2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar merhaba birsey sorcam cocuk doktoru masum üfürüm var kalbinde gecer ama takip edelim dedi benim içim içimi yiyor böyle birsey yasayan var mı?

Kızlar merhaba birsey sorcam cocuk doktoru masum üfürüm var kalbinde gecer ama takip edelim dedi benim içim içimi yiyor böyle birsey yasayan var mı?
Bizde de 1 aylikkrn dendi eko muydu ekg miydi cekildi bisey yok ufakbbsey gozukuo ama kapanir dendi sonradan kapandi her ay kontrol edio doktorumuz kalbine de bakio bi sikinti yok demisti

aynen canim cok zor ama yeterki hasta olmasinlar insan herseye sabreder benim kizda dun atesi vardi 37.5 di hep huzursuz mizmizdi bugun atesi yok ama yinr huzursuz ozellikle emerken hep bi kivranma hali hoz kapagida kizarik.sabahfan beri ikinco gun kakada yapmadi neden huzursiz anlamadim gitti aksam resemen yatarak emzirdim 1 saat nirakmadi memeyi oyle uyiya kalmisiz bucukda simdi de ayni yatiyoz suan sabah uykusunda da oyleydi

Bizde de 1 aylikkrn dendi eko muydu ekg miydi cekildi bisey yok ufakbbsey gozukuo ama kapanir dendi sonradan kapandi her ay kontrol edio doktorumuz kalbine de bakio bi sikinti yok demisti
canim benim ortanca kızımda 1.5 yasinda soylediler ufurum var diye eko falan cektirdik masum üfurummus korkmaniza gerek yok dsdiler her dra gittigimizde dr hep soyledi ufirum var haberiniz varmi diye icimiz rahat etsin diye 3 yasinda tekrar cektirdik normalde gecmesi gerekiyormus o yasta bise cikmadi sukur zamanlada gecti.suan 9 yasinda korkmana gerek yok ekonuzu cektirin arada icinoz rahat etsin drunuza soyleyip gerekirse tekrar cektirin bastan masum dedi iselee geciyor

Sagol canim esim dun is dönüşü almış daha iyi uyudu kahroluyorum yetemedikçe
canım kendini suçlama. büyük çocuk kaç yaşında? benim ilk kızımda maşaAllah ikiz bebeklere yetecek kadar vardı ama bunda pek yok yani çok emdimi kalmıyor ve sanırım ek gıdaya erken başlamak zorunda kalacam. sütü yapan uyku canım bunu öğrendim. iki çocuklu olunca uyku da malum yok. ilkler de istediğin zaman yat uyu kalktığında maşaAllah süt olur ama bunda malesef az. hakları buymuş demek bu kadar mış ne diyelim =)

Benim oğlumda sürekli dediğiniz gibi miz miz di ateşi bi anda çıkıyor düşüyordu doktora götürdük boğazi kızarmış ateşi var ama ölcunce az çıkıyor dedi tahlil yaptılar kanında mikrop varmis ateş durumunu takip edin allah korusun ihmal etmeyin

çok gecmis olsun ateş persembeden sonra cikmadi birgun en fazla 37.5 oldu cok agladigi zaman baya oksuruyor sanki gıcik olmus gibi kuru oksuruk bende bogazdan suphelendim emmeside azaldi sanki yani emiyor ama hemen birakiyor 3 gundur kaka da yapmadi ara ara gaz cikariyor sanki kaka yapacak gibi oluyor ama yok bi lazartesi veya sali goturetim bende bakayim ya inslh dr bise yok deyip bakmadan gondermez tahlil yaparda inslh bise cikmaz

Çok teşekkür ederiz iğne verdiler 3 gündür vurduruyor uz. İnşallah yapar tahlil istemezsede çok huysuz emiyor bırakıyor diye belirtin sizede çok geçmiş olsun inşallah gerçekten biseyi yoktur yavrunuzun

3.5 yasinda canim oda cok hasta oldu
Ateşi 41lere cikti ufağı sunnet ettirdik çakıştılar hiç dinlenemedim dedigin gibi canım büyük oğlum da acayip coktu sütüm bunda da vardı buzlukta iyi stok yapmıştım ama hazira dağ dayanmiyor malum napalim nasip böyleymiş senin büyük kaç yaşında canim

Yaklaşık bir aydır kakamızı hafta da bir yapıyoruz gazı da felaket kokulu ne oldu böyle anlamadım ne zaman düzene gireceğiz allahım

Valla artık kestiremiyoruz ya bence bu şekilde büyüyorlar bir gün çok iyi bir gün hasta yada mız mız bu rutine bağladı sanki bizim ki nedense kaka sayısı azaldı ve bu onu inanılmaz huzursuz ediyor biogai verdim ama yok aynı gazı var diye birden çığlıkla ağlıyor iki gündür de kucak istiyor kucağa alıyorum kalkmamı istiyor otururken yine susmuyor kalkıyorum hemen susuyor bu kakadan dolayı mı huzursuz oldu böyle oldu yada artık buna mı alıştı anlamadım ama ben sürekli kucağıma alırsam bütün işlerim kalır neyse napayım iyi olsun kalsın işler

Park yatak kullanacak olan var mı ya? 2 yaşından sonra mobilya beşik ve odaya karar verdik. Şu an chicco next2 me kullaniyoruz ama 6 aydan sonra kullanamayiz sanirim. 2 yaşa kadar da park yatak mantikli geldi. Ama hangi marka henüz hiç araştirmadik

Arkadaşlar ek gıda dönemi için hangi marka kaşık bardak tabak bakıyorsunuz yada alan varmı ne önerirsiniz

Çok teşekkür ederiz iğne verdiler 3 gündür vurduruyor uz. İnşallah yapar tahlil istemezsede çok huysuz emiyor bırakıyor diye belirtin sizede çok geçmiş olsun inşallah gerçekten biseyi yoktur yavrunuzun
kıyamam yaa nasil vuruluyo igne yavrum rabbim tez zamanda sifa versin butun hasta bebelere

ayni bizde oyleyiz dogdugundan beri boyle aglamamisti kalsin islerin canim kucak istiyosa al benim 3 tane biri 13 biri 8 yasinda ev surekli dagiliyo yetisemeyinxe sinirli oluyorum bu sefer banada cocuklarada zarar bos vermeye calisiyorum oldugu kadar saglikli olsunlarda benim ortanca sizin gibi surekli hasta surekli biyerine bise olir surekli kulkanmasi gereken ilaci var icmek istemez kavga dovus her aksam artik yoruldum saglikli olsunlar is kalsin diyorum da gelde beynime anlat

Amannn boşver işi valla ilk aylar nasıl yapacam derdim şimdi umrumda değil oğlum iyi olsun kalsın işler gelmesin kimse hem kimse benim kuzumdan daha önemli değil bugün bile misafirim vardı hiç kendimi yormadım yapabildiğimi yaptım gerisi kaldı dedim de bebek var yapamıyorum bunu laf edecek olan zaten gelmesin otursun evinde valla ben o Kays dolu zamanlardan sonra anladım ki hiç birşey onun sağlığından önemli değil..
Valla birden uykudan çığlıkla uyanıyor kulağına götürüyor elini acaba kulağı mı ağıyor anlamadım çocuk büyütmek gerçekten çok zor kaşımda beyazlar çıktı okadar üzüldüm ki saçlarımı saymıyorum bile allahım kurban olduğum evlatlarımızı bize bağışlasın onlara sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…