- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.701
canım ablan yaa, keşke benim olsaPeki pureleri sicak mi vericez? Yanı evde bile olsak yedirene kadar soğur zaten. Tamam corba falan için termos mantıklı ama püre için bence mama kapları daha ideal. Bende şöyle bir mama kabı var 4lu paket. Tabi ki bunuda ablam almıştı. Mikrodalga ve dondurucuya giriyor.
Canm benm ki ister istemez izliyr cnku koltuga koydgmda karsida goryr tv renkleri felan arada uzun mesqfe var koltkla iste renkler cekyr arada bakyr izlyrBence çok zorda klamadıkça koyma tv önüne ilk çocuğumda tuvalete bile gidemiyordum bide uyku düzeni hiç yoktu gazı çoktu mecbur salıncağa koyup tv açıyorduk ikincisi de gündüz çok uyumuyor ama idare ediyorum yine biraz oyun halısında falan duruyor salıncakda sadece ilgilenirsem sallarsam duruyor tv izletmedim daha
çok çok iyi anlıyorum seni canım sırf bu yüzden ve başka bir neden den dolayı almanya da yaşamıyorum =) ben rahatım böyle ama işte iki çocuklu olunca biri hasta olunca birini birine emanet edecek kimsem yok çok zor oluyor böyle günlerde arıyorum tek ailemi yoksa inan rahatım =)Kuzum anlatmayayım diyorum, bu sefer akşama kadar işin yok oturuyorsun diyorlar. Ne yapsam batıyor daraldım. Atanayım da rahatlayayım diye dua eder oldum. Çok seviyorum memleketimi ama bıktırdılar.
Saglk ocagna sordm gittim birsy yoktr kucga alsmstr dedilerbirden aglamaya basladi ise bi muayene ettir istersen canim
bencede fatklı doktora göster canım. çok geçmiş olsun kuzuyaBugün 4 ay kontrolümüz var farklı bir doktora götürücez. Dün son yapılan tahlilde hem kum hemde az enfeksiyon cıktı. Kendi doktorumuz getir bana bir tedavi planlayalim dedi. Ama çok yoğun randevusuz gidince 4-5 saat bekleniyor. Geçen aydan almıştım randevu oda pazartesi günü. Farklı bir görüş almak için bugün başkasına gidicez bakalım ne dicek.
Canm sukur ole durmaksizin aglamiyor bir gece yasadk battaniyede salliyoruz gece daldiktan sonra koyuyrz uyuyr sukur iste 4 dogru yatyr gece acktgi zaman yiyr sonra tekrr uyuyr 11 12 ye kadar ama ondan snra gunduz uykusu olmuyor az dalyr kalkiyor huysuz oluyor kucak istyor iste kucagmda susuyor . Dikkat edyrm zaten agrisi var mi diyede kulaginida kontrol edyrm ole sıvi akmadiCanım, bizimkisi de 2 gün her gece ağladı. Doktora götürdük, kulakta enfeksiyon çıktı. Sen annesisin. Kucak istemeyle, sıkıntı ağlaması arasındaki farkı sen anlarsın. Muayene etmediler mi?.
Benim kız, ne zaman değişik ağlasa ve götürsek bi yerinde enfeksiyon çıkıyor. Hiçbir bebek bosa susmayacak kadar ağlamaz, tv karşısına koyma. Bak bizimki 5 gündür aynı. Kucakta bile susmuyo artık, emmiyo da. Ama ben tv yi asla açmıyorum. Yasak koydum. Sende dursun diye açma.
Ilk muayene ettir. Biseyi yok ve hep kucak istiyorsa da indirme kucağından.
Bizimki sadece koltukta zıplayarak, poposuna vurarak ve pispislayarak uyuyor. 3 ü bir arada olmazsa uyumuyor. Bunu da ben yapamıyorum, sadece babası yapabiliyor.
Senin işin çok zor kuzumçok çok iyi anlıyorum seni canım sırf bu yüzden ve başka bir neden den dolayı almanya da yaşamıyorum =) ben rahatım böyle ama işte iki çocuklu olunca biri hasta olunca birini birine emanet edecek kimsem yok çok zor oluyor böyle günlerde arıyorum tek ailemi yoksa inan rahatım =)
Kuzum kontrol etsende gözükmüyor. Bizde de belirti yoktu, burnu tıkandı en son öyle götürdük. Seninkine doktor baktı mi, sadece öyle deyip geçtiler mi? Ne kadar umursamazlar.Canm sukur ole durmaksizin aglamiyor bir gece yasadk battaniyede salliyoruz gece daldiktan sonra koyuyrz uyuyr sukur iste 4 dogru yatyr gece acktgi zaman yiyr sonra tekrr uyuyr 11 12 ye kadar ama ondan snra gunduz uykusu olmuyor az dalyr kalkiyor huysuz oluyor kucak istyor iste kucagmda susuyor . Dikkat edyrm zaten agrisi var mi diyede kulaginida kontrol edyrm ole sıvi akmadi
Ins enfeksiyon yoktur 4 ay atagidir cnm bir kac gun daha bakym eger devam ederse direk gotrym drKuzum kontrol etsende gözükmüyor. Bizde de belirti yoktu, burnu tıkandı en son öyle götürdük. Seninkine doktor baktı mi, sadece öyle deyip geçtiler mi? Ne kadar umursamazlar.
