• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar yogurt yapma makinesi kullananlar vardi sanirim hatirlayamadim memnunmusuniz markete geldi alsammi acaba yoksa gereksizmi iki hafta sonra alti ayimiz bitiyor inslh arada yogurt suruyorum agzina cok seviyor inslh boyle gider cok severse mayalarim buyuk.kizimda meyveli yogurt seviyor onunda isine yarar diye dusundum kullananlar dusuncelerini paylasa bilirmi ise yararsa bu makineyi kacirmak istemiyorum
Canım bende vardı kullanmadım küçük küçük kavanozluydu sevemedim

Hayırlı ramazanlar güzel anneler.. sadece anne sütü ile besleyip oruç tutanınız var mı? Benim bir ara sütüm azalmıştı şimdi düzeldi şükür o yüzden eşim tutturmuyor. Ben de bir gün tutup bir gün tutmama taraftarıyım ama izin vermiyor bende çok zorlamıyorum dinimiz kolaylık dini Rabbim izin vermiş sonuçta. Bebişleriniz ne durumda uzun zaman giremedim hep kaçırdım burayı. Benim Uşak 5 buçuk aylık oldu. Yediklerimizden tadımlık vermeye başladım ağız tadı oluşsun diye. Ayrı olarak meyve suları püreleri sebze çorbalarına başlamadım. Neler yapıyor bebekleriniz? Bizimki yüzüstü nden sırtüstü dönebiliyor. Aşırı meraklı 😂 sürekli etrafına bakınıyor. Emerken bile kaç kez çıkıp etrafa bakıyor. Ses varsa konuşma varsa memeden çıkıp onları dinliyor 😂 damaklar çok kaşınıyor ama henüz diş yok. Oyun halısında vakit geçirmeyi seviyor. Gaz sorunumuz hala var 😔 sabahları 5-6 gibi özellikle birikiyor sanırım. Her emmede de gaz yapıyor. kakamızı 10-15 günde bir yapıyoruz nadiren 3-4 günde bir yaptığı da oluyor. Neler yapabiliriz gelişimleri için siz neler yapıyorsunuz.
Ben bir gün tutup bir gün tutmamayı denedim bebeğim ağladı çok sanırım süt azaldı bıraktım ben de. Ramazanı hissedemiyor insan oruçsuz ama mecbur bebişler için yapacak bir şey yok...

Ayakları aşağıda yatağında oluyor. Tamamen sığmasına gerek yok ki.
Ben kullanmadım ondan bilemedim heralde yeni doğduğunda yatağına meyil vermiştik kusarsa diye hiç kusan bi bebek olmadı kıpırdanmaları da başlayınca düzelttim yatağını aşağıya kaydığı için iki yanına yastık sıkıştırıyorum ıkına ıkına yastıkların üzerine çıkıyor 🙈 iki avuç kurt var sıpada

bizim de ilk yüzde başlamıştı. 1 ay kadar sadece yüzde vardı. sonra yavaş yavaş kollarına, bacaklarının arkasına ve sırtına yayıldı. biz test yaptırmadık çünkü 6 aydan önce yapılan testler doğru çıkmıyormuş. süt alerjisi olması için sadece dermatit yeterli değil başka belirtiler de olması gerekir. kanlı kaka, mukuslu kaka, geçmeyen hırıltı, popo arasında kızarıklık, huzursuzluk gibi belirtilerden bir yada bir kaçı varsa o zaman süt alerjisi üzerinde duruyorlar.Bizde hiçbiri yok.

Hmm anladım cok tesskkurler.
Bizim yaklasık 3 aydır sadece yanaklarda ama çenedde baslamıs gibi.
Saydıklarının dısında popo arası kızarıklıgı oluyor bazen doktorumuzda kontrol etmişti aslknda süt alerjisi ve popo alakasını ciddi bi kızarıklık yoktu. Ayın 26 sında 6 aylık oluyoruz. Bir görünelim alerji uzmanına genede

Kizlar ben birsey daha sormak istiyorum size bebeklerinizde hic gozunden yaş akmayan oldumu bnm kizim 6 ay 2 gunluk ve ilk dogdugunda goz yasi damar tikanikligi wardi iltihap akiodu tedawi ile duzeldi yalniz dogdugundan bu yana hic gozunden yas akmadi goz doktoruna muayenemizi olduk iceri akitio demekki dedi ama bana mantikli gelemedi sizin bebeleriniz den yaş gelmeyen warmi

Kizlar ben birsey daha sormak istiyorum size bebeklerinizde hic gozunden yaş akmayan oldumu bnm kizim 6 ay 2 gunluk ve ilk dogdugunda goz yasi damar tikanikligi wardi iltihap akiodu tedawi ile duzeldi yalniz dogdugundan bu yana hic gozunden yas akmadi goz doktoruna muayenemizi olduk iceri akitio demekki dedi ama bana mantikli gelemedi sizin bebeleriniz den yaş gelmeyen warmi
Benim oglumunda göz kanalları tıkalı olabilir dedi sürekli iltihap oluyordu damla kullandık bide masaj yapmamızı söyledi yaptık geçti. Bazen ağlayınca akıyor bazen akmıyor benimde dikkatimi çekti.

Yuz ustu cok sewio bide geri geri gidio duz gidip emeklemesi gerekirken sirt ustunden dha cok sewio masallah butun bebislerimize
Aynen maşallah daha zor geliyor sanırım düz gitmek 🤣 bizde ya olduğu yerde dönüyor yada geri geri ama bugün kafayı fena vurdu yere gözünün yaşıyla ağladı yavrum düşe kalka büyüyecek lafına daha alışamadım ben babası yanındaydı körmüsün diyorum adama ne suçu varsa 😄

Allah allah normal mi acaba ki. Aşı olduğunda akmış miydi hiç dikkat ettin mi benimki normal ağlamada yaşı akmıyor ama iğne olurken yaş akmistı.
Doktor normal iceri akitio demekki dedi bana mantikli gelmedi yok canim asilarda da hic akmadi cogu asida aglamadi bile bi asida cok acidi sanirim bayagi bagirdi ama yas yok 6.ay kontrolunde kan aldi hemşire bayagi elini kurcaladi agladi ama yaş yok gozler ıslanıo ama yaş akmio

Aynen maşallah daha zor geliyor sanırım düz gitmek 🤣 bizde ya olduğu yerde dönüyor yada geri geri ama bugün kafayı fena vurdu yere gözünün yaşıyla ağladı yavrum düşe kalka büyüyecek lafına daha alışamadım ben babası yanındaydı körmüsün diyorum adama ne suçu varsa 😄
🤣🤣 hahahha boyle boyle buyuyecekker diolar ama insan yasadikca alisio bizim ilk ateste asidan dolayi yavrum agladin bn ağladım napcagimi bilemedim allahtan yanimda arkadasim wardi bni sakinlestirio yavrumu sakinlestirio cok komiktik ikinci asida ogrenmis olmustum sakin bi şekilde düşürmüştüm atesini bole bole anne olunuo sanirim 😊

Back