2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kuzum sen niye kendini suçluyorsun seninle alakalı değil benim arkadaşımın çocuğuda senin ki gibiydi dr çok küçükken yaklandığı için sürekli olabilir artık demiş seni okudukça o aklıma geliyor pda zor günler atlattı halada pek düzen tutmadı ama arkadaşımın bunda suçu yok senin olmadığı gibi ilk başta hasta olduğu için en ufak bişeyde tekrar oluyor o yüzden kendini suçlamak sana fayda getirmez güçlü durmaya çalış biraz büyüsün daha rahatlayacaksın inşallah ve bebğin inş çabucak şifa bulur

Canım bezi ters bağlaman lazım emmemesi için yani dışı varya orası içe gelecek

Canim kendini suclama lutfen insan bebegini bilerek hasta eder mi, en cok sen uzuluyorsun tabi. Allah beterinden korusun sifa versin insallah.

minik_kelebek pazar günü 4 aylık olacağız.
ooo maşallah erken dönmüşş ozmn

evet canım biliyorum ama işte anne yüreği saçın teline zarar gelmesini istemez ve üzülür. inşaAllah herşey güzel olacak.
değerlerimiz bu şekilde canım Eki Görüntüle 2256911
bu bugünün sonucumu cnm.bence gönlünü ferah tut.bır ay sonra kontrol onerıkmıs.eger acılıyetı olan bır durum olsa direk sevk ederdi.hanı acil gitmelisiniz falan diye.zaten artık alçı olmuyır aparatla halldedılıyor üzme kendını
bu bebegımde hiç getirmedim ama ilk kızımda doktor demıstıkı, kaka yaptığı an bezi hemen acıle getir, çocuk doktoru tahlil istedi de demişti.yarım saat ıcınde hastaneye ulastırabıleceksen bezi direk getirmen kafi demişti.iki uc kere öyle getırmıstım
canımmm nıye öyle diyorsun bunun senin annelıgınle ne alakası var.kendini koyverırsen bebek daha çok gergin olur huysuzlanır.tabi ki çok iyi bir annesin.çocuğu aç mı bıraktın pisliğin ıcınde mı yatırdın, tabi ki hayır.inşallah inmemiştir ciğere ama inmışsede verılen ılacı kullanıp, bol bol emzıreceksın yapacak bir şey yok.antibiyotik bozuyor bağırsak florasını, belki oyüzden ishaldir.
yapmayın arkadaslar ne beceriksiz ne yetersiz değiliz.gözümüzden sakındıgımız bebeklerimiz hasta olsun asla istemeyiz ama mıkropla tanısa tanısa hasta ola düşe kalka buyuyecekler. Rabbim dermansız dert vermesin

4.ay kontrolunden geldik. Oturtmayu ben sormadan doktorum soyledi, bu ayla birlikte destekli hafif egik oturtuyoruz, 5.ayda biraz daha dik, 6.ayda mama sandalyesinde oturacak sekilde oturtuyoruz dedi.
Demir ilaci verdi ama 5.ayda basliyorsunuz dedi.

Bu arada yuzustu durmayi sordum, omurga gelisimi icin iyidir tabi ama illaki durmasi lazim vs diyemeyiz, sevmiyordur oyle durmayi o yuzden durmaz, elbet durur zamanla dedi:) aynen benim kizim hic sevmiyor ama ben yine de deniyorum gun icinde:)

Cnm bizim dr 50-60arası tut odanın nemini dedi buhar makinesi 55e gelene kadar çalışıyor odada

tesekkur ederim canim ewet azicik annelere kulak verseler sirf bu yuzden buyuk kizim bir hafta ateslendi hemde drdan ciktigimiz aksam ben herseye foto cekerim canim buyuk kiz alerjili ya biyeri kabarirdi dra gidene kadar gecerdi tatif etmeylede olmazdi bise oldumu hemen foto cekiyorum dra gidince gosteriyorum cok iyi oluyor iye si varya bazen camasirlari leke oluyo onu bile vekmisligim var yani

Bebeğin üzerinde kuran falan taşiyomusunuz muska gibi?
Üzerinde değil ama yatağının baş ucundaki yastıkta küçük bir kuran takılı canım. Babaannesi minik boncuklarla bir de kılıf örmüştü. Doğduğundan beri başucunda takılı. Huzurlu ve düzenli uykularını biraz da ona yoruyorum ben

gecmiş olsun canim sen kendini neden sucluyorsun bebek bu tabiki olacak ama bazi bebekler daha fazla olur benim ortanca kizda bebkliginden beri hep hasta hala oyle bende baslarda kendimi sucluyordum baktim dikkat etsemde oluyor ben kendimi sucladikca piskolojim bozuluyor daha cok buda bebege dokunur annenin morali iyi olacakki onlarda neseli olsun cabuk iyilessin uzme kendini baslarda hep beni sucluyodu esim ve ailesi soguktan hasta oluyo diyolardi onlar asiri sicak cilar ben oyle alistirmak istemedim en sonunda esimin yaninda dra sordum soguktanmi diye nerdeyse ben bile inanacaktim dr sogukla alakasi yok bu hastaligun hatta oksurdumu soguga cikarin dedi de sustular sen de kendine haksizlik etme bir bebege en iyi annesi bakar

4.ay kontrolunden geldik. Oturtmayu ben sormadan doktorum soyledi, bu ayla birlikte destekli hafif egik oturtuyoruz, 5.ayda biraz daha dik, 6.ayda mama sandalyesinde oturacak sekilde oturtuyoruz dedi.
Demir ilaci verdi ama 5.ayda basliyorsunuz dedi.
Boy kilo durumu nedir canım biz hala 6 kg olamadık az gibi geliyor bana

havuç kabak farketmez bence canım. Zaten 3 gün kuralı var. ilk 3 gün havuç denersin sonraki 3 gün kabak dersin. Sonra zaten onları karıştırıp da verebiliyorsun bildiğim kadarıyla.
3gün kuralı nedir? Havuc yada kabagı haşlayıp mı verelim? Yeni ek gıdaya başlayanlar biraz bilgi verebilir mi

Canim kendini suclama lutfen insan bebegini bilerek hasta eder mi, en cok sen uzuluyorsun tabi. Allah beterinden korusun sifa versin insallah.
Saol canım benim valla kendimi suçluyorum artık hep benim keyfim yüzünden bu çocuk hasta oluyor bugün üzüldüm yine artık vucudum ağrıyor ya stres stres bünye bir yere kadar dayanıyor rabbim şifa bekleyenlere şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…