Hayırlı ramazanlar güzel anneler.. sadece anne sütü ile besleyip oruç tutanınız var mı? Benim bir ara sütüm azalmıştı şimdi düzeldi şükür o yüzden eşim tutturmuyor. Ben de bir gün tutup bir gün tutmama taraftarıyım ama izin vermiyor bende çok zorlamıyorum dinimiz kolaylık dini Rabbim izin vermiş sonuçta. Bebişleriniz ne durumda uzun zaman giremedim hep kaçırdım burayı. Benim Uşak 5 buçuk aylık oldu. Yediklerimizden tadımlık vermeye başladım ağız tadı oluşsun diye. Ayrı olarak meyve suları püreleri sebze çorbalarına başlamadım. Neler yapıyor bebekleriniz? Bizimki yüzüstü nden sırtüstü dönebiliyor. Aşırı meraklı
sürekli etrafına bakınıyor. Emerken bile kaç kez çıkıp etrafa bakıyor. Ses varsa konuşma varsa memeden çıkıp onları dinliyor
damaklar çok kaşınıyor ama henüz diş yok. Oyun halısında vakit geçirmeyi seviyor. Gaz sorunumuz hala var
sabahları 5-6 gibi özellikle birikiyor sanırım. Her emmede de gaz yapıyor. kakamızı 10-15 günde bir yapıyoruz nadiren 3-4 günde bir yaptığı da oluyor. Neler yapabiliriz gelişimleri için siz neler yapıyorsunuz.