2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anladım canım. Doktor haklı cıktı diyebılırız ama 38 i geçti ateşimiz birden .
Canım bende hıc istemeyerek verıyorum ilacı ama vermessem olacaklardna korkuyorum cunku biranda iniveriyor ciğerlerine Allah korusun . Kilosuna göre hesaplıyolar ilacı dozunu ne yazıkki güvenmek zorundayım . 4 aylık cocuk nerdeyse her ay ilaç kullandı ya idrar yolu enfeksiyonu ya boğazları gerçekten çok can sıkıyor. Ne kadar sakınırsam o kadar hasta oluyo cocuk

Bu arada bende izledim hekimannenin videosunu denedim ama kusmadı

sakınmakla olmuyor ınankı.iki aylıktı şubat ayında bebek arabasına atıp atıp dışarı çıkmıştım o soguklarda, hıcbısesı yoktu.bı haftadır evdeyiz çocuk dun birden hasta oldu.idrar yolu ve boğaz ateşi cokda inatçı olur zaten, bıan önce iyileşir kuzularımız inşallahhh.bende soydum 37.7 ateşimiz.calpol hazır bekliyor bakalım nolsun.

İnsallah canım bian önce iyileşirler.
Olcağı varsa oluyor işte her türlü Allah beterinden korusun ne diyelim hamd olsun .

Benim kız ilk iki ay çok kilo aldı canım son iki ayda toplam bir kilo aldı ilk 2 ay kilo alamasaydı çocuk eriyip akardı

Öyle yapıyorum canim. Başladım bakalım iyi gelir inşallah
Kendini suclama canim. Oraya salyasi kusmugu herseyi kaciyor. Ben ilk oldugu an farkettim devamlida temizlemeye calisiorum ama zaten boyunlari devamli kapali farkedilmiyor. Ara ara oluyo bizdede. Islak bezle silip kuruluyorum sonrada krem suruyorum

Kızlar bebekleriniz gece çok emiyormu acaba kızım gece emdiği için mi gündüz emmiyor gece emmese gündüz emermi sizinkiler nasıl ona göre bir yol bulcam kendime ya
Canım gece gündüz emmesi diye ayıramazsın ki uykusu gelir emer güven ister seni ister huysuzlanır vb bir sürü nedenle emer gece emmesin gündüz emer olmaz ki belki meme derdi yasıyorsundur çünkü meme reddinde uykuluyken emerler genelde ama not almaşık ne zaman ne kadar süre emiyor sonra doktorla paylaş daha doğru cevap verir belki

Canım tam olarak ne kadarlık oldunuz? Normal rutinimizde geceleri en fazla 1 yada 2 kere emiyor.bazen kendi uyanıyor bazen ben gördüm çok dolarsa ve 5 saati geçerse alıp emzirip tekrar yatırıyorum.
Mama veriyor musun?
Ne güzel bizimki gece gündüz 2saatte bir emiyo

Benim kız ilk iki ay çok kilo aldı canım son iki ayda toplam bir kilo aldı ilk 2 ay kilo alamasaydı çocuk eriyip akardı
Bizim kız hep az kilo alıyor. Sadece ilk ay 1100gram aldı. Sonra 580 - 510 buayda evde tarttim 500 gram almış yine. Perşembe gidicez doktora. Daha anca 5.5 kilo olmuşuz yani. Bu sefer farklı bir doktora gidiyorum diğeri herşeye normal diyor.

Arkadaslar 4.ay asilarini oldu kizim. Atesi cikti kac olursa calpol vereyim kac saatte bir? Kac olursa acile gidelim korktum 37.8 oldu

Ben tarihi özellikle seçtim sende öylemi yaptın :) doktor 15ine tarih vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…