• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bı şey sorucam ama gülmeyin benim ilk gebeligim de şu an daha 4+5 günlük. Keseyi girmeye bile gitmedik daha. Salı doktora gidicez ama ben bikini bölgesindeki tüyleri almaktan korkuyorum zarar verirse bebeğe duye. Yani jilet sürmek istemiyorum çekerek alınca bir şey olur mu fazla mı evham yapıyorum. Tecrübeli olanlar cevaplarsa çok sevinicem
Birşey olmaz cnm o kadar evham yapma

aslında test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama yok eczanelerden uzak duruyorum :) amin canım Allah hepimizin gönlüne gore versin, sen bata kaç gün.kala öğrenmiştin?
amin canim insallah.gelismelerden haberdar et.sık sık ugra buraya.:KK66: ben uc gun kala yapmistim testi canim.net cikmisti.

Kızlar bı şey sorucam ama gülmeyin benim ilk gebeligim de şu an daha 4+5 günlük. Keseyi girmeye bile gitmedik daha. Salı doktora gidicez ama ben bikini bölgesindeki tüyleri almaktan korkuyorum zarar verirse bebeğe duye. Yani jilet sürmek istemiyorum çekerek alınca bir şey olur mu fazla mı evham yapıyorum. Tecrübeli olanlar cevaplarsa çok sevinicem
bisey olmaz canim.yap temizligini sen.onun bebege bi zarari olmaz.

canim gebelik gorunuyor. Sonuc tam rakammi cikmis simdi.tuhaf geldi banada

Sizinde hayırlı olsun :) sanırım arkadaşa öyle birşey oldu ya adet gördü üzerine yada çoğul gebelik
Tesekkur ederim.Evet ben de çogul gebelik olabilir mi diye dusundum ama erken dollenme olugunu dusunuyorum. Bakalım bekleyip gorecegiz henuz cok kucuguz. Saglıkla kucagımıza alalım inşallah

Back