Belki de ataktan dolayıdır. Allahım yardımcın olsun
Bende oğlumda çok şeyler yaşadım şimdi 7 yaşında beni beğenmiyor boşver canım mutluysa bebeğin dediğin gibi bir şekilde büyüyorlarEvet daha iyi cnm. Kafaya da takmamaya karar verdim zaten cocugun genel durumuda iyi mukuslu yapisi devam ediyor ama dr. Olabilir diyo boyle boyke buyucek artik.
Ne bileyim canım sürekli tekrar edince artık kendimi sorgulamaya başladım korkularım yine aynı olmaya başladı dün üzüntüden kalkacak halim yoktu psikolojim okadar bozulmuş ki normale dönüyorum bi bakıyorum yine başlamış İnan ikinci çocuk bahsini bile duymak istemiyorum hep hayırlısı olsun diyorum bunu sağlıkla büyüteyim bana yeterSakin kendini suçlama canım her çocuk farklı benim oğlum 3.5yasinda bu yaşına kadar hafif hastalıklar harici hiç hasta olmamıştı ama ufaklık hep hasta doğduğundan beri e ikisinede ben bakıyorum velhasıl çocuktan çocuğa bünyeden bünyeye degisiyor
Aynen öyle ama nedense insanlar felaket tellallı bu olacak bu gelecek başınıza aaaa kötü bakıyorsun sütün yaramıyor bu çocuk niye kilo almıyor sürekli ishal birşey vardır kesin vs vs artık beynim bunlarla dolu bıktım yaah canim anneye az moral verseler zaten duzelecek hersey
Geçmiş olsun cnm ah en çok isterdim hepimiz burda güzel güzel şeyleri paylaşıp bu pis hastalıkları konuşmamayı ama ne yazikki böyle büyüyecekler rabbim sana bağışlasın kuzunuBugün 4 ay kontrolümüz var farklı bir doktora götürücez. Dün son yapılan tahlilde hem kum hemde az enfeksiyon cıktı. Kendi doktorumuz getir bana bir tedavi planlayalim dedi. Ama çok yoğun randevusuz gidince 4-5 saat bekleniyor. Geçen aydan almıştım randevu oda pazartesi günü. Farklı bir görüş almak için bugün başkasına gidicez bakalım ne dicek.
Ben alıştım artık bence çok kasma kendini elbette dikkat et ama anne iyi olmadan çocuğa bi faydası olmuyokiNe bileyim canım sürekli tekrar edince artık kendimi sorgulamaya başladım korkularım yine aynı olmaya başladı dün üzüntüden kalkacak halim yoktu psikolojim okadar bozulmuş ki normale dönüyorum bi bakıyorum yine başlamış İnan ikinci çocuk bahsini bile duymak istemiyorum hep hayırlısı olsun diyorum bunu sağlıkla büyüteyim bana yeter
bizde tahlil vericez çocuğa mi alerji bilumune mi gtrmsutun cnm ne cikti sizde ilacmi vermsitiCnm kaka yaparken ikinmasi olmuyodu hic mukus hafiften var gibi ama duzelme baya var. Istersen bi tahlil daha ver
Haklısın cnm dün grip gibi olmaya başladım ve her yerim ağırmaya başlamıştı üstüne boynun da tutuldu bebek ilgi kucak istiyor gerçekten anne iyi olmazsa bir faydası olamıyorBen alıştım artık bence çok kasma kendini elbette dikkat et ama anne iyi olmadan çocuğa bi faydası olmuyoki
ben koydum canım. balkabağı, kabak, pırasa, havuç koydum.Kızlar bal kabağını buzluya koyan var mı? Malum bir aya kadar bitmiş olur buzluğa koysam sonra bebeğe versem zararı olur mu bu ay sonu 5 ay doldurmuş olacaz ve ben başlıycam ek gıdaya kilosu az diye nasıl yapıyorsunuz bana da diyin ?
ekledim cnm tugba ay benekle kuzum beni. instagramda yldzsecilmisoglu olarak bulabilirsin
tamam canm kabul ettim :)ekledim cnm tugba ay ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?