- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.401
Park yatak kullanacak olan var mı ya? 2 yaşından sonra mobilya beşik ve odaya karar verdik. Şu an chicco next2 me kullaniyoruz ama 6 aydan sonra kullanamayiz sanirim. 2 yaşa kadar da park yatak mantikli geldi. Ama hangi marka henüz hiç araştirmadik
ay yavrum çok geçmiş olsun. benim büyük kızım da 3,3 yaşında canım. sağlık olsun canım napalım bizde ek gıdaya geçeriz.3.5 yasinda canim oda cok hasta oldu
Ateşi 41lere cikti ufağı sunnet ettirdik çakıştılar hiç dinlenemedim dedigin gibi canım büyük oğlum da acayip coktu sütüm bunda da vardı buzlukta iyi stok yapmıştım ama hazira dağ dayanmiyor malum napalim nasip böyleymiş senin büyük kaç yaşında canim
Evet kraft bende çok duyuyorum. Uygun modeli de vardir sanirim ama yine araştirmak lazim tekerlekli falan Bi sürü işlevsel işe yarayan özellikleri varmiş ona göre almak lazim.Bende park yatak almayı düşünüyorum. Pierre cardin kraft gibi markaların ki kaliteli oluyor. Ama kraft cok uçmuş 700-1000 lira arasi falan.
Bizim 10 güne çıktı. İlk zamanlar sıkıntı olmuyor son zamanlara doğru artık çok felaket oluyor mahvoluyor yavrum emmeden de kesilmişti artık ağrıdan duramıyordu. Sabun koydum az bişey 10-15 dk ya yaptı. Acayip rahatladı. Katı da değil sıvı oluyor kakaları kabızlık değil ama neden bu kadar geç anlamıyorum kaç doktora sordum normal diyor ama bence değilYaklaşık bir aydır kakamızı hafta da bir yapıyoruz gazı da felaket kokulu ne oldu böyle anlamadım ne zaman düzene gireceğiz allahım
Evet ya kakası püre gibi 10 güne hep normal deniyor nasıl normalse bende bulamadım bi çözümBizim 10 güne çıktı. İlk zamanlar sıkıntı olmuyor son zamanlara doğru artık çok felaket oluyor mahvoluyor yavrum emmeden de kesilmişti artık ağrıdan duramıyordu. Sabun koydum az bişey 10-15 dk ya yaptı. Acayip rahatladı. Katı da değil sıvı oluyor kakaları kabızlık değil ama neden bu kadar geç anlamıyorum kaç doktora sordum normal diyor ama bence değil
sadece anne sütü alıyorsa 10 gune kadar normal diyorlar ama hakikaten on gün nasil duruyorki bebelerEvet ya kakası püre gibi 10 güne hep normal deniyor nasıl normalse bende bulamadım bi çözüm
Duramıyorlar işte huysuzluk tavan yapıyor gazı kakası felaket kokulusadece anne sütü alıyorsa 10 gune kadar normal diyorlar ama hakikaten on gün nasil duruyorki bebeler
amin canim kulagini tutuyosa kulagi agiriyo olabilir benim kide uyurken birden agliyo sancisi varmis gibi su son bi haftadir bi degisti niye anlamasmdim aglamayan bebek aglamaya basladi aglamasindan sikayetci degilim de bi derdi var onu anlamiyorum yavrucugumunAmannn boşver işi valla ilk aylar nasıl yapacam derdim şimdi umrumda değil oğlum iyi olsun kalsın işler gelmesin kimse hem kimse benim kuzumdan daha önemli değil bugün bile misafirim vardı hiç kendimi yormadım yapabildiğimi yaptım gerisi kaldı dedim de bebek var yapamıyorum bunu laf edecek olan zaten gelmesin otursun evinde valla ben o Kays dolu zamanlardan sonra anladım ki hiç birşey onun sağlığından önemli değil..
