- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.961
Mama termosunda su taşınır canm. Ama suyu ne için alacaksın ki yanına?Canim bende termos alacagim mama termosunda da su taşınmaz mı? hem uzun değil ya canta da daha iyi taşınır.
Benim kızda gündüzleri çok kesik uyuyor artık ya yarım saat uyuyor ocaktaki yemeği pişmeden kapatıyorumBenim kız uyumuyor bu aralar, gecemiz gündüzümüz kalmadi. Yarim saat 45 dk sonra uyanıyor, niye böyle oldu bilmiyorumsayfalari okuyamiyorum bile.
ruhum_mavi Dildildil lansinoh biberon ucunu değiştirdiniz mi? Kızım zorlanıyor içerken kafasi cok terliyor orta akışlı uca mı geçsem acaba? Bir yandan da memeyi birakir diye korkuyorum.
evet canım bunlar. mavi olan da nuk veya başka marka çok dökülüyor diyorlar avent in olanı bilmiyorum.
Evet munchkin canım. Ben baya denedim hiç damlatmiyor hatta ilk açtığımda nasıl içildiğini anlamadımevet bunlar canm alıştırma bardağı. Mavi olan munchkin marka
Benim kızda gündüzleri çok kesik uyuyor artık ya yarım saat uyuyor ocaktaki yemeği pişmeden kapatıyorum
Canim ben de iki gun once mayaladim ben de iki kilo sute bir yemek kasigi yogurtla mayaladim cok guzel tuttu ama biraz eksi oldu seninkinin tadi nasil oldu ben burda sordum bir yemek kasigi cokmus ondan eksi olmustur dedilerEvet ilk ev yoğurdum hazır. Dün akşam k.validem mayaladı cok güzel olmuş.inşallah burdan devam eder alışırım bende. O parmağı ile kontrol etti ben dereceyle 48 derecede mayaladı.2 kilo süt almıştım 1 silme kaşık yoğurt koydu mayaladı
Mama termosunda su taşınır canm. Ama suyu ne için alacaksın ki yanına?
dilek süt günlük, pastörize, paket hangisini kullandın canım?Evet ilk ev yoğurdum hazır. Dün akşam k.validem mayaladı cok güzel olmuş.inşallah burdan devam eder alışırım bende. O parmağı ile kontrol etti ben dereceyle 48 derecede mayaladı.2 kilo süt almıştım 1 silme kaşık yoğurt koydu mayaladı
Evet var doğduğundan beri gazlı çeşit çeşit deniyorum gaz ilaçlarını şimdide ilk defa 4 gündür kaka yapmıyor günde 2-3 yapardı düzenli ama bende anlamadım yiyip içtiğimde farklı bir şeyde yok emmeside güzel hiç mama da kullanmadıkoyyy oyyy Allah yardımcın olsun canım. gaz probleminiz var mı? veya kaka probleminiz?
Maflor plus damlayı kullandın mı hiç canım? bizde işe yaradıEvet var doğduğundan beri gazlı çeşit çeşit deniyorum gaz ilaçlarını şimdide ilk defa 4 gündür kaka yapmıyor günde 2-3 yapardı düzenli ama bende anlamadım yiyip içtiğimde farklı bir şeyde yok emmeside güzel hiç mama da kullanmadık
Yok onu kullanmadım bağırsak düzenleyicimiydi oMaflor plus damlayı kullandın mı hiç canım? bizde işe yaradı
Açık süt mü almıştın canım? Bizim mahallede çok güvenilir bir açık süt satılıyor ama bebeklere pastorize edilmiş sütle mayalayın dedikleri için korkuyorum.Evet ilk ev yoğurdum hazır. Dün akşam k.validem mayaladı cok güzel olmuş.inşallah burdan devam eder alışırım bende. O parmağı ile kontrol etti ben dereceyle 48 derecede mayaladı.2 kilo süt almıştım 1 silme kaşık yoğurt koydu mayaladı
O termosla su da taşıyabilirsin tabii ki.Formül mama için canım. Baby jem in mama termosu var bende 350 ml kadar kapasitesi var.
Benimde aynı öldü canım günde en az 2 kere yapardı 3 gün yapmadı pırtı bile kötü kokuyordu sonra az yaptı ama hep elini karnına vuruyordu sancısı vardı sanırım 2gun sonra çok güzel yaptı şimdi iyi ama bugün yine yapmadı bakalım belki büyüdükleri içindirEvet var doğduğundan beri gazlı çeşit çeşit deniyorum gaz ilaçlarını şimdide ilk defa 4 gündür kaka yapmıyor günde 2-3 yapardı düzenli ama bende anlamadım yiyip içtiğimde farklı bir şeyde yok emmeside güzel hiç mama da kullanmadık
Canım tanıdık bi doktor pastörize süt yoğurt kullanacağınıza hiç kullanmayın yedirmeyin daha iyi demiştiAçık süt mü almıştın canım? Bizim mahallede çok güvenilir bir açık süt satılıyor ama bebeklere pastorize edilmiş sütle mayalayın dedikleri için korkuyorum.
evet canım probiyotikYok onu kullanmadım bağırsak düzenleyicimiydi o
Allalah çok şaşırdım canmCanım tanıdık bi doktor pastörize süt yoğurt kullanacağınıza hiç kullanmayın yedirmeyin daha iyi demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?