- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.601
amin canım inşaAllahAllh dermansiz dert vermesin canim. Insallah bu gecer gider
Kuzum sen niye kendini suçluyorsun seninle alakalı değil benim arkadaşımın çocuğuda senin ki gibiydi dr çok küçükken yaklandığı için sürekli olabilir artık demiş seni okudukça o aklıma geliyor pda zor günler atlattı halada pek düzen tutmadı ama arkadaşımın bunda suçu yok senin olmadığı gibi ilk başta hasta olduğu için en ufak bişeyde tekrar oluyor o yüzden kendini suçlamak sana fayda getirmez güçlü durmaya çalış biraz büyüsün daha rahatlayacaksın inşallah ve bebğin inş çabucak şifa bulurKızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen
Canım bezi ters bağlaman lazım emmemesi için yani dışı varya orası içe gelecekkizlar bebegim dogdugundan beri asiri zorlanarak gürültülü kaka yapiyor poposunda catlak olcak diye korkuyorum bu ara azcik ama 2 3 kez kaka yapio normalde gunde 1 yapiodu yarin bi kaka tahlili verelim diyorum ama sulu onu da bez emiyo neresini koycaz tahlile)siz nasil verdiniz ins bisey cikmaz ya
Canim kendini suclama lutfen insan bebegini bilerek hasta eder mi, en cok sen uzuluyorsun tabi. Allah beterinden korusun sifa versin insallah.Kızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen
ooo maşallah erken dönmüşş ozmnminik_kelebek pazar günü 4 aylık olacağız.
bu bugünün sonucumu cnm.bence gönlünü ferah tut.bır ay sonra kontrol onerıkmıs.eger acılıyetı olan bır durum olsa direk sevk ederdi.hanı acil gitmelisiniz falan diye.zaten artık alçı olmuyır aparatla halldedılıyor üzme kendınıevet canım biliyorum ama işte anne yüreği saçın teline zarar gelmesini istemez ve üzülür. inşaAllah herşey güzel olacak.
değerlerimiz bu şekilde canım Eki Görüntüle 2256911
bu bebegımde hiç getirmedim ama ilk kızımda doktor demıstıkı, kaka yaptığı an bezi hemen acıle getir, çocuk doktoru tahlil istedi de demişti.yarım saat ıcınde hastaneye ulastırabıleceksen bezi direk getirmen kafi demişti.iki uc kere öyle getırmıstımkizlar bebegim dogdugundan beri asiri zorlanarak gürültülü kaka yapiyor poposunda catlak olcak diye korkuyorum bu ara azcik ama 2 3 kez kaka yapio normalde gunde 1 yapiodu yarin bi kaka tahlili verelim diyorum ama sulu onu da bez emiyo neresini koycaz tahlile)siz nasil verdiniz ins bisey cikmaz ya
Kızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen
canımmm nıye öyle diyorsun bunun senin annelıgınle ne alakası var.kendini koyverırsen bebek daha çok gergin olur huysuzlanır.tabi ki çok iyi bir annesin.çocuğu aç mı bıraktın pisliğin ıcınde mı yatırdın, tabi ki hayır.inşallah inmemiştir ciğere ama inmışsede verılen ılacı kullanıp, bol bol emzıreceksın yapacak bir şey yok.antibiyotik bozuyor bağırsak florasını, belki oyüzden ishaldir.Cnm nem ölçer aldım evin emi hep %35 %40 rutubet yok geçen gün bi hava alalım dedik burnumuzdan geldi yine ya ben de hastalanıyorum bütün vücudum ağrıyor boynum tutulmuş kendimi unuttum yine offff anne olmak çok zormuş benim gibi beceriksiz bir anne olmak daha zor
yapmayın arkadaslar ne beceriksiz ne yetersiz değiliz.gözümüzden sakındıgımız bebeklerimiz hasta olsun asla istemeyiz ama mıkropla tanısa tanısa hasta ola düşe kalka buyuyecekler. Rabbim dermansız dert vermesinCanım geçmiş olsun . İnşaallah inmemiştir ciğerlere.