Valla birden uykudan çığlıkla uyanıyor kulağına götürüyor elini acaba kulağı mı ağıyor anlamadım çocuk büyütmek gerçekten çok zor kaşımda beyazlar çıktı okadar üzüldüm ki saçlarımı saymıyorum bile allahım kurban olduğum evlatlarımızı bize bağışlasın onlara sağlık versin
Bizde kıyamıyoruz nasıl ağlıyor kuzum iğne vurulurkenkıyamam yaa nasil vuruluyo igne yavrum rabbim tez zamanda sifa versin butun hasta bebelere
Rüzgardan olabiliyor soğuk sızlatıyor. Bide nemli kalırsa dikiş bölgen yani duştan sonra iyi kurulanmazsa yada terliyor sa orası ağrı yapıyor diye biliyorum. ama bi kontrol et iltihap falan olmasın.Arkadaşlar bu akşam başladı hiç yoktu ekstra ağır iş vs de yapmadım hep aynı rutindeyim ama dikişlerim çok acıyor ve yanıyor hatta bi ara adım attırmadı sanki yeniymiş gibi varmı yaşayan yada fikri olan korktum biraz
Canim biz cocuk yokken odanın birini giyinme ve spor odasi yaptığımız icin boş oda ayarlayamadık bebege. Spor malzemelerini 2 yasina kdr elden cikarip oda yapıcaz. Su an park yatak kulkaniyoruz. Dogumdan itibaren. Cok da memnunum. Cok kullanidli ve sik da.Kraft aldik.alt acma unitesi de olandan.Park yatak kullanacak olan var mı ya? 2 yaşından sonra mobilya beşik ve odaya karar verdik. Şu an chicco next2 me kullaniyoruz ama 6 aydan sonra kullanamayiz sanirim. 2 yaşa kadar da park yatak mantikli geldi. Ama hangi marka henüz hiç araştirmadik
Hangi model canım yazarsan benimde aklımda olur alırken.Canim biz cocuk yokken odanın birini giyinme ve spor odasi yaptığımız icin boş oda ayarlayamadık bebege. Spor malzemelerini 2 yasina kdr elden cikarip oda yapıcaz. Su an park yatak kulkaniyoruz. Dogumdan itibaren. Cok da memnunum. Cok kullanidli ve sik da.Kraft aldik.alt acma unitesi de olandan.
Biz yaptiracağız 15 gün sonra rotanin 2.dozu ile birlikte yapılacak. Bizimki 3 doz Valla. Doktor öyle söylemişti. Bexsero mu neydi adıKızlar menenjit aşısı hakkında ne dusunuyosunuz ?
Biraz araştırdımda 2 tip varmıs . Biri 2 doz biri tek doz mus doktorumuz önerir heralde zamanı geldiğinde siz yaptıracak mısınız
Kraft joy modeli. Donencesi de icinde. Begenecegine eminim. Malzeme oarak da kaliteli. Yine de arastir digerlerini tabiHangi model canım yazarsan benimde aklımda olur alırken.
Aynen cnm ya açaba bu Aydan ötürü mü ağlıyorlar yoksa sancı mı var biz 5 ayı doldurduk şükür Ramazan’da kontrol var gidecem ama bu ağlamaları çoğalırsa daha erken giderim ben de şikayetçi değilim ama uyurken neden çığlık atarak uyanıyorlar ki senin kaç aylıkamin canim kulagini tutuyosa kulagi agiriyo olabilir benim kide uyurken birden agliyo sancisi varmis gibi su son bi haftadir bi degisti niye anlamasmdim aglamayan bebek aglamaya basladi aglamasindan sikayetci degilim de bi derdi var onu anlamiyorum yavrucugumun
Ben wee silikon kaşık nuk suluk aldım.tabak şuan almadım küçük porselen tabaklarda veriyorum şimdilik.buharda pişirme aparatınada gerek yok bence tel süzgeçte çok güzel pişiyor sebzeArkadaşlar ek gıda dönemi için hangi marka kaşık bardak tabak bakıyorsunuz yada alan varmı ne önerirsiniz
Aynen cnm ya açaba bu Aydan ötürü mü ağlıyorlar yoksa sancı mı var biz 5 ayı doldurduk şükür Ramazan’da kontrol var gidecem ama bu ağlamaları çoğalırsa daha erken giderim ben de şikayetçi değilim ama uyurken neden çığlık atarak uyanıyorlar ki senin kaç aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?