- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #61.361
ruhum_mavi canm senn bebeknkac aylik ek gidaya baslamssn erken degl mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü hissetme cnm sen sonuçta elinden geldiğince vermişssin ek gıdaya başlayabilirsin benceMerhaba hanimlar pek yazamasamda takip ediyorum sizi benim sütüm tosuncuğuma yetmiyor geceleri hep agliyor sagdigim sütlerde bitti ayin 2sinde 5aylik olacak ne yapsam bilemedim bana akil verirmisiniz buyuk ogluma yetiyordu sutum bunda yetmedi kendimi cok kotu hissediyorum
valla en s9n gittigimde mukuslu yapiyo soyle boyle anlattim hepsine yediklerinle alakali dedi gecti aç kalmazmi insan canim ya ben gluten diyeti yapiyorum zor diyenlerehep derdim bu kolay ya sut yumurta alerjim olsa ne yaparim glutensiz cok sey var ama icinde sut yumurta olmayan bisey yokValla ozman durum sıkıntı neren bakmıyorlar ya ne saçma şey kalada kan var ve bakmıyorlar ne yapacaksın cnm en iyisi perhiz yapmak ama en az 10 gün başka türlü belli olmaz ben yine saldım yine başladı valla süttün kesmek istiyorum artık sürekli aç kalıyorum ama sütümde alsın istiyorum kuzular için yapmak zorundayız
galiba bakirdi 10 yıllik yok canim ya kanamam olmadi yani sprialden once nasilsa sonrada ayni oldu ben ilk dogumdan sonra hep 10 gun olurum ama ilk 3 5 gun yogun 5. gun biter ama 10Sagol vnm bakr mi taktrdn cnm kanama cok yapyr mu adet oluyrmsn norml
başladim canim bu gun ama 20 gun dayanabilirmiyim bilmiyorum inslh hrmen belli olurDiyet yapıp öğrenmen gerek, 20 gun boyunca
Bende taktrcm cnku hamle kalma olaslgm yuksek oluyrgaliba bakirdi 10 yıllik yok canim ya kanamam olmadi yani sprialden once nasilsa sonrada ayni oldu ben ilk dogumdan sonra hep 10 gun olurum ama ilk 3 5 gun yogun 5. gun biter ama 10
gunr kadar leke leke gelir sprialden sonrada aynen devam etti
Ne versem bilemedim havuc verdim gece cok agladi midesine dokundu galibaKötü hissetme cnm sen sonuçta elinden geldiğince vermişssin ek gıdaya başlayabilirsin bence
Ben cerazette kullanıyorum, memnunum şu anlık. En kolayı bana bu geldi. Hamile kalmadan önce de hap kullanmıştımArkadaşlar merhaba.
Ben 2019 Şubat annesiyim.
Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Korunma yönetimi olarak ne tercih ettiniz? Ben spiral taktırmayı düşünmüştüm fakat çift rahimliyim, gerçi doktorum olabilir demişti. Ancak okuduklarıma göre çok ağrı ve kanama yapıyormuş benim normalde de adetlerim ağrılı olur hiç dayanamam ilaçlarla ayakta dururum, ona nasıl dayanırım bilmiyorum. Zaten çok sıkıntılı bir sezaryen ameliyatım oldu. Mesela kayıp kaymadığını da insan hamile kalınca anlıyor. Kaydı mı yerinde duruyor mu diye düşün düşün kafayı yerim herhalde İğne iyi diyorlar ama devamlı iğne olmak ne kadar sağlıklı bilemedim. Hap kullanayım diyorum carezatte miydi neydi adı kimisi memnun kimisi değil bilemedim ne yapacağımı şimdilik eşim korunuyor ama uzun süre kullanmayı düşünmüyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya
5 ayı bitirdik. Mama da verdiğim için erken değil. 4.ayda başlayabilirdik biz beklemek istedik 1 ay daha.ruhum_mavi canm senn bebeknkac aylik ek gidaya baslamssn erken degl mi ya
Herhangi bir yan etkisini gördünüz mü hapların?Ben cerazette kullanıyorum, memnunum şu anlık. En kolayı bana bu geldi. Hamile kalmadan önce de hap kullanmıştım
Ben yoğurtla başlayacağım canım bide gece mamaları var ondan mı denesen belki daha iyi uyurNe versem bilemedim havuc verdim gece cok agladi midesine dokundu galiba
Hm anladm cnm ben 5 ayliksa o zaman yavastan yogurt vermek lazm5 ayı bitirdik. Mama da verdiğim için erken değil. 4.ayda başlayabilirdik biz beklemek istedik 1 ay daha.
Aynen öyle cnm ben bir haftadır açtım yemeğe başladım peyniri çikolatayı filan yine yüzünde kızarıklık arttı seninki gibi kan gördüm kestim bugün yanı öyle zor ki süt yapan herşey genelde süt ürünlerini oluyor protein bana da çocuğa da lazım ama ne yazikki yiyemiyorum zor yani ama İnan bu bana koymuyor yeter ki oğlum iyi olsun ben aç kalırım uykusuz kalırım hiç sorun değil napalım bu durumu yavrularımız seçmedi ki bu bela allerji onları bulduvalla en s9n gittigimde mukuslu yapiyo soyle boyle anlattim hepsine yediklerinle alakali dedi gecti aç kalmazmi insan canim ya ben gluten diyeti yapiyorum zor diyenlerehep derdim bu kolay ya sut yumurta alerjim olsa ne yaparim glutensiz cok sey var ama icinde sut yumurta olmayan bisey yok
Cnm sen süt veriyordun sıkıntı olmuyor mu hem ilaç hem süt vermekBen cerazette kullanıyorum, memnunum şu anlık. En kolayı bana bu geldi. Hamile kalmadan önce de hap kullanmıştım
Sagol canim esim dun is dönüşü almış daha iyi uyudu kahroluyorum yetemedikçeBen yoğurtla başlayacağım canım bide gece mamaları var ondan mı denesen belki daha iyi uyur
Hayır bir yan etkisi olmadi çok şükür. Olduysa da benim haberim yok:)Herhangi bir yan etkisini gördünüz mü hapların?
Hayır kuzum, emzirenlerin kullandığı hap cerazetteCnm sen süt veriyordun sıkıntı olmuyor mu hem ilaç hem süt vermek
Anladım cnm ne bileyim ben hap içmek istemiyorum bekarken pko vardı baya uzun süre kullandım aşırı kilo yaptı ve sonradan hiç eski ben olamadım spiralli cesaret edip taktırsam çok iyi olacak ama korkuyorumHayır kuzum, emzirenlerin kullandığı hap cerazette