• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Senin çoçuğun astım mı oldu ? Ayyy allahım korusun ya bizim de 3 kez bronşiolit geçirdi allerjik çocuklar da bu kaçınılmaz son ne yazikki dr ailede vardır diyor benim de allerjim olduğu şeyler var mesela toz polen dermatit ondan oldu sandım
benim buyuk kizim ortanca yani suan 9 yasinda 6 aylikken bronsit oldi hep cocuk druna goturdum surekli havalar falan hatta eve nebulator aldik senede 4 5 kez olirdu6 yasinda iken alerji dktoruna goturdum astim dedi toza alrrjimiz var rahat etti cocuk ilk.sene iki kere tekrarladi biri col kotuydu sonra sonra azaldi ilaclari biraktik o derece ki zaten alerji druna gittigimiz ilk sene haric surekli.ilac kullanmadik simdi iki gundir oksuruyor burdada vermiyolar ventolun pulmicort 😔 tavsiyem sende alerji druna gotir ama iyi arastir doktoru bebekken bilmiyodum ben alerji doktorunun varligini

Cnm seninkinin aynısı bizim de oldu böyle balgamlı kanlı birşeydi hemen tahlil yaptırdık pek birşey çıkmadı ozmaan iki kere daha gördüm ben fakat biz rota aşısı yaptıktan sonra vücut reaksiyon gösterdi deri döküntüsü huzursuzluk aşırı ağlamalar ve bol muskuslu kaka oğlum doğduğundan beridir hep mukuslu kaka yapıyor süt allerjisi vardır diyip süt ürünlerini kestik 2 ay filan ama nedense mukuslu kaka hep oldu oğlum allerjik bir çocuk ve şuan neye allerjisi var bilmyorum 2 yaş öncesi öğrenmek çok zor doğru sonuç çıkmıyor bu durumda yapacağın ilk şey gaita tahlili vermek sür Ürünlerini bi hafta kesip kontrol etmek yumurtayı bi dene bakalım devam edecek mi
ahh canım yaaa ordaki gibi burda dra sunu yapalimmi diyemiyoruz 😔 ablamizin belli hastaliklari ve yapilacaklar belli yinede kabul etmiyorlar onlarin yuzunden hep ilerliyo hastaligi 😔 enson soyledim kakayi dr umursamadi bile ama ben yarindan baslayayim uckun sut yememyeyim bakalim ne olacak

ahh canım yaaa ordaki gibi burda dra sunu yapalimmi diyemiyoruz 😔 ablamizin belli hastaliklari ve yapilacaklar belli yinede kabul etmiyorlar onlarin yuzunden hep ilerliyo hastaligi 😔 enson soyledim kakayi dr umursamadi bile ama ben yarindan baslayayim uckun sut yememyeyim bakalim ne olacak
3 gün yeterli olmuyormuş,en az 15 gün olmalıymış diyet

Valla ozman durum sıkıntı neren bakmıyorlar ya ne saçma şey kalada kan var ve bakmıyorlar ne yapacaksın cnm en iyisi perhiz yapmak ama en az 10 gün başka türlü belli olmaz ben yine saldım yine başladı valla süttün kesmek istiyorum artık sürekli aç kalıyorum ama sütümde alsın istiyorum kuzular için yapmak zorundayız

ewet canim bende oyle biliyorum hatta goz cevresindede kizariklik cok oluyor yanaklarida gecen hafta cok kotu olmustu ben babasinin öpmesine baglamistim dun ben yogurt yerken cok heyecanlandi agzina az surdum iki kere yalandi öyle toplasan yarim cay kasigi yoktu oglum hatirlatti sabah unutmusum omu yapti acaba ewet hic tuketmemeknlazim gluten diyeti yapiyorum ya oda öyle şüpheli seyleri bile yemiyorum gida alerjisi cikarsa nasil yaparim diye tedirgindim ablasindada vardi muhtemelen ama biz anlamadik surekli egzamaliydi bronsit sonuc astim onunda goz cevresi kizariyodu hala da kizarir kucuk kiziminda sabah sag goz kapagi baya kizarikti belkide dunki yoğurttan oldu😔
evet atopik dermatit ve alerji sonunda bronşite astıma çevirebiliyormuş ne yazık ki canm. bence sen bir süt diyeti dene.