Bizimkide 4.5 aylık 3 kez antibiyotik kullandı . 20 günde 2 kez grip oldu . Bende kendımı yetersiz beceriksiz gibi hissediyorum . Sürekli hasta . Ama söyleki pamuklara da sarsak olcağı varsa oluyor. Sakındıkca daha da hasta oluyor . Bunada hamd olsun. Neleri var düşününce sağlık hastalığı ne yapalım. Sıkma canını
Cnm bizim dr 50-60arası tut odanın nemini dedi buhar makinesi 55e gelene kadar çalışıyor odadaCnm nem ölçer aldım evin emi hep %35 %40 rutubet yok geçen gün bi hava alalım dedik burnumuzdan geldi yine ya ben de hastalanıyorum bütün vücudum ağrıyor boynum tutulmuş kendimi unuttum yine offff anne olmak çok zormuş benim gibi beceriksiz bir anne olmak daha zor
tesekkur ederim canim ewet azicik annelere kulak verseler sirf bu yuzden buyuk kizim bir hafta ateslendi hemde drdan ciktigimiz aksamIyi bir doktor bulmak gerçekten inanılmaz zor. Ben çekmedim aklıma gelmedi o an ama bir daha yine aynı olursa çekip göstericem eğer bir şey derse sana haber veririm canım en azından söylersin. Bir anne bir şey var diyorsa vardır ama doktorların egosunu geçmek zor
Yavrum benim ya doktor değişikliği yap istersen bi baksınlartabiki midesi bulanan bakmasin ama bu en son yaptigi bundan bir saat once dolu dolu mukuslu yapti bir saat sonra boyle ama zorlanarak yaptiEki Görüntüle 2257126
Aa süperAaa bi tranzobzonlu. Bende trabzon geliniyim
Üzerinde değil ama yatağının baş ucundaki yastıkta küçük bir kuran takılı canım. Babaannesi minik boncuklarla bir de kılıf örmüştü. Doğduğundan beri başucunda takılı. Huzurlu ve düzenli uykularını biraz da ona yoruyorum benBebeğin üzerinde kuran falan taşiyomusunuz muska gibi?
masallah size yavrum ne kadar guselsin masallahYağmur çamur bizi yıldıramaz hergun itina ile dışarı çıkılır
Bu yagmurluklar böyle kırışık mi kalıyor? Düzelme yöntemi var mı?
Cnm naptin idrar tahlili verdiniz miYavrum benim ya doktor değişikliği yap istersen bi baksınlar
gecmiş olsun canim sen kendini neden sucluyorsun bebek bu tabiki olacak ama bazi bebekler daha fazla olur benim ortanca kizda bebkliginden beri hep hasta hala oyle bende baslarda kendimi sucluyordum baktim dikkat etsemde oluyor ben kendimi sucladikca piskolojim bozuluyor daha cok buda bebege dokunur annenin morali iyi olacakki onlarda neseli olsun cabuk iyilessin uzme kendini baslarda hep beni sucluyodu esim ve ailesi soguktan hasta oluyo diyolardi onlar asiri sicak cilar ben oyle alistirmak istemedim en sonunda esimin yaninda dra sordum soguktanmi diye nerdeyse ben bile inanacaktim dr sogukla alakasi yok bu hastaligun hatta oksurdumu soguga cikarin dedi de sustularKızlar oğlum yine grip oldu bilen bilir 3 kez bronşiolit geçirdi iki gündür de yine geniş akıntısı hapşırma öksürük başladı eşim çalışıyor geç geliyor diye gidemedik bu gece gidecez bu arada ilaca rağmen hala ishali düzenledi o geçmeden üstüne grip oldu ne olur dua edin ciğere İnmemiş olsun ya ben gerçekten bakamıyorum bu çocuğa daha 4/5 aylık ve sürekli hasta ediyorum moralim çok bozuk yetersiz beceriksiz bir anneyim oğlum benim yüzümden sürekli kortizonlu antibiyotikli ilaçlara maruz kalıyor ne olur dua edin bu kez İnmemiş olsun ve inmesin diye lütfen
Boy kilo durumu nedir canım biz hala 6 kg olamadık az gibi geliyor bana4.ay kontrolunden geldik. Oturtmayu ben sormadan doktorum soyledi, bu ayla birlikte destekli hafif egik oturtuyoruz, 5.ayda biraz daha dik, 6.ayda mama sandalyesinde oturacak sekilde oturtuyoruz dedi.
Demir ilaci verdi ama 5.ayda basliyorsunuz dedi.
3gün kuralı nedir? Havuc yada kabagı haşlayıp mı verelim? Yeni ek gıdaya başlayanlar biraz bilgi verebilir mihavuç kabak farketmez bence canım. Zaten 3 gün kuralı var. ilk 3 gün havuç denersin sonraki 3 gün kabak dersin. Sonra zaten onları karıştırıp da verebiliyorsun bildiğim kadarıyla.
Saol canım benim valla kendimi suçluyorum artık hep benim keyfim yüzünden bu çocuk hasta oluyor bugün üzüldüm yine artık vucudum ağrıyor ya stres stres bünye bir yere kadar dayanıyor rabbim şifa bekleyenlere şifa versinCanim kendini suclama lutfen insan bebegini bilerek hasta eder mi, en cok sen uzuluyorsun tabi. Allah beterinden korusun sifa versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?