Cnm ya durum öyle bir yerden bir yere geldi ki ben dert yanmıyordum sadece birinin bir sıkıntı vardı ona cvp verirken bizde de oldu dedim buna benzer şeyler aman oğlum çok kötü aşırı kötü aşırı hırıltısı var bilmem ne demedim oğlum doğduğu günden beri hırıltısı var ama öyle her zaman değil ara ara grip vs olmazsa ki bu gayet normal dr bünün için hiç birşey vermiyor bunu doğal karşılıyor hırıltı yani (geniş akıntısı herkeste olduğu gibi sağlıklı insanda olduğu gibi ) bizdede bu var diyeti açmaya başladım ama öyle hop herşeyi yiyeyim olmadı yavaş yavaş yani kısacası ben dert yanmadım ama nedense insanlar saldırıya geçti ben hayatımda ilk kez birini kırmamak için direndim çok üzüldüm hiç tanımasam da benden yaşça küçük birinin bana karşı bu tavrı beni incitti konuyu kapattım evet Ben bir anneyim elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyorum bir dilim peynirle anneliğim sorgulanamaz Ramazan ayı hayır ayı barış ayıdır bana göre oruç ağızla tutulmaz kalbinle tutulur kimse kimseyi şu hayırlı günlerde kırmasın lütfen!!!
Evet cnm ikimiz de kabus gibi bir gebelik geçirdik hatta bu günlerin olacağına inanmıyorduk şükürler olsun ki geçti gitti ben kolay şeyler yaşamadım psikolojim alt üst oldu hala da yeni yeni toparlıyorum sen de sıkıntılar çektin taşınla ilgili inş cnm inş bundan sonrası hepimiz için en güzel şekilde geçer rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın şu hayırlı günlerde bir birimize dua edelim