• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde aynı öldü canım günde en az 2 kere yapardı 3 gün yapmadı pırtı bile kötü kokuyordu sonra az yaptı ama hep elini karnına vuruyordu sancısı vardı sanırım 2gun sonra çok güzel yaptı şimdi iyi ama bugün yine yapmadı bakalım belki büyüdükleri içindir
Belkide ama ben bile hergün tuvalete çıkmayınca rahatsız oluyorum bebe 4 gün oldu yapmayalı arada gaz çıkarıyor bizimkide kötü kokuyor 4 gün önce yaptığı kakada feci kötü kokuyordu ve ishaldi ozamandır yapmadı anlamadım bende ya

kizlar yaaa saat 8 de uyuyan bebem uyumuyor ama uykudan agliyo saatler geri alindi suan saat 8 ve hava aydinlik panjur dayok bu evde aydinlik diyemi uyuyamiyor uyumamasi bise degil aglayip duruyo yatak odasina battaniue asiyorum ama yeterli olmuyo bide her aksam zor oluyo bu aksam asmadim uyandi sanki gundiz uykusundan uyandi yarim saat uyudu uyandi ama agliyo 😭

kizlar yaaa saat 8 de uyuyan bebem uyumuyor ama uykudan agliyo saatler geri alindi suan saat 8 ve hava aydinlik panjur dayok bu evde aydinlik diyemi uyuyamiyor uyumamasi bise degil aglayip duruyo yatak odasina battaniue asiyorum ama yeterli olmuyo bide her aksam zor oluyo bu aksam asmadim uyandi sanki gundiz uykusundan uyandi yarim saat uyudu uyandi ama agliyo 😭
Canm başka bir sıkıntısı mı var acaba? Gaz falan

Canim ben de iki gun once mayaladim ben de iki kilo sute bir yemek kasigi yogurtla mayaladim cok guzel tuttu ama biraz eksi oldu seninkinin tadi nasil oldu ben burda sordum bir yemek kasigi cokmus ondan eksi olmustur dediler
Canım çok dolu değildi kaşık silmeydi ekşi olmadi ama çokta tatlı değil. Normal yani.
dilek süt günlük, pastörize, paket hangisini kullandın canım?
Süt satan biryer var burda sadece süt ve yoğurt satıyor herkes iyi dedi ordan acik süt aldım.
Açık süt mü almıştın canım? Bizim mahallede çok güvenilir bir açık süt satılıyor ama bebeklere pastorize edilmiş sütle mayalayın dedikleri için korkuyorum.
Evet ya bende şimdi elim alissin diye bu ay kendimize yapicam acik sutle ama zeynoya en azından 1 yaşına kadar günlük şişe sütle yaparim.

Canım çok dolu değildi kaşık silmeydi ekşi olmadi ama çokta tatlı değil. Normal yani.

Süt satan biryer var burda sadece süt ve yoğurt satıyor herkes iyi dedi ordan acik süt aldım.

Evet ya bende şimdi elim alissin diye bu ay kendimize yapicam acik sutle ama zeynoya en azından 1 yaşına kadar günlük şişe sütle yaparim.
Sagol canim benimde cok eksi degildi ana tatli olmasini isyiyordum bebegime vermek icin neyse ilk yapisimdi yinede guzel oldu ikincide daha guzel olur insallahhh

Canm başka bir sıkıntısı mı var acaba? Gaz falan
yani yok galiba gazini cikartiyor emmek istiyo veriyorum bebeyi iki cekiyo kivraniyo agliyo kaldiriyorum yine agliyo acaba doymuyomu dedim göğüslerim baya bos bu gun kalkt buzluktan sut cikardim ılinsin bakim icecekmi bu gun kaka yapmayali 3. gun acaba ondan mi diyorum ikindiden sonra da yanaklari boyle oldu acaba alerjimi diyorum kafamda deli sorular ama bise bulamiyorum 😔

Eklentiler

• 1555182742360440120330499052143.jpg
    1555182742360440120330499052143.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 60
yani yok galiba gazini cikartiyor emmek istiyo veriyorum bebeyi iki cekiyo kivraniyo agliyo kaldiriyorum yine agliyo acaba doymuyomu dedim göğüslerim baya bos bu gun kalkt buzluktan sut cikardim ılinsin bakim icecekmi bu gun kaka yapmayali 3. gun acaba ondan mi diyorum ikindiden sonra da yanaklari boyle oldu acaba alerjimi diyorum kafamda deli sorular ama bise bulamiyorum 😔
Ya kuzum maşallah pek güzelmiş 😍 alerji de olabilir evet canm. Bol nemlendirici sür yanağına. Geçer inşallah hemencik sıkıntısı.

