- 11 Aralık 2017
- 229
- 99
- 98
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #60.901
Kızlar kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz varız nuby ısı gostergeli kaşık ikili indirimdeydi 3 € onu aldim yine indirimde bi tane kalmısti 6€ nuby suluk tabak kase ve iki kasik onu aldim sulugu 9 ay fakat baya uygun diye aldim tabak.kasigi kullaniriz suluk bekler dedim tek suluk 10 € çunku teyzeside e bebekden mycey vakumlu tabak ve donen kasik almis obur teyzesi avent suluk ve slikon meyve filesi almis hepsi buradada sepette ekstra indirim varmis almak iaterseniz bi bakin derim avent suluk 38 tlydi fileyide 10 tl ye almis galibaEk gida icin alisveris yapan var mi? Tabak, kasik, termos, suluk vb
Evet hem sicakti hem de 2 kiloya bir corba kasigi koydum cok sagol canim bir dahakine insallahhh tuttururumgüvenilir bir kaynaktan aldıktan sonra acık sütun ne gibi bir zararı oluyor acaba.bizim doktorumuz ilk kızımda ek gıdaya geçtiğimizde güvenilir bir kaynak varsa acık süt öneriyorum çünkü yoğurt mayalandıgında sütten çok farklı bir duruma evriliyor demişti.mesela inek sütü önermıyoruz bir yasa kadar hatta ben anne sütü dışında hiçbir yasta süt önermiyorum ama 6aydan itibaren yoğurt veriyoruz.çünkü mayalanan süt artık süt değil yıgurt oluyor demişti.
kesınlıkkleeee
ben hatta dolaba koyunca bir gün kapağı acık bırakıyorum iyice sertleşiyor
çok sıcak mayalamıssındır canım. sıcaklığına dayanabılecegın kadar olacak yanı.mayada 5 kiloya bir corba kaşığı kadar kafi gelıyor
Ben kendi teyzemden alıyorum sutü temızşıgıne güvendiğim için ekgıdada onunla mayalayacagım inşallah.
Saol canm bakiyorum ben de yavastan alirim artikbiz varız nuby ısı gostergeli kaşık ikili indirimdeydi 3 € onu aldim yine indirimde bi tane kalmısti 6€ nuby suluk tabak kase ve iki kasik onu aldim sulugu 9 ay fakat baya uygun diye aldim tabak.kasigi kullaniriz suluk bekler dedim tek suluk 10 € çunku teyzeside e bebekden mycey vakumlu tabak ve donen kasik almis obur teyzesi avent suluk ve slikon meyve filesi almis hepsi buradada sepette ekstra indirim varmis almak iaterseniz bi bakin derim avent suluk 38 tlydi fileyide 10 tl ye almis galiba
Ben suluk, tabak,, kaşık falan aldım. Mama ile işimiz olmadigi için termos almadim. Acaba mama kullanmayinca da lazim olur mu ki yaEk gida icin alisveris yapan var mi? Tabak, kasik, termos, suluk vb
Kulak enfeksiyonu için kuzum, daha kötü oldu. Uyuyamıyor nefes alamıyorHayırdır canım niye gittin
Nerdesiniz kızlar bu ne sessizlik
benim az kaldığı için bir kısmını aldım canm. Silikon başlı alıştırma bardağı ve tabak kaldı sanırım sadece. Saklama kapları da aldım da annemin evinde unutmuşum foto atamadım.Ek gida icin alisveris yapan var mi? Tabak, kasik, termos, suluk vb
Canm termosa mamayı koymuyoruz aslında. Çorbaları yoğurtları ilerde köfteyi makarnayı falan koyacağım ben termosa.Ben suluk, tabak,, kaşık falan aldım. Mama ile işimiz olmadigi için termos almadim. Acaba mama kullanmayinca da lazim olur mu ki ya
Canm ben aldım orta akışlı biberon ama daha denemedim. Boğazına kaçar diye korkuyorum. Şuan yavaş akışlıyla rahat içiyor çünkü. Seninki yavaş akışlıda zorlanmaya başladıysa geçebilirsin bence.Benim kız uyumuyor bu aralar, gecemiz gündüzümüz kalmadi. Yarim saat 45 dk sonra uyanıyor, niye böyle oldu bilmiyorum sayfalari okuyamiyorum bile.
ruhum_mavi Dildildil lansinoh biberon ucunu değiştirdiniz mi? Kızım zorlanıyor içerken kafasi cok terliyor orta akışlı uca mı geçsem acaba? Bir yandan da memeyi birakir diye korkuyorum.
Canım çorba okeyde yoğurt köfte makarna neden koyuluyor acaba termosaCanm termosa mamayı koymuyoruz aslında. Çorbaları yoğurtları ilerde köfteyi makarnayı falan koyacağım ben termosa.
Yoğurt sıcakta kötü olmasın diye. Köfte soğuyup yağları donmasın diye. Makarna da yine ısısını korusun diye. Yani bunları örnek verdim. Diğer yiyecekler de konulabilir. Ben deneyimli değilim tabii de izlediğim videolarda hep termosta taşıyorlar mamaları.Canım çorba okeyde yoğurt köfte makarna neden koyuluyor acaba termosa
Acaba hangi marka alınmalı. Hiç bilgim yok.Yoğurt sıcakta kötü olmasın diye. Köfte soğuyup yağları donmasın diye. Makarna da yine ısısını korusun diye. Yani bunları örnek verdim. Diğer yiyecekler de konulabilir. Ben deneyimli değilim tabii de izlediğim videolarda hep termosta taşıyorlar mamaları.
Su termosunu baby&plus kullanıyorum. Isıyı güzel muhafa ediyor. Aynısının mama termosları da var canm. Ama ben skip hop aldım.Acaba hangi marka alınmalı. Hiç bilgim yok.
Kızlar önce eşim sonra ben grip olduk bebege de gecti emziriyorum bol bol da cok korktum öksürüo hapşırıyor burnu tıkandı ne yaptınız grip olunca? Ne yapmam lazım çok üzüldüm panik oldum 3,5 aylık daha
Su termosu ve mama termosu olarak ayrı mı almak gerekiyor canm ay hiç bilmiyorum ben yahu:)Su termosunu baby&plus kullanıyorum. Isıyı güzel muhafa ediyor. Aynısının mama termosları da var canm. Ama ben skip hop aldım.