2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
inslh guzel sonuclar alirsiniz canim

canim ya bizzat tecrube etmis biri olarak söyluyorum yakin oldunmu da bakan olmuyor ha deyince birakamiyosun yabirinin isi oluyo ya obiru birakmasan iyi olur durmuyo diyo ki bunlar hala gibi cocugun cok yakini ozaman daha cok uzuluyor insan

aynen canim yaa bi tuhaf normalde tiksinirsin anne olunca incelersin garip baslarda resmen bezi elime alip inceliyodum
Aynen öyle yemin ederim nasıl bir hal aliyoruzbulamadim şimdi ama instagramda bir foto vardı çocuktan önce o ne ya fosseptik çukuru gibi diğer foto da elinde inceliyor kıvamı iyi kokusu güzel kakana kurban olayım diye o haldeyiz yemin ederim

ben bışey aormak istiyorum şımdi kiâ sebzelerinden buzluga koyuyoruz ya ıspanak karnabahar vs hazir donmuş alsak olmazmi burda donmus semzeler var bio hemde ben alip dolaba koymak yerine lazim oldumu oyle alsam olmazmi ki

Yarın aşılarımız var bizim çok tedirginim, pazartesi işe başlıyorum bu arada

amin sağol canım evet kolay değil ama tek çocuk da kolay olmuyor ileride ve bende çalışmak istiyorum ama çocuk meselesi bitsin öyle tam giriş yapayım diye düşündüm hayırlısı. senin işin de kolay değil insanın gücüne gider yakınında olupta böyle davranması ama napacan canım ata atılmaz huy değiştirilmez göz yumacağız.
ayyy kız konya ya gelirseniz görüşürüz inşaAllah =) ben o zamana kadar burda olursam tabii =) hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım Rabbim sağlık sıhhat afiyet güç kuvvet versin cümlemize

canim ya bizzat tecrube etmis biri olarak söyluyorum yakin oldunmu da bakan olmuyor ha deyince birakamiyosun yabirinin isi oluyo ya obiru birakmasan iyi olur durmuyo diyo ki bunlar hala gibi cocugun cok yakini ozaman daha cok uzuluyor insan
yok benim babam bakar annemi bilemem de babam ve ortancı kardeşim bakar. babam bana çok üzülüyor. zaten almanyada olsam kreşe giderlerdi bende çalışırdım yani düzenli bir hayatım olurdu ama tercihim Türkiye oldu.

Cnm kaka yaparken ikinmasi olmuyodu hic mukus hafiften var gibi ama duzelme baya var. Istersen bi tahlil daha ver
Alerji test sonucumuz çıktı yumurta ve süte değilmiş. Muhtemelen amip vardı canım bizde de ama doktor mukus normal olması anne sütü alanlarda dedi rengi ve kokusu değişirse gelin dedi. Artık hastaneye git gel yoruldum bir süre gitmem inşallah

Nasıl koydun canım rende mi bütün mu pişirip mi ayrıntı versen
canm bal kabaklarını doğranmış temizlenmiş şekilde almıştım zaten. Onları biraz daha küçük parçalara bölüp koydum. kabak ve havucu uç kısımlarını keserek bütün halde koydum. Pırasayı da yine uçlarını temizledim 4-5 parçaya bölüp attım. Pırasa ve havucun fotosunu atıyorum. Diğerlerini de eve gidince unutmazsam atarım

Eklentiler

• 52A37F98-276F-47EA-AC2F-9E3FB319D72B.jpeg
    193 KB · Görüntüleme: 26
  • 6EC88904-D783-4DC6-8C50-EE583E00908C.jpeg
    567,3 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…