- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.941
Kuzum kulakta sıkıntı yokmuş, boşa damla antibiyotik kullandirmis aile hekimi. Sıkıntı boğazındaymış, başka ilaçlara geçtik şimdidüzelmedimi canim yaabu konuda agzi yanmis biri olarak nacizane tavsiyem kbb ye gotur eger gecmez tekrarlarsa mutlaka alerji doktoruna gotur ortanca kizim 6 aylikdan beri hem bronsit hem kulak iltihabiyla ugrastik canim hatta ameliyattan dondu hep cocul doktoruyla vakit kaubettil enson kbb alerji dokrna gidince rahatladik biraz ama malesef ara ara oluyor hatta simdi yine tekrarladi duymuyor resmen
tesekkur ederim canim41% İndirim | Bebek bebek çantası Mumya Annelik Bez Çanta Kolay Taşıma Marka Büyük Bebek Çantası Seyahat Tasarımcı Hemşirelik Çanta için Bebek Bakımı
US $3.37 |Baby Stroller Bag Mummy Maternity Nappy Bags Easy To Carry Brand Large Baby Bag Travel Designer Nursing Bag for Baby Care|Diaper Bags| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
kulak ağrısı berbat birşey bende çocukluğumda hep çekmişimdir ve iki kes ameliyat oldumçok geçmiş olsun canım
[/QUOTE
sagol canim bende cok cektim ameliyat olmadim ama 7 yasinda dusme sonucu basimi vurdum ve kulak agrisi ile basladim ta 17 yasima kadar
aaa nasil yani yavrum cok uzuldum ya mumkun oldugunca aile hekimine muayene ettirmeyin bence inslh hemen duzelirKuzum kulakta sıkıntı yokmuş, boşa damla antibiyotik kullandirmis aile hekimi. Sıkıntı boğazındaymış, başka ilaçlara geçtik şimdi
Kuzum burun tıkanıklığı vardı, ciğere inmiş mi baksın diye götürdük. Eski calistigim aile hekimiydi. Güvendim, yanlış yaptım.aaa nasil yani yavrum cok uzuldum ya mumkun oldugunca aile hekimine muayene ettirmeyin bence inslh hemen duzelir
Uyumuyor canım ya evet çok yoruluyorum katılana kadar ağlıyor öyle ağlamasın sussun modunda değilim bende arkasında tabakla koşturan tiplerden olacağımı sanmıyorum acıkınca yesin ama anlama yaşına gelmediğinden çok da kendi haline bırakamıyorum nasıl yapacağımı da bilmiyorum ilk çocuğum bol bol eşimle kavga ediyorum ona patlıyorum birde beni kullanma durumuna geldi mi aklı ermiyor ya daha ağlıyorsa sıkıntısı var heralde diyorum ebeler kolik diyor doktor her ağladığında emzirme diyor doktora göre seni kullanıyor diyor ama doğru düzgün bi doktora da denk gelemedimaslında bu şekilde sadece kendini yoruyorsun canım. uykusu iyice geldiğinde hemencecik uyur zaten. hemen vızıkladığında alma veya emzirme. bilmiyorum nasıl yapıyorsun ama şunu ben ilk kızım da dedim "ben çocuğumun kölesi olmayacağım!" köle kelimesi yanlış anlaşılmasın ama öyle oluyor ileride aman ağlamasın sussun vereyim edeyim bir önlerinde eğilmek kalıyor farkı yok benim için. ama ağlayan bebek çok zor oluyor malesef biliyorum. en önemlisi "ben ne istiyorum ve istediğimde kararlı kalmam".
oyyy oyyy Allah yardımcın olsun canım. gaz probleminiz var mı? veya kaka probleminiz?Uyumuyor canım ya evet çok yoruluyorum katılana kadar ağlıyor öyle ağlamasın sussun modunda değilim bende arkasında tabakla koşturan tiplerden olacağımı sanmıyorum acıkınca yesin ama anlama yaşına gelmediğinden çok da kendi haline bırakamıyorum nasıl yapacağımı da bilmiyorum ilk çocuğum bol bol eşimle kavga ediyorum ona patlıyorum birde beni kullanma durumuna geldi mi aklı ermiyor ya daha ağlıyorsa sıkıntısı var heralde diyorum ebeler kolik diyor doktor her ağladığında emzirme diyor doktora göre seni kullanıyor diyor ama doğru düzgün bi doktora da denk gelemedim
Ne whatsappıWatsapptan hiç bişey takip edemiyorum ben ya. Sessize aldim. Çok karmaşık geldi. Bir ton msj oku oku da bitmez. Yorulmuyor musunuz ya:))
Ya bu alıştırma bardağı ve suluk dedikleriniz bunlar mi? Ablam almıştı tabi kiCanm bu suluğu baya bir indirimli aldım. 16 lira falandı kaçıramazdımŞimdi kullanmıycam seneye artık :) silikon alıştırma bardağı alıcam şimdi kullanmak için.
bendensin canımBende suyu kizimda bardakla vermistim biberona suluga alistirmadim pipetle de veriyordum
evet canım bunlar. mavi olan da nuk veya başka marka çok dökülüyor diyorlar avent in olanı bilmiyorum.Ya bu alıştırma bardağı ve suluk dedikleriniz bunlar mi? Ablam almıştı tabi kimavi olan değişik birşey dökülmüyor ama neresinden emse geliyor
Su termosunu biz formül mamanın suyunu taşımak için kullanıyoruz canm. Sen mama kullanmadığın için ona gerek yok.
Ya bu alıştırma bardağı ve suluk dedikleriniz bunlar mi? Ablam almıştı tabi kimavi olan değişik birşey dökülmüyor ama neresinden emse geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?