2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım ablan yaa, keşke benim olsa valla ben de haşlanmış sebze pürelerini falan koyar çıkarım diye düşünmüştüm. Gerçi sıcak yemeye alıştırmıyorum serrayı ama püreler de soğuk yeniyor mu ki?

Canm benm ki ister istemez izliyr cnku koltuga koydgmda karsida goryr tv renkleri felan arada uzun mesqfe var koltkla iste renkler cekyr arada bakyr izlyr

Kuzum anlatmayayım diyorum, bu sefer akşama kadar işin yok oturuyorsun diyorlar. Ne yapsam batıyor daraldım. Atanayım da rahatlayayım diye dua eder oldum. Çok seviyorum memleketimi ama bıktırdılar.
çok çok iyi anlıyorum seni canım sırf bu yüzden ve başka bir neden den dolayı almanya da yaşamıyorum =) ben rahatım böyle ama işte iki çocuklu olunca biri hasta olunca birini birine emanet edecek kimsem yok çok zor oluyor böyle günlerde arıyorum tek ailemi yoksa inan rahatım =)

bencede fatklı doktora göster canım. çok geçmiş olsun kuzuya

Canm sukur ole durmaksizin aglamiyor bir gece yasadk battaniyede salliyoruz gece daldiktan sonra koyuyrz uyuyr sukur iste 4 dogru yatyr gece acktgi zaman yiyr sonra tekrr uyuyr 11 12 ye kadar ama ondan snra gunduz uykusu olmuyor az dalyr kalkiyor huysuz oluyor kucak istyor iste kucagmda susuyor . Dikkat edyrm zaten agrisi var mi diyede kulaginida kontrol edyrm ole sıvi akmadi

Senin işin çok zor kuzum bende varlık icinde yoklukta gibiyim. İkinciyi zaten hiç istemiyorum. Yardım edenim yok. Adanaya tasinirsak falan o zaman düşünebilirim. Allah razı olsun kvdem annemden daha çok düşünüyor. Çalışmaya başlayacak olursam buraya taşınabilirler bile.
Allahım sana kolaylık versin. 1 çocuk bile ne kadar zor, 2.siyle neler çekiyosun kim bilir ❤

Allahım evlâlarımızdan yana yüzümüzü güldürür insallah
Eşim tayinini konyaya istiyor, yakında olursak tanışırız inşallah

Kuzum kontrol etsende gözükmüyor. Bizde de belirti yoktu, burnu tıkandı en son öyle götürdük. Seninkine doktor baktı mi, sadece öyle deyip geçtiler mi? Ne kadar umursamazlar.
Belki de ataktan dolayıdır. Allahım yardımcın olsun

Ins enfeksiyon yoktur 4 ay atagidir cnm bir kac gun daha bakym eger devam ederse direk gotrym dr

Evet daha iyi cnm. Kafaya da takmamaya karar verdim zaten cocugun genel durumuda iyi mukuslu yapisi devam ediyor ama dr. Olabilir diyo boyle boyke buyucek artik.
Bende oğlumda çok şeyler yaşadım şimdi 7 yaşında beni beğenmiyor boşver canım mutluysa bebeğin dediğin gibi bir şekilde büyüyorlar

Ne bileyim canım sürekli tekrar edince artık kendimi sorgulamaya başladım korkularım yine aynı olmaya başladı dün üzüntüden kalkacak halim yoktu psikolojim okadar bozulmuş ki normale dönüyorum bi bakıyorum yine başlamış İnan ikinci çocuk bahsini bile duymak istemiyorum hep hayırlısı olsun diyorum bunu sağlıkla büyüteyim bana yeter

Geçmiş olsun cnm ah en çok isterdim hepimiz burda güzel güzel şeyleri paylaşıp bu pis hastalıkları konuşmamayı ama ne yazikki böyle büyüyecekler rabbim sana bağışlasın kuzunu

Ben alıştım artık bence çok kasma kendini elbette dikkat et ama anne iyi olmadan çocuğa bi faydası olmuyoki

Ben alıştım artık bence çok kasma kendini elbette dikkat et ama anne iyi olmadan çocuğa bi faydası olmuyoki
Haklısın cnm dün grip gibi olmaya başladım ve her yerim ağırmaya başlamıştı üstüne boynun da tutuldu bebek ilgi kucak istiyor gerçekten anne iyi olmazsa bir faydası olamıyor

Kızlar bal kabağını buzluya koyan var mı? Malum bir aya kadar bitmiş olur buzluğa koysam sonra bebeğe versem zararı olur mu bu ay sonu 5 ay doldurmuş olacaz ve ben başlıycam ek gıdaya kilosu az diye nasıl yapıyorsunuz bana da diyin ?

ben koydum canım. balkabağı, kabak, pırasa, havuç koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…