2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba hanimlar pek yazamasamda takip ediyorum sizi benim sütüm tosuncuğuma yetmiyor geceleri hep agliyor sagdigim sütlerde bitti ayin 2sinde 5aylik olacak ne yapsam bilemedim bana akil verirmisiniz buyuk ogluma yetiyordu sutum bunda yetmedi kendimi cok kotu hissediyorum

Kötü hissetme cnm sen sonuçta elinden geldiğince vermişssin ek gıdaya başlayabilirsin bence

valla en s9n gittigimde mukuslu yapiyo soyle boyle anlattim hepsine yediklerinle alakali dedi gecti aç kalmazmi insan canim ya ben gluten diyeti yapiyorum zor diyenlerehep derdim bu kolay ya sut yumurta alerjim olsa ne yaparim glutensiz cok sey var ama icinde sut yumurta olmayan bisey yok

Sagol vnm bakr mi taktrdn cnm kanama cok yapyr mu adet oluyrmsn norml
galiba bakirdi 10 yıllik yok canim ya kanamam olmadi yani sprialden once nasilsa sonrada ayni oldu ben ilk dogumdan sonra hep 10 gun olurum ama ilk 3 5 gun yogun 5. gun biter ama 10
gunr kadar leke leke gelir sprialden sonrada aynen devam etti

Arkadaşlar merhaba.
Ben 2019 Şubat annesiyim.
Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Korunma yönetimi olarak ne tercih ettiniz? Ben spiral taktırmayı düşünmüştüm fakat çift rahimliyim, gerçi doktorum olabilir demişti. Ancak okuduklarıma göre çok ağrı ve kanama yapıyormuş benim normalde de adetlerim ağrılı olur hiç dayanamam ilaçlarla ayakta dururum, ona nasıl dayanırım bilmiyorum. Zaten çok sıkıntılı bir sezaryen ameliyatım oldu. Mesela kayıp kaymadığını da insan hamile kalınca anlıyor. Kaydı mı yerinde duruyor mu diye düşün düşün kafayı yerim herhalde İğne iyi diyorlar ama devamlı iğne olmak ne kadar sağlıklı bilemedim. Hap kullanayım diyorum carezatte miydi neydi adı kimisi memnun kimisi değil bilemedim ne yapacağımı şimdilik eşim korunuyor ama uzun süre kullanmayı düşünmüyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya

galiba bakirdi 10 yıllik yok canim ya kanamam olmadi yani sprialden once nasilsa sonrada ayni oldu ben ilk dogumdan sonra hep 10 gun olurum ama ilk 3 5 gun yogun 5. gun biter ama 10
gunr kadar leke leke gelir sprialden sonrada aynen devam etti
Bende taktrcm cnku hamle kalma olaslgm yuksek oluyr

Ben cerazette kullanıyorum, memnunum şu anlık. En kolayı bana bu geldi. Hamile kalmadan önce de hap kullanmıştım

Aynen öyle cnm ben bir haftadır açtım yemeğe başladım peyniri çikolatayı filan yine yüzünde kızarıklık arttı seninki gibi kan gördüm kestim bugün yanı öyle zor ki süt yapan herşey genelde süt ürünlerini oluyor protein bana da çocuğa da lazım ama ne yazikki yiyemiyorum zor yani ama İnan bu bana koymuyor yeter ki oğlum iyi olsun ben aç kalırım uykusuz kalırım hiç sorun değil napalım bu durumu yavrularımız seçmedi ki bu bela allerji onları buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…