- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.761
Çok teşekkür ederim içimi rahtlattiniz ömrümden 10 yıl gitti hâlâ bükmüyor dizini ama inşallah geçecek. Saçlarınız içinde Kasım annelerinde şampuan öneriyorlar ama bence tahlil yaptırıp degerlerinize baktırin derim ben, emziriyoruz bizden alıyor tüm vitamini bebişler bize kalmıyor :)İğne olduğu bacağı o ise ondan yapabilir benim oğlum ilk aşısını sol kolundan olmuştu demekki dedik acıyı orda çok hissetti yada sonradan ağrısı oldu o kolunu belki bir ay kıpırdatmadı dümdüz tuttu hep bariz belliydi sonra unuttu
Şampuan adı neymiş acaba? Bi tane denedim ama faydası olmadı. Gerçi vitaminle alakali Bi duruma sanirim şampuan da fayda etmez kiÇok teşekkür ederim içimi rahtlattiniz ömrümden 10 yıl gitti hâlâ bükmüyor dizini ama inşallah geçecek. Saçlarınız içinde Kasım annelerinde şampuan öneriyorlar ama bence tahlil yaptırıp degerlerinize baktırin derim ben, emziriyoruz bizden alıyor tüm vitamini bebişler bize kalmıyor :)
Tahlil yaptirip takviye alin bence de. Doktor söyler zaten.Arkadaşlar merhaba günaydın moralim çok bozuk geceden beri resmen migrenim tuttu dün akşam oğlan uyurken saçımı boyayım dedim beyazlarım çok çıkmıştı bide baktım öbek öbek açılmalar var saçlarım dalgalı olduğu için fark etmemişim çok dökülüyor resmen kel kalıyorum be yapmalıyım hiç bilmiyorum
Yanakları kızariyorsa belki mecburiyetten kullanman gerekebilir. Doktora sormak lazım.Bilmiyordum.dısarı çıkınca bebeğimin yanakları kızarıyor.almam ozaman önerilmiyorsa
Konuşmuşlar di ama ismini bilmiyorum ki.Şampuan adı neymiş acaba? Bi tane denedim ama faydası olmadı. Gerçi vitaminle alakali Bi duruma sanirim şampuan da fayda etmez ki
Doktora götürmüşsün herşey temiz çıkmış için rahat olsun tabiki demekki ağrısı çok olmuş benim oğlumda bacağımda sallarken bile dümdüz tutardı kendim için geçen hafta tahlil yaptırdım bişey çıkmadı sadece Demir ilacı kullanıyorum ama psikolojim bozulduÇok teşekkür ederim içimi rahtlattiniz ömrümden 10 yıl gitti hâlâ bükmüyor dizini ama inşallah geçecek. Saçlarınız içinde Kasım annelerinde şampuan öneriyorlar ama bence tahlil yaptırıp degerlerinize baktırin derim ben, emziriyoruz bizden alıyor tüm vitamini bebişler bize kalmıyor :)
Geçen hafta dahiliyeye gitmiştim tahliller yapıldı bişey çıkmadı emziriyorsun olabilir dedi de emziriyorum diye kel de kalmayayım bide cildiyeye mi gitsem bilemedimTahlil yaptirip takviye alin bence de. Doktor söyler zaten.
