- Konu Sahibi Sezerbusra21
Ben bursa da oturuyorum sen samsunun neresindensin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey olmaz cnm o kadar evham yapmaKızlar bı şey sorucam ama gülmeyin benim ilk gebeligim de şu an daha 4+5 günlük. Keseyi girmeye bile gitmedik daha. Salı doktora gidicez ama ben bikini bölgesindeki tüyleri almaktan korkuyorum zarar verirse bebeğe duye. Yani jilet sürmek istemiyorum çekerek alınca bir şey olur mu fazla mı evham yapıyorum. Tecrübeli olanlar cevaplarsa çok sevinicem
amin canim insallah.gelismelerden haberdar et.sık sık ugra buraya. ben uc gun kala yapmistim testi canim.net cikmisti.aslında test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama yok eczanelerden uzak duruyorum :) amin canım Allah hepimizin gönlüne gore versin, sen bata kaç gün.kala öğrenmiştin?
bisey olmaz canim.yap temizligini sen.onun bebege bi zarari olmaz.Kızlar bı şey sorucam ama gülmeyin benim ilk gebeligim de şu an daha 4+5 günlük. Keseyi girmeye bile gitmedik daha. Salı doktora gidicez ama ben bikini bölgesindeki tüyleri almaktan korkuyorum zarar verirse bebeğe duye. Yani jilet sürmek istemiyorum çekerek alınca bir şey olur mu fazla mı evham yapıyorum. Tecrübeli olanlar cevaplarsa çok sevinicem
canim gebelik gorunuyor. Sonuc tam rakammi cikmis simdi.tuhaf geldi banada
Ben samsun merkezdeyim canim.Ben bursa da oturuyorum sen samsunun neresindensin
Bem bafra da doğdum 13 sene orda yadadimBen samsun merkezdeyim canim.
Ben antalyadayım cnmKizlar hangi illerde oturuyorsunuz..ayni illerde oturanlar birbirlerine doktor hastane konusunda fikir verebilir.benim onceki doktorum baska hastaneye gitmis.mecburen bilmedigim bi doktora gittim.samsunda oturan varsa tavsiye alabilirim.
Canim degerin 1000'i gecmiş. 1000'in altinda olunca yaziyor galiba.Merhaaba kızlar sabah sağlık ocağındada kan verdim >1000değeri var. Tam değeri yazmıyorlarmı bu sağlık ocaklarında
Adetin ne kadar geçti cnm değr doğruysa baya yüksekBöyle işte kızlar tam sonuç çıkmayı ca çok sinir oldum
Ben de Adana'da yaşıyorumKizlar hangi illerde oturuyorsunuz..ayni illerde oturanlar birbirlerine doktor hastane konusunda fikir verebilir.benim onceki doktorum baska hastaneye gitmis.mecburen bilmedigim bi doktora gittim.samsunda oturan varsa tavsiye alabilirim.
4gün geçti canımAdetin ne kadar geçti cnm değr doğruysa baya yüksek
Bende adanaBen de Adana'da yaşıyorum
Doktor seçiminde bulundun mu canim?Bende adana
Çok kararsızım nereye gitsem diye ortadoğu filiz hanım olacaktır yüksek ihtimalle Sen canımDoktor seçiminde bulundun mu canim?
Bafra guzel yer.Samsunun en gelismis ilcesi.tayinden dolayimi burdaydinizBem bafra da doğdum 13 sene orda yadadim
Babamın tayini çıkmıştı öyle de kaldık bursa da 16 yıldır buradayız ama bafra ya geliyoruz akrabalar ordaBafra guzel yer.Samsunun en gelismis ilcesi.tayinden dolayimi burdaydiniz
Sanırım bebek büyük baya adet gördüysen üzerine görmüş olabilirsin4gün geçti canım
Benim de adetimin ertesi günü 1530 çıktı erken döllenmeyle alakalı sanırımSanırım bebek büyük baya adet gördüysen üzerine görmüş olabilirsin
Sizinde hayırlı olsun :) sanırım arkadaşa öyle birşey oldu ya adet gördü üzerine yada çoğul gebelikBenim de adetimin ertesi günü 1530 çıktı erken döllenmeyle alakalı sanırım
Tesekkur ederim.Evet ben de çogul gebelik olabilir mi diye dusundum ama erken dollenme olugunu dusunuyorum. Bakalım bekleyip gorecegiz henuz cok kucuguz. Saglıkla kucagımıza alalım inşallahSizinde hayırlı olsun :) sanırım arkadaşa öyle birşey oldu ya adet gördü üzerine yada çoğul gebelik
ne zaman öğrendinizTesekkur ederim.Evet ben de çogul gebelik olabilir mi diye dusundum ama erken dollenme olugunu dusunuyorum. Bakalım bekleyip gorecegiz henuz cok kucuguz. Saglıkla kucagımıza alalım inşallah