- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.381
Bende hiç kilo sorunu falan olmadi çok şükür.Anladım cnm ne bileyim ben hap içmek istemiyorum bekarken pko vardı baya uzun süre kullandım aşırı kilo yaptı ve sonradan hiç eski ben olamadım spiralli cesaret edip taktırsam çok iyi olacak ama korkuyorum
Ben de olmuştu offf ne zormuş bu korunma işi evlendiğimden beridir korunmuyordumBende hiç kilo sorunu falan olmadi çok şükür.
Bizde de 1 aylikkrn dendi eko muydu ekg miydi cekildi bisey yok ufakbbsey gozukuo ama kapanir dendi sonradan kapandi her ay kontrol edio doktorumuz kalbine de bakio bi sikinti yok demistiKızlar merhaba birsey sorcam cocuk doktoru masum üfürüm var kalbinde gecer ama takip edelim dedi benim içim içimi yiyor böyle birsey yasayan var mı?
aynen canim cok zor ama yeterki hasta olmasinlar insan herseye sabreder benim kizda dun atesi vardi 37.5 di hep huzursuz mizmizdi bugun atesi yok ama yinr huzursuz ozellikle emerken hep bi kivranma hali hoz kapagida kizarik.sabahfan beri ikinco gun kakada yapmadi neden huzursiz anlamadim gitti aksam resemen yatarak emzirdim 1 saat nirakmadi memeyi oyle uyiya kalmisiz bucukda simdi de ayni yatiyoz suan sabah uykusunda da oyleydiAynen öyle cnm ben bir haftadır açtım yemeğe başladım peyniri çikolatayı filan yine yüzünde kızarıklık arttı seninki gibi kan gördüm kestim bugün yanı öyle zor ki süt yapan herşey genelde süt ürünlerini oluyor protein bana da çocuğa da lazım ama ne yazikki yiyemiyorum zor yani ama İnan bu bana koymuyor yeter ki oğlum iyi olsun ben aç kalırım uykusuz kalırım hiç sorun değil napalım bu durumu yavrularımız seçmedi ki bu bela allerji onları buldu
Kızlar merhaba birsey sorcam cocuk doktoru masum üfürüm var kalbinde gecer ama takip edelim dedi benim içim içimi yiyor böyle birsey yasayan var mı?
canim benim ortanca kızımda 1.5 yasinda soylediler ufurum var diye eko falan cektirdik masum üfurummus korkmaniza gerek yok dsdiler her dra gittigimizde dr hep soyledi ufirum var haberiniz varmi diye icimiz rahat etsin diye 3 yasinda tekrar cektirdik normalde gecmesi gerekiyormus o yasta bise cikmadi sukur zamanlada gecti.suan 9 yasinda korkmana gerek yok ekonuzu cektirin arada icinoz rahat etsin drunuza soyleyip gerekirse tekrar cektirin bastan masum dedi iselee geciyorBizde de 1 aylikkrn dendi eko muydu ekg miydi cekildi bisey yok ufakbbsey gozukuo ama kapanir dendi sonradan kapandi her ay kontrol edio doktorumuz kalbine de bakio bi sikinti yok demisti
canım kendini suçlama. büyük çocuk kaç yaşında? benim ilk kızımda maşaAllah ikiz bebeklere yetecek kadar vardı ama bunda pek yok yani çok emdimi kalmıyor ve sanırım ek gıdaya erken başlamak zorunda kalacam. sütü yapan uyku canım bunu öğrendim. iki çocuklu olunca uyku da malum yok. ilkler de istediğin zaman yat uyu kalktığında maşaAllah süt olur ama bunda malesef az. hakları buymuş demek bu kadar mış ne diyelim =)Sagol canim esim dun is dönüşü almış daha iyi uyudu kahroluyorum yetemedikçe
Benim oğlumda sürekli dediğiniz gibi miz miz di ateşi bi anda çıkıyor düşüyordu doktora götürdük boğazi kızarmış ateşi var ama ölcunce az çıkıyor dedi tahlil yaptılar kanında mikrop varmisaynen canim cok zor ama yeterki hasta olmasinlar insan herseye sabreder benim kizda dun atesi vardi 37.5 di hep huzursuz mizmizdi bugun atesi yok ama yinr huzursuz ozellikle emerken hep bi kivranma hali hoz kapagida kizarik.sabahfan beri ikinco gun kakada yapmadi neden huzursiz anlamadim gitti aksam resemen yatarak emzirdim 1 saat nirakmadi memeyi oyle uyiya kalmisiz bucukda simdi de ayni yatiyoz suan sabah uykusunda da oyleydi
çok gecmis olsun ateş persembeden sonra cikmadi birgun en fazla 37.5 oldu cok agladigi zaman baya oksuruyor sanki gıcik olmus gibi kuru oksuruk bende bogazdan suphelendim emmeside azaldi sanki yani emiyor ama hemen birakiyor 3 gundur kaka da yapmadi ara ara gaz cikariyor sanki kaka yapacak gibi oluyor ama yok bi lazartesi veya sali goturetim bende bakayim ya inslh dr bise yok deyip bakmadan gondermez tahlil yaparda inslh bise cikmazBenim oğlumda sürekli dediğiniz gibi miz miz di ateşi bi anda çıkıyor düşüyordu doktora götürdük boğazi kızarmış ateşi var ama ölcunce az çıkıyor dedi tahlil yaptılar kanında mikrop varmisateş durumunu takip edin allah korusun ihmal etmeyin
Çok teşekkür ederiz iğne verdiler 3 gündür vurduruyor uz. İnşallah yapar tahlil istemezsede çok huysuz emiyor bırakıyor diye belirtin sizede çok geçmiş olsun inşallah gerçekten biseyi yoktur yavrunuzunçok gecmis olsun ateş persembeden sonra cikmadi birgun en fazla 37.5 oldu cok agladigi zaman baya oksuruyor sanki gıcik olmus gibi kuru oksuruk bende bogazdan suphelendim emmeside azaldi sanki yani emiyor ama hemen birakiyor 3 gundur kaka da yapmadi ara ara gaz cikariyor sanki kaka yapacak gibi oluyor ama yok bi lazartesi veya sali goturetim bende bakayim ya inslh dr bise yok deyip bakmadan gondermez tahlil yaparda inslh bise cikmaz
3.5 yasinda canim oda cok hasta olducanım kendini suçlama. büyük çocuk kaç yaşında? benim ilk kızımda maşaAllah ikiz bebeklere yetecek kadar vardı ama bunda pek yok yani çok emdimi kalmıyor ve sanırım ek gıdaya erken başlamak zorunda kalacam. sütü yapan uyku canım bunu öğrendim. iki çocuklu olunca uyku da malum yok. ilkler de istediğin zaman yat uyu kalktığında maşaAllah süt olur ama bunda malesef az. hakları buymuş demek bu kadar mış ne diyelim =)
Sadece anne sütü mü alıyor? Huzursuz mu bebeğin canım?Yaklaşık bir aydır kakamızı hafta da bir yapıyoruz gazı da felaket kokulu ne oldu böyle anlamadım ne zaman düzene gireceğiz allahım
Evet anne sütü huzursuz canım ama hep öyleydi doğdu 10 gün rahattım sonra. Hep aynıSadece anne sütü mü alıyor? Huzursuz mu bebeğin canım?