Benim de saçlarım dökülüyor baya. Tahliller iyiyse cildiye git demişti doktor ama gitmedim. Yani cildiyeye gidebilirsin bencedeGeçen hafta dahiliyeye gitmiştim tahliller yapıldı bişey çıkmadı emziriyorsun olabilir dedi de emziriyorum diye kel de kalmayayım bide cildiyeye mi gitsem bilemedim
Tamam canım sağolasınBenim de saçlarım dökülüyor baya. Tahliller iyiyse cildiye git demişti doktor ama gitmedim. Yani cildiyeye gidebilirsin bencede
Canim bnde dalan roxy kullaniorm kaka lekelerine bi arkadasim bulasik makinasi parlaticisi onermisti bana ondan dokuorum bi oyle yikiorum iki kere duruluorum sonra bidha kndi camasirlari ile yikiorm boyle cikartmayi basardim ama 3 4 islem goruo nerdeyse bu zmnda kiyafetler yipranio me yazikkiiMerhaba anneler benek deterjanı ne kullanıyorsunuz? Ben roxy dalan deterjan kullanıyorm ancak özellkle kaka lekelerini temizlemiyo elimde önceden yıkar sonra makineye atarsam bir parça temizliyo ama her defasında yıkamam olmuyo, mühendisinoğlu njn sayfasında tavsiye ettiklerinden almayı düşünüyorm ama internette biraz araştrdm herkes bişey demiş leke çıkarma konusunda hep bi karmaşa var sizin kullanıp memnnun kaldığınız varmı? İkimci sorumda benm bebeğm güneşe çok tepki beriyo arabada yada dışarda gözüne güneş değse huzursuzlanıp ağlıyo bebeklerde güneş gözlüğü zararlı olurmu siz güneş gözlüğü aldınızmı
Bence zaten önce elinizde yıkayın sonra atın makineye kakalı kıyafeti. Direkt atmayın zaten:)))Merhaba anneler benek deterjanı ne kullanıyorsunuz? Ben roxy dalan deterjan kullanıyorm ancak özellkle kaka lekelerini temizlemiyo elimde önceden yıkar sonra makineye atarsam bir parça temizliyo ama her defasında yıkamam olmuyo, mühendisinoğlu njn sayfasında tavsiye ettiklerinden almayı düşünüyorm ama internette biraz araştrdm herkes bişey demiş leke çıkarma konusunda hep bi karmaşa var sizin kullanıp memnnun kaldığınız varmı? İkimci sorumda benm bebeğm güneşe çok tepki beriyo arabada yada dışarda gözüne güneş değse huzursuzlanıp ağlıyo bebeklerde güneş gözlüğü zararlı olurmu siz güneş gözlüğü aldınızmı
ek gıdaya geçmek için 6 ayın doldurulmasından kastettikleri 180 gün. Biz 180 günü tamamladık. 6 ay doldu ve artık 6 aylık diyeceğiz. Nasıl ki 1 ay dolduğunda 1 aylık dedik onun gibi yani. Normal doğması gereken tarihi beklemene gerek yok. serranın beklenen doğum tarihi 24 aralıktı. ama doktorlar bunu hiç sormuyor bile. normal 6 ayı doldurdun başlayabilirsin artık.13 Kasım benimkide yani doldurduk öylemi. Ya bide normalde 1 aralıkta dogmasi gerekiyordu ama erken doğdu o gündenmi beklemem gerekiyor acaba diye saçma bi düşüncede dolaşıyor kafamda o yüzden karışık kafam :)
trukid eczema aldım. Doktorumuza da sordum onayladı. Atopik dermatitli ciltlere uygun.Kızlar bebek için güneş kremi kullananınız var mı ?
