2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım burada güvendiğimiz çok satan var, inek sütü. Onlardan alsam olur yanii. Çok teşekkür ederim ❤

Pastörize süt marketlerden aldığımız süt canm. Ama uzun ömürlü olanlarla değil de günlük sütlerle mayalamak gerekiyor. Ben aoç cam şişe olanları tercih ediyorum.
AOÇ ile büyüdüm ben ama galiba Ankara'da mı var tek Samsun'da yok hergün bir cam şişe içerdim o lezzeti daha bulamadım hiç

Valla bizimkine 2. Gün yapmadı bekliyorum hala ve doğru söylüyorsun kesinlikle rahatsız oluyor bazen elinle karnına o kadar kuvvetli vuruyor ki ben elimi koyuyorum ama kalasını yaparda vurmayı birakiyor

Kızlar hatırlar mısınız bilmem serra doğduğunda göbeğindeki şişliği paylaşmıştım normal mi bu diye siz de göbek fıtığı demiştiniz gerçekten de doktora sormuştum fıtık demişti. 2 yaşına kadar geçer demişti. Şimdiden baya geçti çok şükür Öncesi ve sonrası fotoları

Eklentiler

• 8C1C4F08-7E58-49AD-8A09-A57ADAD7C5C1.jpeg
    102,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 0D13BB08-3544-442A-992D-48EEA485AE09.jpeg
    95,1 KB · Görüntüleme: 57
bende pipetlı sulukları hiç hıjjenık bulamıyorum.pıpetın içi asla tam temızlenemez geliyor bebekler yeri geriyor fokurdatıyor pıpetle. O yüzden pıpeylı sülük tercih etmem sanırım ben
Kuzum burun tıkanıklığı vardı, ciğere inmiş mi baksın diye götürdük. Eski calistigim aile hekimiydi. Güvendim, yanlış yaptım.
hay Allah çok üzüldüm.inşallah dpgru tedavıyle cabucak iyileşiveriri bebeğin
bende gecen gün kulağını kontrole getirdim aile hekımıne.eskilerin doktoru herkes çok memnun vs.bizim çocuk doktorunda randevumuz salı günü de kulağı agrıyorsa kızarıksa en azından onu bileyim diye gittik.kulağı temiz biraz pislik var ama ben antibiyotik yazıyorum yarım ölçek günde iki kere ver, huzırsuzmu peki dedi evet o yüzden kulağımı ağrıyor dıye düşündüm dedim, tmm ozmn bıde fitil yazıyorum sabah aksam 5gun ver demezmı ben şokkk.arkama bile bakmadan çıktım.tabıkı almadım ilaçları ama cokda üzüldüm. Hangi mantıkla 4aylık bir bebeğe ortada sebebi bile yokken antibiyotik ve fitil yazdı inanamadım.birde dıokı bu fıtıl onu çok rahatlatır.şaka gibi. Ben ağrı kesici vermiyorum çocuğa fuzulı ilaç almasın diye. Anne olmak zor doktorlarda bi bok anlamazsa ne olacak bilmiyorum ya.
kıyamam atak evresındedır belki.kucağa alısır memeye alışır vs asla katılmıyorum.o daha bebek ne zoru olduğunu anlayamıyoruz bile. Tabıkı kucağıma alıp sakinleş göreceğim, meme teklif edeceğim.bıldıkelrı teksey ağlamak ve emme refleksi.emerek rahatlayacaksa bunu bebeğimden esırgeyemem şahsen.az daha buyur aklı ermeye baslar tabıkı bende pesınde tabak koşturmak yada aman aglamasın diye kırk takla atmam ama şuan çok mınıklerr♥ gazı olsa ağlıyorlar ne yapsınlar.hasta olmasınlarda bizde uykuya zor geçiyoruz hatta emmıyır bile zorla bu aralar.heöennhemem hepimiz aynı durumdayız atak evrelerı belkıdr ondan bu huysuzluklar
indirimim görüldüğü fotoya dikkatli bakın, illaki kod falan vardır yad indirimi uygula butonuna tıklayınva otomatik düşer belkı
Canım tanıdık bi doktor pastörize süt yoğurt kullanacağınıza hiç kullanmayın yedirmeyin daha iyi demişti
benim doktorumda büyük kızımda oyle demişti.güvenilir bir süt bulmalısın ki zaten inek sürü bebeklere vermiyoruz ama o süt mayalandıgonda süt olmuyor artık yoğurt oluyor demişti.
Kızlar bu açık süt pastörize sütten hicbir şey anlamadım. Hangisi olması gerek?
güvenilir kaynağın varsa mutlaka acık süt cnm.yadavhıc ohtımal yoksa günlük cam şişe süt marketler den
Anomm geçmiş artık, baya da şişmişti.yenıdpgam fıtığı oluyor sanırım adı.

Çok mantıklı, ben de nerden bulucam kavanoz diyordum alıp kendim yiyim en iyisi

Kızlar 23 nisanda nerelerde indirim olacak haberiniz var mı? Migrosta seçilen oyuncaklarda olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…