2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sorma bende sanki ilk anne oluyorum. Hep bı heyecan bı panik havası ☺

Anommmm bu ne tatlılık maşallah.saclarbınız da harikaymış bizde azıcık sac var ondada toka durmuyo
Cok tesekkur ederiz sackarimiz dogdugunda vardi ama iki cocugum daha var onkarda sacli dogup ucincu ayda hepsi dokulmustu kel kalmistilar bu bebegimin dokulmedi ama keske dokulseydi cok seyrek saclari var sizin de cok guzel saclari gelir insallahhh

Bizimde uykularimiz oyle gece meme almamasina ragmen iki saatte bir uyanir sabah zaten yedi oldumu tam kalkar sizin yine gunduz iyiymis bixim gunduz de hic uyumuyor 20 dakika anca ve ben uykusuzluktan mahvoldum

Kızlar ben de giremiyorum hem baby hem ev işleri derken. 4 buçuk aylık olduk vegafron kan ilacına başlatmıştı sağlık ocağı bir gün verdim karnı ağrıdı bebeğimin ona bağladım vermedim sonra doktorumuza danıştık kansızlık çok yaygın verin dedi dün verdim bugün omzumdan inmiyor baby ağlıyor inliyor durmadan. Sabahtan beri evi turluyoruz aç açına uyudu yavrum. Ayaklarına sıcak su koydum belki karnı rahatlar diye. Uyanınca napıcam bilmiyorum omuzdan inince ağlıyor. Hangi kan ilacını kullanıyorsunuz değistirsem sorun çözülür mü? Eşim hiç kullanma safsata bunlar küçücük bebeğe durduk yere ilaç veriyorlar diyor bir yandan ona da katılıyorum

Canim ben kullanmiyorum daha hic tahlil yapilmadan kullanilmasini dogru bulmuyorum tabi bu benim fikrim

Bizimde uykularimiz oyle gece meme almamasina ragmen iki saatte bir uyanir sabah zaten yedi oldumu tam kalkar sizin yine gunduz iyiymis bixim gunduz de hic uyumuyor 20 dakika anca ve ben uykusuzluktan mahvoldum

Evet bizimde sabah 7 de ayakta gece de 11 i buluyor uyumasi sonra saat başı kalkarak devam ediyor. Geceleri kesintisiz 3 4 saat uyurdu, gece uykusu iyi diyordum büyüdükçe şaştı düzenimiz. Çevreden 4 aylik oldu artik rahatlamışindir diyorlar nerdee...

Canim benim gece kesintisiz sabaha kadar uyurdu hatta bunun icin doktora bile gitmistil niye bu kadar uyuyor diye ne olduysa 4 aylik olunca oldu simdi uykuya hasret kaldik insallahhh duzelirler sagliklari yetinde olsun yeter

Cnm beim arkadsm bebegi 5.5 aylikken danone cikoltali yogurtlardn veryrdu ama ben bilemedm o kadr tatli
danone hazır hemde çikolatalı büyük konuşmayayım ama okadr küçük bebeğe onlar verilir mı.şekerli bir şey elimden geldiğince taddırmamaya çalışacağım yogurtta evde mayalarım en fazla gerekirse hipp, bebelac mılupa vs küçük kavanozlardan veririm dısarıda.bebeklere paket gıda ben doğru bulmuyorum
Cok tesekkur ederiz sackarimiz dogdugunda vardi ama iki cocugum daha var onkarda sacli dogup ucincu ayda hepsi dokulmustu kel kalmistilar bu bebegimin dokulmedi ama keske dokulseydi cok seyrek saclari var sizin de cok guzel saclari gelir insallahhh
bızımde dogunca güzeldi saçlarınız ama artık segrekleşti zaten konak temizlemekten döküldü saçları ☺
Kan ilacı konusunda bende kararsızım.9aylıkken tam kan yapılıyor gerekirse ozmn mı kullansam acaba bılemedım

Dün 4.ay aşımızı yaptirirken bende saç dökülmesi için tahlil yaptirdim. Demir depolarim boş çıktı. 4 aydir da demir takviyesi kullanmama ragmen. Doktorumuz da bebege demir takviyesi başlayalım dedi. Sidefer aldik biz başlayacağız bu ay. Anne sütünden demir bebeğe geçermiş. Ama benim depolar boş. Büyük ihtimal bebeğimin de demiri yetersiz sanirim. Doktorumuza güvendiğim için biz başliyoruz takviyeye.

Canim saglikocaginin verdiğini kullanma icerigini oku parabenwar icinde biz sidafer kullanioruz doktorumuzun onerisi ile

Cak sagol canim evet islatmisti zaten tam uzerini degisyoroyordum o an cektik ya onluk aktogimda onlugu titup agzina sokuyor onu emmeye basliyor ah bu salyamiz bir turlu azalmadi
Canım kızımında çok akıyordu salyası kehribar kolye aldım baya azaldı artı kusması da azaldı ya büyüyor ondan ya da kolyeden bilemiyorum birde ben gece çıkarıyorum kolyeyi sabah takmayı unutmuşum baya huysuzdu sonradan taktım sanki huysuzluğu geçti acaba dişten dolayı ve kolye iyi mi geldi 2 haftadır kullanıyorum bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…