Kızlar sizde de diş huysuzlugu basladi mi? Bu arada bebeginizi oturtuyor musunuz? Eşimin ailesi oturttu ayaklarının üstüne bastırdı. Ben daha çoğu şeyi erteliyordum erken diye. Korkuyorum
4 aylık kontrolümüzde oturtmayın ama kemik gelişimi iyi o yüzden bastırabilirsiniz demişti 5 ay kontrolümüzde artık destekli oturtabilirsiniz dedi. ben 4,5 aydan beri destekli oturtuyorum. Ayağına bastırmıyorum ama.

Cnm ya dün başladım sadece havuç haşladım püre yaptım dediğin gibi zeytin yağı koydum ama oğlum yemedi ya bir çay kaşığı verdim çıkardı geri verdim en son yarısını yuttu yarısını attı finalde kusmaya çalıştı bir daha vermedim bugün de vermedim vereyim ama yemezse napacam var mı bi fikrin ?
baka bir şey dene canım. yoğurt dene meyve püreleri dene. serra yoğurdu sevmemişti mesela doktor içine meyve yada pekmez katabilirsin dedi. dün pekmez kattım yedi.

Cnm ben de şuan korunmuyorum eşim korunuyor ama ona da güvenmiyorum spiral taktırmayı düşünüyorum korkuyorum da iğnenin pek sağlıklı olmadığını duymuştum
Bende ole korunuyordum hic guvenme benim basma geldi yani ondan spiral taktrcm bende baktm igne iyi deglms gsliba napalm mecbur spiral taktrcz

evet atopik dermatit ve alerji sonunda bronşite astıma çevirebiliyormuş ne yazık ki canm. bence sen bir süt diyeti dene.
basladim bu sabah canim bu sabahda hafif atesli uyandi 37.5 du simdi atesi 36.5 ama kafasi ve agiz ici yaniyor vok sıcak ve ara ara gaz cikartiyor surekli miz miz sanki karni agiriyor agzida akmaya basladi ama dialerde sislik yok ben anlamadim birden ne oldu hic biseyi yoktu dun gece 1 de de bir gurultuyle kaka yapti uyandi geceleri hic degistirmiyordum ilk defa gece kaka yapti az yapmis ama bol.mukus tabiki acaba enfeksiyonmu var

Bende ole korunuyordum hic guvenme benim basma geldi yani ondan spiral taktrcm bende baktm igne iyi deglms gsliba napalm mecbur spiral taktrcz
ben ikinci cocugum 6 aylikti aile saglikda sprial taktirdim 7 yil onunla korundum sonra bebek dusunuyoruz ama tam karar veremedik cikarttim bir yil da ogle idare ettik hic bir sorun yasamadim sukur simdidr yine spiral taktiricam inslh

Kizlar 4 ay asisi vuruldu hemsre banyo yaptrma demedi unttm ya yaptrdm brsy olur mu kadn blgide vermdi

ben ikinci cocugum 6 aylikti aile saglikda sprial taktirdim 7 yil onunla korundum sonra bebek dusunuyoruz ama tam karar veremedik cikarttim bir yil da ogle idare ettik hic bir sorun yasamadim sukur simdidr yine spiral taktiricam inslh
Sagol vnm bakr mi taktrdn cnm kanama cok yapyr mu adet oluyrmsn norml

basladim bu sabah canim bu sabahda hafif atesli uyandi 37.5 du simdi atesi 36.5 ama kafasi ve agiz ici yaniyor vok sıcak ve ara ara gaz cikartiyor surekli miz miz sanki karni agiriyor agzida akmaya basladi ama dialerde sislik yok ben anlamadim birden ne oldu hic biseyi yoktu dun gece 1 de de bir gurultuyle kaka yapti uyandi geceleri hic degistirmiyordum ilk defa gece kaka yapti az yapmis ama bol.mukus tabiki acaba enfeksiyonmu var
Diyet yapıp öğrenmen gerek, 20 gun boyunca

baka bir şey dene canım. yoğurt dene meyve püreleri dene. serra yoğurdu sevmemişti mesela doktor içine meyve yada pekmez katabilirsin dedi. dün pekmez kattım yedi.
Cnm süt allerjisi var veremem yoğurt meyveyi yerse sebzeyi yer mi tekrar sanki oğlum tuzlu Lehler’i seviyor geçen domates yemeğini ekmeğe bandırıp dudağına değdirdim nasıl sevdi ve yine tavuk kemiğini verdim ağzına nasıl emiyor ama pirinç ununu havucu yemiyor napacam bilmiyorum

Back