gelecek ve birsürü bunun gibi cümleler kuruyor :)

oy masallah cok istiyordu demekki ozeniyordu baskalarinin kardeslerine.Allah o temiz kalbini bos cevrmedi.ne guzel ilk aydan kalmissin:nazar:
Benim buyuk olan kiz kucuk oglan.ikisi arasinda surekli ilerde bebegimiz olursa cinsiyeti ne olacak kavgasi var.kiz olan kiz istiyor.oglanda oglan.napicaz bilmiyorum esim esim ikiz olur insallah bi kiz bi oglan diyor:KK70:soylemesi kolayda nasil bakicam dort cocuga diyorum.sana birakmaz bunlar diyor:KK48:hayirlisi saglikli olsunda artik

oy masallah cok istiyordu demekki ozeniyordu baskalarinin kardeslerine.Allah o temiz kalbini bos cevrmedi.ne guzel ilk aydan kalmissin:nazar:
Benim buyuk olan kiz kucuk oglan.ikisi arasinda surekli ilerde bebegimiz olursa cinsiyeti ne olacak kavgasi var.kiz olan kiz istiyor.oglanda oglan.napicaz bilmiyorum esim esim ikiz olur insallah bi kiz bi oglan diyor:KK70:soylemesi kolayda nasil bakicam dort cocuga diyorum.sana birakmaz bunlar diyor:KK48:hayirlisi saglikli olsunda artik
aynen cnm tek olunca kardes heves edıyor o benım arkadasım olucak dıyor erkek ıstıyor bızımkıde oyunlar oynucakmıs ona oyuncak alıcakmıs ona mam verıcekmıs anne kardesıme bez alıcaz bıberon alıcaz dıyorr rabbım hayırlısı ıle dogduklarını gormeyı nasıp etsın 5 6 aylık oldumuz gunlerı gorursek o zamanlar artık abısı ıle alısverıs yapıcaz

Canım beklemedeyim test falan yapıp umutlanmak istemiyorum idrar testi beni 3 kez yanılttı çünkü. Sen nasilsin
Ay insallah guzel haberi alirsin canim.yazmayinca merak ettim.4 gun var bata aslinda yapsan cikar ama garanti olsun diye beklemek istiyorsun sanirim.Allah gonlune gore versin

Kizlar hangi illerde oturuyorsunuz..ayni illerde oturanlar birbirlerine doktor hastane konusunda fikir verebilir.benim onceki doktorum baska hastaneye gitmis.mecburen bilmedigim bi doktora gittim.samsunda oturan varsa tavsiye alabilirim.

Ay insallah guzel haberi alirsin canim.yazmayinca merak ettim.4 gun var bata aslinda yapsan cikar ama garanti olsun diye beklemek istiyorsun sanirim.Allah gonlune gore versin
aslında test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama yok eczanelerden uzak duruyorum :) amin canım Allah hepimizin gönlüne gore versin, sen bata kaç gün.kala öğrenmiştin?

Kızlar bı şey sorucam ama gülmeyin benim ilk gebeligim de şu an daha 4+5 günlük. Keseyi girmeye bile gitmedik daha. Salı doktora gidicez ama ben bikini bölgesindeki tüyleri almaktan korkuyorum zarar verirse bebeğe duye. Yani jilet sürmek istemiyorum çekerek alınca bir şey olur mu fazla mı evham yapıyorum. Tecrübeli olanlar cevaplarsa çok sevinicem

IMG_20180330_200645.png

Back