- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #61.101
Cak sagol canim evet islatmisti zaten tam uzerini degisyoroyordum o an cektik ya onluk aktogimda onlugu titup agzina sokuyor onu emmeye basliyor ah bu salyamiz bir turlu azalmadiÇok tatlı olmuş maşallah bide önlük tak ıslanmış kuzucuk
Cok tesekkur ederiz sackarimiz dogdugunda vardi ama iki cocugum daha var onkarda sacli dogup ucincu ayda hepsi dokulmustu kel kalmistilar bu bebegimin dokulmedi ama keske dokulseydi cok seyrek saclari var sizin de cok guzel saclari gelir insallahhhsorma bende sanki ilk anne oluyorum. Hep bı heyecan bı panik havası ☺
Anommmm bu ne tatlılık maşallah.saclarbınız da harikaymış bizde azıcık sac var ondada toka durmuyo
Tesekkur ederim canim
Bizimde uykularimiz oyle gece meme almamasina ragmen iki saatte bir uyanir sabah zaten yedi oldumu tam kalkar sizin yine gunduz iyiymis bixim gunduz de hic uyumuyor 20 dakika anca ve ben uykusuzluktan mahvoldum2 haftadır kızım geceleri her saat başı kalkiyor. Gündüz uykulari zaten yarım saat. Bazen şansliysak tekrar uyutarak 2 saate tamamlıyoruz. Kafayı yeme noktasına geldim iyice. Hele o gün kakasini yapmamışsa tam şenlik.
Maşallah toka mı benim kızın saçı yok dahaEki Görüntüle 2258980 teyzeleri ilk defa toka taktik saclarimiza nasil olmus
Masallahhh kizin cok tatli siz de bandanayla idare edersimizMaşallah toka mı benim kızın saçı yok daha
Teşekkür ederiz. Babası da öyle söylüyor kızımı bandanasız dolaştırma kız olduğu belli olsun diyorMasallahhh kizin cok tatli siz de bandanayla idare edersimiz
Canim ben kullanmiyorum daha hic tahlil yapilmadan kullanilmasini dogru bulmuyorum tabi bu benim fikrimKızlar ben de giremiyorum hem baby hem ev işleri derken. 4 buçuk aylık olduk vegafron kan ilacına başlatmıştı sağlık ocağı bir gün verdim karnı ağrıdı bebeğimin ona bağladım vermedim sonra doktorumuza danıştık kansızlık çok yaygın verin dedi dün verdim bugün omzumdan inmiyor baby ağlıyor inliyor durmadan. Sabahtan beri evi turluyoruz aç açına uyudu yavrum. Ayaklarına sıcak su koydum belki karnı rahatlar diye. Uyanınca napıcam bilmiyorum omuzdan inince ağlıyor. Hangi kan ilacını kullanıyorsunuz değistirsem sorun çözülür mü? Eşim hiç kullanma safsata bunlar küçücük bebeğe durduk yere ilaç veriyorlar diyor bir yandan ona da katılıyorum
Bizimde uykularimiz oyle gece meme almamasina ragmen iki saatte bir uyanir sabah zaten yedi oldumu tam kalkar sizin yine gunduz iyiymis bixim gunduz de hic uyumuyor 20 dakika anca ve ben uykusuzluktan mahvoldum
Canim benim gece kesintisiz sabaha kadar uyurdu hatta bunun icin doktora bile gitmistil niye bu kadar uyuyor diye ne olduysa 4 aylik olunca oldu simdi uykuya hasret kaldik insallahhh duzelirler sagliklari yetinde olsun yeterEvet bizimde sabah 7 de ayakta gece de 11 i buluyor uyumasi sonra saat başı kalkarak devam ediyor. Geceleri kesintisiz 3 4 saat uyurdu, gece uykusu iyi diyordum büyüdükçe şaştı düzenimiz. Çevreden 4 aylik oldu artik rahatlamışindir diyorlar nerdee...
