- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #60.581
Cok gecmis olsun canim
sağolun canlar inşaAllah herşey güzel olacakGeçmiş olsun canım dermansız dert değil kalbini ferah tut biran önce toparlanır inşallah kuzuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun canim
sağolun canlar inşaAllah herşey güzel olacakGeçmiş olsun canım dermansız dert değil kalbini ferah tut biran önce toparlanır inşallah kuzuuuu
Aynen canm yazalım. Ben 22’sinde gideceğim doktora yazarım buraya söylediklerini.Hadi ya ozmaan ben öyle yapayım saol cnm ha bu arada yazın verdiklerinizi hep birlikte bakalım nasıl bir yol izliycez
Ben de beşiktaşlıyım ama eşim ve ailesi fanatik trabzonsporlu olduğu için ve kütüğümüz de trabzon olduğu için serra’nın başka şansı yokBizede hâlâ büyük bu ama arada giydiriyorum yazın giyilmez zaten küçülüp kalir sonra. Ara ara dolapi kontrol ediyirum giydirmeden küçülen kalmasın diye
Aa ama kızı erkeği olmaz ki bunların giydir tabi. Valla ben beşiktaşlıyım ama kızım babasının takımını tutacak sanırım. eşim daha fanatik çünkü. Bizimde bir sürü yenidogan kıyafetimiz vardı giydik valla hepsinide
Tamam cnm çok saolAynen canm yazalım. Ben 22’sinde gideceğim doktora yazarım buraya söylediklerini.
Cnm ben verdim hemen yaptığı gibi alıp verdikleri kaba koydum ama biz evde yapmıştık sen hastanede vereceksen eğer yaptığı gibi hemen değiştir sıkıntı olmazkizlar bebegim dogdugundan beri asiri zorlanarak gürültülü kaka yapiyor poposunda catlak olcak diye korkuyorum bu ara azcik ama 2 3 kez kaka yapio normalde gunde 1 yapiodu yarin bi kaka tahlili verelim diyorum ama sulu onu da bez emiyo neresini koycaz tahlile )siz nasil verdiniz ins bisey cikmaz ya
gecmis olsn cnm Allah beterinden saklasin kendini suclama oluyo hastalik tıkanıklıkKızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen
YKızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen
canım siz evi değişme imkânınız var mi evden kaynaklanıyor olablrmi.Kızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen
Saol cnm aynen allah beterinden korusun ne bileyim benim yüzümden oluyor gibi geliyor banagecmis olsn cnm Allah beterinden saklasin kendini suclama oluyo hastalik tıkanıklık
Ediyorum sürekli sürekli olunca ben kendimi sorgulamaya başladım ya biz evden hiç çıkmıyacak mıyız geçen gün aylar sonra çıkalım dedik hava da çok güzeldi ama nedense bir daha hasta ettikY
Geçmis olsun senin anneliginle bir ilgisi yok canım bebeginin bünyesi alerjik ve solunum yolu hastaliklarini çabuk kapıyor. Sen elinden geleni yapiyorsun kakasina kadar takip ediyorsun
Cnm nem ölçer aldım evin emi hep %35 %40 rutubet yok geçen gün bi hava alalım dedik burnumuzdan geldi yine ya ben de hastalanıyorum bütün vücudum ağrıyor boynum tutulmuş kendimi unuttum yine offff anne olmak çok zormuş benim gibi beceriksiz bir anne olmak daha zorcanım siz evi değişme imkânınız var mi evden kaynaklanıyor olablrmi.
Kızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen
Çok saol cnm doğru diyorsun ama nedense ben hep kendimi suçlamaya başladım son 3 aydır yaşadıklarımız rabbiö kimseye göstermesin yani çocuğu yabani etmeyelim diyoruz yine hasta ediyoruz bende çözemedim Durumu evden çıkmadık doktor dışında 3 kez bronşiolit oldu çıktık grip oldu şuan durum ne bilmyorum inş iyidir umarım sadece grip olmuştur ben hastayım boynum tutulmuş kıvranıyorum ama bebeğime bakmak zorundayım onun için sürekli ayaktayım yetersizim bence bakamıyorum çocuğa ya etrafım anne dolu kimse böyle hasta etmemiştir bebeğini öyle özlüyorum ki hamilelik günlerimi çok çektim hamilelikte ama en azından bebeğim iyiydi offf ne bileyim ishali düzelmedi üstüne üşüttü allahım korusun hepimizin yavrusunuCanım geçmiş olsun . İnşaallah inmemiştir ciğerlere.
Bizimkide 4.5 aylık 3 kez antibiyotik kullandı . 20 günde 2 kez grip oldu . Bende kendımı yetersiz beceriksiz gibi hissediyorum . Sürekli hasta . Ama söyleki pamuklara da sarsak olcağı varsa oluyor. Sakındıkca daha da hasta oluyor . Bunada hamd olsun. Neleri var düşününce sağlık hastalığı ne yapalım. Sıkma canını
Canım çocuk doktoruna gitme sakın çocuk alerji doktorları daha iyi tedavi veriyor çok geçmiş olsun seni öyle iyi anlıyorum ki gözlerim doldu bak arkadaşımın oğlu hep öyleydi yıllarca özel astım fısfıs kullandı bebeği oldu yine oda hep öyleydi 3 aylıkken başladılar fısfısa belki senin de hergün bebeğini korumak için alerji şurubu yada bu fısfıslardan kullanman gerekir canım hangi şehirdesinKızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen
Amin canım . İşte böyle düşünmemek lazım . Hem bedenen hem ruhen biz iyi olucaz ki miniklerimizde iyi olsun . Bende aynı durumdayım ne zaman dışarı çıksak bizimkide hasta . Ama alerjik dedi doktor e napayım dışarı mı cıkarmıyım çocugu. Öyle böyle alışacaklar . Allah beterinden korusun . Bide emen çocuk hasta olmaz derler bizimki sadece anne sütü alıyo ama 20 günde bu 2. Gribi . Gerçekten annelik çok zormuşÇok saol cnm doğru diyorsun ama nedense ben hep kendimi suçlamaya başladım son 3 aydır yaşadıklarımız rabbiö kimseye göstermesin yani çocuğu yabani etmeyelim diyoruz yine hasta ediyoruz bende çözemedim Durumu evden çıkmadık doktor dışında 3 kez bronşiolit oldu çıktık grip oldu şuan durum ne bilmyorum inş iyidir umarım sadece grip olmuştur ben hastayım boynum tutulmuş kıvranıyorum ama bebeğime bakmak zorundayım onun için sürekli ayaktayım yetersizim bence bakamıyorum çocuğa ya etrafım anne dolu kimse böyle hasta etmemiştir bebeğini öyle özlüyorum ki hamilelik günlerimi çok çektim hamilelikte ama en azından bebeğim iyiydi offf ne bileyim ishali düzelmedi üstüne üşüttü allahım korusun hepimizin yavrusunu
üzme kendini olacağı varsa önüne gecemiosun bebeğin bunyesiylde alakalı rabbim dermansız dertler vermesin geçer inşallah bunlrCnm nem ölçer aldım evin emi hep %35 %40 rutubet yok geçen gün bi hava alalım dedik burnumuzdan geldi yine ya ben de hastalanıyorum bütün vücudum ağrıyor boynum tutulmuş kendimi unuttum yine offff anne olmak çok zormuş benim gibi beceriksiz bir anne olmak daha zor
Allh dermansiz dert vermesin canim. Insallah bu gecer gidersağolun canlar inşaAllah herşey güzel olacak ❤
Aaa bi tranzobzonlu. Bende trabzon geliniyimBen de beşiktaşlıyım ama eşim ve ailesi fanatik trabzonsporlu olduğu için ve kütüğümüz de trabzon olduğu için serra’nın başka şansı yok