Valla artık kestiremiyoruz ya bence bu şekilde büyüyorlar bir gün çok iyi bir gün hasta yada mız mız bu rutine bağladı sanki bizim ki nedense kaka sayısı azaldı ve bu onu inanılmaz huzursuz ediyor biogai verdim ama yok aynı gazı var diye birden çığlıkla ağlıyor iki gündür de kucak istiyor kucağa alıyorum kalkmamı istiyor otururken yine susmuyor kalkıyorum hemen susuyor bu kakadan dolayı mı huzursuz oldu böyle oldu yada artık buna mı alıştı anlamadım ama ben sürekli kucağıma alırsam bütün işlerim kalır neyse napayım iyi olsun kalsın işleraynen canim cok zor ama yeterki hasta olmasinlar insan herseye sabreder benim kizda dun atesi vardi 37.5 di hep huzursuz mizmizdi bugun atesi yok ama yinr huzursuz ozellikle emerken hep bi kivranma hali hoz kapagida kizarik.sabahfan beri ikinco gun kakada yapmadi neden huzursiz anlamadim gitti aksam resemen yatarak emzirdim 1 saat nirakmadi memeyi oyle uyiya kalmisiz bucukda simdi de ayni yatiyoz suan sabah uykusunda da oyleydi
kıyamam yaa nasil vuruluyo igne yavrum rabbim tez zamanda sifa versin butun hasta bebelereÇok teşekkür ederiz iğne verdiler 3 gündür vurduruyor uz. İnşallah yapar tahlil istemezsede çok huysuz emiyor bırakıyor diye belirtin sizede çok geçmiş olsun inşallah gerçekten biseyi yoktur yavrunuzun
ayni bizde oyleyiz dogdugundan beri boyle aglamamisti kalsin islerin canim kucak istiyosa al benim 3 tane biri 13 biri 8 yasinda ev surekli dagiliyo yetisemeyinxe sinirli oluyorum bu sefer banada cocuklarada zarar bos vermeye calisiyorum oldugu kadar saglikli olsunlarda benim ortanca sizin gibi surekli hasta surekli biyerine bise olir surekli kulkanmasi gereken ilaci var icmek istemez kavga dovus her aksam artik yoruldum saglikli olsunlar is kalsin diyorum da gelde beynime anlatValla artık kestiremiyoruz ya bence bu şekilde büyüyorlar bir gün çok iyi bir gün hasta yada mız mız bu rutine bağladı sanki bizim ki nedense kaka sayısı azaldı ve bu onu inanılmaz huzursuz ediyor biogai verdim ama yok aynı gazı var diye birden çığlıkla ağlıyor iki gündür de kucak istiyor kucağa alıyorum kalkmamı istiyor otururken yine susmuyor kalkıyorum hemen susuyor bu kakadan dolayı mı huzursuz oldu böyle oldu yada artık buna mı alıştı anlamadım ama ben sürekli kucağıma alırsam bütün işlerim kalır neyse napayım iyi olsun kalsın işler
Amannn boşver işi valla ilk aylar nasıl yapacam derdim şimdi umrumda değil oğlum iyi olsun kalsın işler gelmesin kimse hem kimse benim kuzumdan daha önemli değil bugün bile misafirim vardı hiç kendimi yormadım yapabildiğimi yaptım gerisi kaldı dedim de bebek var yapamıyorum bunu laf edecek olan zaten gelmesin otursun evinde valla ben o Kays dolu zamanlardan sonra anladım ki hiç birşey onun sağlığından önemli değil..ayni bizde oyleyiz dogdugundan beri boyle aglamamisti kalsin islerin canim kucak istiyosa al benim 3 tane biri 13 biri 8 yasinda ev surekli dagiliyo yetisemeyinxe sinirli oluyorum bu sefer banada cocuklarada zarar bos vermeye calisiyorum oldugu kadar saglikli olsunlarda benim ortanca sizin gibi surekli hasta surekli biyerine bise olir surekli kulkanmasi gereken ilaci var icmek istemez kavga dovus her aksam artik yoruldum saglikli olsunlar is kalsin diyorum da gelde beynime anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?