• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben bışey aormak istiyorum şımdi kiâ sebzelerinden buzluga koyuyoruz ya ıspanak karnabahar vs hazir donmuş alsak olmazmi burda donmus semzeler var bio hemde ben alip dolaba koymak yerine lazim oldumu oyle alsam olmazmi ki
Bebeklere dondurulmuş ürün önerilmiyor canım. Yani o sebzelerin nasıl sebzeler olduğu ne şartlarda dondurulduğu belli olmadığı için sağlıklı olmaz bence.

ya bende dolaba koymak icin kabak aldim bio kucuk bal kabagi iki haftadir duruyo koymasam 2 3 ay dayanirmi acaba dayanirsa bosa dolaba koymayayim
Ben hiç onu yemediğim için alıp yapmadım hiç bilmyorum cnm ya bakalım benim yemediğimi oğlum yiyecek mi merak ediyorum pırasa brokoli de yemem hiç inş o yer

ıspanak ben kendimiz için de koyuyorum canm. Koyulabilir yani. kabak da bahçe kabağı bulmuştum pazarda minik minik. Onları poşetleyip attım buzluğa.
Ohhh allah yedirmeyi nasip etsin inş valla ben Pazar’a filan gidemedim aylardır hep marketten aldık artık gitsem iyi olacak ama bu kuzuya kim bakacak o düşündüruyor beni durmuyor bensiz ıspanakta alayım ozaman haşlayıp mı koyuyorsun hepsini yokta çiğden mi koydun

Çok çok saol cnm benim İnan kaç doktor değiştirdim hatta dün gece gittiğim başka bir doktordu iyi akıntı olur diyip yolladı yine iyi de geniz akıntısı iki gündür çoğaldı yani enfekte bir durum var ki çoğalıyor sürekli hapşırıyor oğlum allerjik bir çocuk ama aralıksız aynı şeyler tekrar edince canım sıkılıyor artık yani bir oh diyorum 10 gün geçiyor hop yeni baştan bende mi sıkıntı var doktorlar mı sorunlu anlamadım gitti
Hipokrat yemini falan hikaye gerçekten işinin ehli merhametli vicdanlı doktor az.. halamın işi başından aşkın kendi işimi kendim göreyim dedim pişik için gittim yüzüme bile bakmadılar. Halam ünv hastanesinde profesör ve başhekim yardımcısı baya mevkili yani. Onu aradım hala yardım olur musun diye. Sana yemin ederim karaciğer filmi çekceklerdi utanmasalar. Poposundan döküntü aldı pişirler sivilce şeklindeydi onlardan birini patlatıp içinden çıkan sıvının örneğini aldı . Sütümden numune aldı acaba sütte alerjenik bişey var mı diye şok geçirdim. Halam Yanımda olmasa yüzlerine tükürürdüm. Nerde bi dayın varsa orda hallettiriyosun işini. Atatürk Türk hekimlere emanet etmiş milletimizi ama hekimlerin yerinde yeller esiyo şarlatan olmuşlar. Bebek yoğun bakım servisinde 10 günlük bebeğe kalp masajı yaparken akşamki diziyi tartışan gördüm ben diyo hemşire arkadaşım

Ohhh allah yedirmeyi nasip etsin inş valla ben Pazar’a filan gidemedim aylardır hep marketten aldık artık gitsem iyi olacak ama bu kuzuya kim bakacak o düşündüruyor beni durmuyor bensiz ıspanakta alayım ozaman haşlayıp mı koyuyorsun hepsini yokta çiğden mi koydun
hepsini çiğden koydum canm. Amin hepimizin bebeği güzel güzel yesin inşallah.

amin sağol canım evet kolay değil ama tek çocuk da kolay olmuyor ileride ve bende çalışmak istiyorum ama çocuk meselesi bitsin öyle tam giriş yapayım diye düşündüm hayırlısı. senin işin de kolay değil insanın gücüne gider yakınında olupta böyle davranması ama napacan canım ata atılmaz huy değiştirilmez göz yumacağız.
ayyy kız konya ya gelirseniz görüşürüz inşaAllah =) ben o zamana kadar burda olursam tabii =) hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım Rabbim sağlık sıhhat afiyet güç kuvvet versin cümlemize
Amin canım inşallah 🙏
Ben bu anne baba işlerinden hicbir şey anlayamadım. He deyip geçiyorum artık her şeylerine. Iyiki evlenmişim, yoksa dayanamazdım ben. Çok yıprattılar.
Tek çocukta zor kuzum ama iki çocuk ne bileyim gözümde büyüyor. Ikisinin arasında ben deliririm diye düşünüyorum. O yüzden hiç istemiyorum. Allahım olanlara sağlık versin.
Siz yer değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz?
Bem kalıcı falan sanmistim Konya da.
Eşim de bende çok seviyoruz Konyayı.
Hepimizin hakkında hayırlısı 🙏