Arkadaşlar oto koltuğu arayışındaydim bi süredir. 2018 yılı için adac testini geçen oto koltukları listesini buldum. Ne yazık ki çoğu ülkemizde satılmıyor. Satılanların da çoğu 0-13 kilo bandındakiler. Elde iki üç seçenek kalıyor sadece. Ben birtax römer Trifix2 almaya karar verdim. Sizinle de paylaşmak istedim listeyi. Birtax römer, maxi cosi, cybex markaları ülkemizde sanki komple marka olarak bu testi geçmiş gibi satiliyor ama sadece bazı modelleri gecebilmis.

Eklentiler

• Screenshot_20190413-230449.png
    Screenshot_20190413-230449.png
    329,9 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20190413-230426.png
    Screenshot_20190413-230426.png
    292,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar bu açık süt pastörize sütten hicbir şey anlamadım. Hangisi olması gerek?
Canım çok güvenilir bi açık süt bulabilirsen açık olabilir ama çok mümkün degil. Açık sütler hiç bir denetimden gecmeden satılıyor. Hayvan sağlıksız olabilir, antibiyotik kullanmis olabilir, süt sağlıksız şekilde taşınmış-saklanmis olabilir, içine bi şeyler katılmış olabilir. O yüzden en azından bi denetimden geçiyor diye günlük pastörize süt kullanmak daha mantıklı. Kutu uhtler değil de dolapta satılan kısa ömürlü sütler var onlardan.

Çok tatlı maşallah 😍😍😍 Burda arkadaşlar 5-10 gün yapmadığından bahsediyor bebeklerinin ama benim ki de bir gün bile yapmasa senin dediğin gibi huysuz ve istahsiz oluyor. Her bebek bir değil senin ki de hassas olabilir o konuda. Bacaklarini biraz hareket ettirip tuvalete tutar gibi yapsan belki yapabilir. Benimkinde işe yarıyor.

Ya kuzum maşallah pek güzelmiş 😍 alerji de olabilir evet canm. Bol nemlendirici sür yanağına. Geçer inşallah hemencik sıkıntısı.
[/QUOTE)
teşekkur ederiz teyzesi 😊 bio baby atobik nemlendirici vardi surdum 9.bucukda uyudu foyida tam belli olmamis daha bi kızarık normalde 😔

Arkadaşlar oto koltuğu arayışındaydim bi süredir. 2018 yılı için adac testini geçen oto koltukları listesini buldum. Ne yazık ki çoğu ülkemizde satılmıyor. Satılanların da çoğu 0-13 kilo bandındakiler. Elde iki üç seçenek kalıyor sadece. Ben birtax römer Trifix2 almaya karar verdim. Sizinle de paylaşmak istedim listeyi. Birtax römer, maxi cosi, cybex markaları ülkemizde sanki komple marka olarak bu testi geçmiş gibi satiliyor ama sadece bazı modelleri gecebilmis.
ben muhendisin listesinde var diye ona guvenerek aldim chicco around yarin bi aksilik olmasa gelecek inslh

Çok tatlı maşallah 😍😍😍 Burda arkadaşlar 5-10 gün yapmadığından bahsediyor bebeklerinin ama benim ki de bir gün bile yapmasa senin dediğin gibi huysuz ve istahsiz oluyor. Her bebek bir değil senin ki de hassas olabilir o konuda. Bacaklarini biraz hareket ettirip tuvalete tutar gibi yapsan belki yapabilir. Benimkinde işe yarıyor.
tesekkurler teyzesi evet normal mis ama bizim aşıdan sonra oldu ilk 5 gun yapmadi ama rahatsizda olmadi son iki sferdir bi rahatsizlik var belli hareket ettiriyorum durmuyo da zaten 3 guni gectimi kendi yapiyo ama bakalim yapacakmi yarin 4.gin bide abisini almaya gidecez yolda yaparsa yandik sırrindan her yerinden cıkiyo 😁

Back