deterjan olarak unibaby sensitive kullanıyorum. Daha önce dalan roxy kullanıyordum ancak sabun tozu tam temizlenmediği için atopik dermatitimizi arttırıyordu. Leke çıkarıcı olarak da green clean'in bitkisel çamaşır suyunu kullanıyorum. Önce elimde onunla çitiliyorum. Sonra makinaya atıyorum hiç leke kalmıyo. Renkli çamaşırlara da kullanılıyor renklerini açmıyor.Merhaba anneler benek deterjanı ne kullanıyorsunuz? Ben roxy dalan deterjan kullanıyorm ancak özellkle kaka lekelerini temizlemiyo elimde önceden yıkar sonra makineye atarsam bir parça temizliyo ama her defasında yıkamam olmuyo, mühendisinoğlu njn sayfasında tavsiye ettiklerinden almayı düşünüyorm ama internette biraz araştrdm herkes bişey demiş leke çıkarma konusunda hep bi karmaşa var sizin kullanıp memnnun kaldığınız varmı? İkimci sorumda benm bebeğm güneşe çok tepki beriyo arabada yada dışarda gözüne güneş değse huzursuzlanıp ağlıyo bebeklerde güneş gözlüğü zararlı olurmu siz güneş gözlüğü aldınızmı
bende dalan roxy kullanıyorum evet çıkarmıyor hatta bazen 20-25 dakikalık kısa programa atayım dedim hem azdı hemde pek kirliliği yoktu iyi durulanmadı tekrar yıkadım bizimde bazen sırtımıza taşınca beyaz sabunla çitiliyorum hemen lavaboda sonra çamaşırlarıyla birlikte tekrar yıkıyorum ama bu şimdilik kolay nadiren oluyor sonuçta ama ek gıdalara geçince başka formüller bulmak lazım bende muzdaribimMerhaba anneler benek deterjanı ne kullanıyorsunuz? Ben roxy dalan deterjan kullanıyorm ancak özellkle kaka lekelerini temizlemiyo elimde önceden yıkar sonra makineye atarsam bir parça temizliyo ama her defasında yıkamam olmuyo, mühendisinoğlu njn sayfasında tavsiye ettiklerinden almayı düşünüyorm ama internette biraz araştrdm herkes bişey demiş leke çıkarma konusunda hep bi karmaşa var sizin kullanıp memnnun kaldığınız varmı? İkimci sorumda benm bebeğm güneşe çok tepki beriyo arabada yada dışarda gözüne güneş değse huzursuzlanıp ağlıyo bebeklerde güneş gözlüğü zararlı olurmu siz güneş gözlüğü aldınızmı
Aile hekimlerindeki hemşireler kendilerini doktor sanıyor zaten geçen ay gittiğimde normal sınırlarda kilo alımı olmasına rağmen ilk aylara göre düşük diye mamaya başlamamı tavsiye etti. Aldım ben de ama başlamadım kendi beslenmeme ve su içmeye dikkat ettim daha çok. Bugün yarın götüreceğim kilo aldığını her gören söylüyor biz de fark ediyoruz zaten bakalım kaç oldu çok merak ediyorum. Yoğurdu kendin mi mayaladın. Elma verdim iki gün üst üste iki günün akşamında da çok ağrısı oldu. Acaba o mu dokundu yoksa tevafuk mu oldu o güne anlamadım.benim oglum da 5bucuk aylik oldu.yogurt veriyorum 3-4 gündür bugun de havuc verdim ama sevmedi.birkac kez de su verdim. aile hekimligindeki hemsire 6aydan once hicbirsey verme dedi ama başka bi doktora gittigimizde ek gidaya gecin dedi.ben de yavas yavas tadimlik veriyorum
Benim de aşırı dökülmem var ama Doğum sonrası normal karşılanıyor. Hormonlardan kaynaklı. Benim aşırı Demir eksikliğimde var o da yapıyor bakalım kel kalmadan düzelecek miyimGeçen hafta dahiliyeye gitmiştim tahliller yapıldı bişey çıkmadı emziriyorsun olabilir dedi de emziriyorum diye kel de kalmayayım bide cildiyeye mi gitsem bilemedim
Merhaba anneler benek deterjanı ne kullanıyorsunuz? Ben roxy dalan deterjan kullanıyorm ancak özellkle kaka lekelerini temizlemiyo elimde önceden yıkar sonra makineye atarsam bir parça temizliyo ama her defasında yıkamam olmuyo, mühendisinoğlu njn sayfasında tavsiye ettiklerinden almayı düşünüyorm ama internette biraz araştrdm herkes bişey demiş leke çıkarma konusunda hep bi karmaşa var sizin kullanıp memnnun kaldığınız varmı? İkimci sorumda benm bebeğm güneşe çok tepki beriyo arabada yada dışarda gözüne güneş değse huzursuzlanıp ağlıyo bebeklerde güneş gözlüğü zararlı olurmu siz güneş gözlüğü aldınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?