Saglk ocagna sordm gittim birsy yoktr kucga alsmstr dediler
Allah onları bildiği gibi yapsın ne cesaret ya belki bişeyi var nasıl kolay kestirip atıyorlar. Bari de ki bence kucağa alışmıştır ama istersen bi doktora da göster. Öyle bişey olsa ve çocukta sonra bir hastalık çıksa o hemşireyi bulur yolarım

Amin canım inşallah 🙏
Ben bu anne baba işlerinden hicbir şey anlayamadım. He deyip geçiyorum artık her şeylerine. Iyiki evlenmişim, yoksa dayanamazdım ben. Çok yıprattılar.
Tek çocukta zor kuzum ama iki çocuk ne bileyim gözümde büyüyor. Ikisinin arasında ben deliririm diye düşünüyorum. O yüzden hiç istemiyorum. Allahım olanlara sağlık versin.
Siz yer değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz?
Bem kalıcı falan sanmistim Konya da.
Eşim de bende çok seviyoruz Konyayı.
Hepimizin hakkında hayırlısı 🙏
evet canım ben almanca dilimi kullanmak istiyorum o da antalya tarafları olur bakalım henüz zeynep küçük hakkımızda hayırlısı

canım ablan yaa, keşke benim olsa :-) valla ben de haşlanmış sebze pürelerini falan koyar çıkarım diye düşünmüştüm. Gerçi sıcak yemeye alıştırmıyorum serrayı ama püreler de soğuk yeniyor mu ki?
Ee evde yediklerinde de 1 satte yiyorlar yine soğuk olacak. Yanı bu benim fikrim tecrübeli analardan biri bilgi versin bize.
Geçmiş olsun cnm ah en çok isterdim hepimiz burda güzel güzel şeyleri paylaşıp bu pis hastalıkları konuşmamayı ama ne yazikki böyle büyüyecekler rabbim sana bağışlasın kuzunu
Amin canım inşallah hepimiz artık güzel şeylerden bahsederiz hastalıklar uzak olsun .
Kızlar bal kabağını buzluya koyan var mı? Malum bir aya kadar bitmiş olur buzluğa koysam sonra bebeğe versem zararı olur mu bu ay sonu 5 ay doldurmuş olacaz ve ben başlıycam ek gıdaya kilosu az diye nasıl yapıyorsunuz bana da diyin ?
Bal kabağı, karnıbahar, brokoli koydum. Hepsi çiğden yıkanmış doğranmış şekilde koydum.
ben bışey aormak istiyorum şımdi kiâ sebzelerinden buzluga koyuyoruz ya ıspanak karnabahar vs hazir donmuş alsak olmazmi burda donmus semzeler var bio hemde ben alip dolaba koymak yerine lazim oldumu oyle alsam olmazmi ki
Hazır donuk ürün önerilmiyor bebeklere ama kendin mevsiminde alıp doldurabilirsin.
Yarın aşılarımız var bizim çok tedirginim, pazartesi işe başlıyorum bu arada:KK37:
Işe başlamak cok iyi gelecek eminim. Bazen düşünüyorum keşke dönmem gereken bir isim olsaydi diye.
İnstagram da 16 kişi olduk ❤ varmı gelen daha yıldızdan iki kişi çaldım 😂😂
dilekcukadar bende sabah ekledim birilerini ama kim kim bilemiyorum 🤭

Bebeği benimki gibi 2saatte bir emmeye kalkanlar nasıl bi çözüm yolu buldunuz? Artık alışmış emzirmesem kendi kendine belki dalar desem de dalamıyo alıştırmışım sanırım.Var mı önerisi olan

Allah onları bildiği gibi yapsın ne cesaret ya belki bişeyi var nasıl kolay kestirip atıyorlar. Bari de ki bence kucağa alışmıştır ama istersen bi doktora da göster. Öyle bişey olsa ve çocukta sonra bir hastalık çıksa o hemşireyi bulur yolarım
Sorma kuzum izmirde ki saglik ocagi bes para etmez istanbldaki saglik ocagm daha iyiydi hemsrelerde ole okuz gbi cevap veriyorlar insana kizimn asilari olmasa gitmcmde iste asilar icin mecbur gidiyoruz

yok benim babam bakar annemi bilemem de babam ve ortancı kardeşim bakar. babam bana çok üzülüyor. zaten almanyada olsam kreşe giderlerdi bende çalışırdım yani düzenli bir hayatım olurdu ama tercihim Türkiye oldu.
işte bunu bilmek bile insana güc veriyor dimi bisey olsa arkanda birilerinin olmasi ama bu kisi anne olmayinca insan daha cok uzuluyor insani encok annesi dusunmesi lazim diyor insan 😔 olsun canim en guzel tercihini yapmissin vatan gibisi yok rabbim huzur versin

kizlar yaz için uyku tulumu almak istiyordum baya indirime dusmus bu tulum 6 euro tog 0.2 yaziyor bu tog olayindan fazla anlamiyorum nette biraz baktim da 24 derecfalan biseyler yaziyor cokmu ince olur uzerine battaniye ortmeden usurmu anlayan varmi yardimci olsa sevinirim

Eklentiler

• 20190410_142326.jpg
    20190410_142326.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 25
Back