Evet birde ilk zor olur derlersorma bende sanki ilk anne oluyorum. Hep bı heyecan bı panik havası ☺
danone hazır hemde çikolatalıCnm beim arkadsm bebegi 5.5 aylikken danone cikoltali yogurtlardn veryrdu ama ben bilemedm o kadr tatli
bızımde dogunca güzeldi saçlarınız ama artık segrekleşti zaten konak temizlemekten döküldü saçları ☺Cok tesekkur ederiz sackarimiz dogdugunda vardi ama iki cocugum daha var onkarda sacli dogup ucincu ayda hepsi dokulmustu kel kalmistilar bu bebegimin dokulmedi ama keske dokulseydi cok seyrek saclari var sizin de cok guzel saclari gelir insallahhh
Kan ilacı konusunda bende kararsızım.9aylıkken tam kan yapılıyor gerekirse ozmn mı kullansam acaba bılemedımKızlar ben de giremiyorum hem baby hem ev işleri derken. 4 buçuk aylık olduk vegafron kan ilacına başlatmıştı sağlık ocağı bir gün verdim karnı ağrıdı bebeğimin ona bağladım vermedim sonra doktorumuza danıştık kansızlık çok yaygın verin dedi dün verdim bugün omzumdan inmiyor baby ağlıyor inliyor durmadan. Sabahtan beri evi turluyoruz aç açına uyudu yavrum. Ayaklarına sıcak su koydum belki karnı rahatlar diye. Uyanınca napıcam bilmiyorum omuzdan inince ağlıyor. Hangi kan ilacını kullanıyorsunuz değistirsem sorun çözülür mü? Eşim hiç kullanma safsata bunlar küçücük bebeğe durduk yere ilaç veriyorlar diyor bir yandan ona da katılıyorum
Evet tatlı için çok erken çikolatalı birde alerji riski yüksekCnm beim arkadsm bebegi 5.5 aylikken danone cikoltali yogurtlardn veryrdu ama ben bilemedm o kadr tatli
Canim saglikocaginin verdiğini kullanma icerigini oku parabenwar icinde biz sidafer kullanioruz doktorumuzun onerisi ileKızlar ben de giremiyorum hem baby hem ev işleri derken. 4 buçuk aylık olduk vegafron kan ilacına başlatmıştı sağlık ocağı bir gün verdim karnı ağrıdı bebeğimin ona bağladım vermedim sonra doktorumuza danıştık kansızlık çok yaygın verin dedi dün verdim bugün omzumdan inmiyor baby ağlıyor inliyor durmadan. Sabahtan beri evi turluyoruz aç açına uyudu yavrum. Ayaklarına sıcak su koydum belki karnı rahatlar diye. Uyanınca napıcam bilmiyorum omuzdan inince ağlıyor. Hangi kan ilacını kullanıyorsunuz değistirsem sorun çözülür mü? Eşim hiç kullanma safsata bunlar küçücük bebeğe durduk yere ilaç veriyorlar diyor bir yandan ona da katılıyorum
Ya bu sideferi sulandırdıktan sonra buzdolabında mi saklaniyor.dışında öyle yaziyorCanim saglikocaginin verdiğini kullanma icerigini oku parabenwar icinde biz sidafer kullanioruz doktorumuzun onerisi ile
Canım kızımında çok akıyordu salyası kehribar kolye aldım baya azaldı artı kusması da azaldı ya büyüyor ondan ya da kolyeden bilemiyorum birde ben gece çıkarıyorum kolyeyi sabah takmayı unutmuşum baya huysuzdu sonradan taktım sanki huysuzluğu geçti acaba dişten dolayı ve kolye iyi mi geldi 2 haftadır kullanıyorum bi araştır istersenCak sagol canim evet islatmisti zaten tam uzerini degisyoroyordum o an cektik ya onluk aktogimda onlugu titup agzina sokuyor onu emmeye basliyor ah bu salyamiz bir turlu azalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?