• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar sonunda oto koltugunu aldık chicco araund oglum pazar gunu gelevek inslh bi aksilik olmazsa getirecek inslh muhendısin oglu sayfasinda paylasmisti adac gecti diye bende cok beyendim sinra adaca baktim dusuk.puanli galiba yada ben yanlismi baktim.bilemedim.ama yinede aldik inslh pisman olmam kardesom aldi col beyendi gidip bakti ama bu test olayi canimi sıktı ablasinin koltugida cihicco oda adaci gecti hatta bizdeki adac kitapciginda var ama benim baktigim sayfada oda gecememis nasil.oluyo anlamadim kitapcigi bulursam araunda da bakicam🤔

Eklentiler

• Screenshot_20190409-235847_Joker.jpg
    Screenshot_20190409-235847_Joker.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 30
benim kizimda 2010 mayisli bende baktim buladim 😊

Valla öyle ne gunlerdiii♥ ama yok bizim topiği açan silmiş demek çok üzüldüm.yok bızımkı aramalardada çıkmıyo.iki üç yıl bil fiil orda gece gündüz yazıstık sonra face de grup acmıstık sanırım.hala whatsap grubu olan arkadaşlığımız da devam 😊

acılan hiç bir konu silinmiyor normalde çok şaşırdım silinmesine
bende çok şaşırdım 🤷🏽

😘 saol cnm bulmuşsun ama bu hamileyken kullandığımız.hatta buranın son sayfasından bı sayfa once arkadaş link atmış artık buradayız diye.2009 ağustos anneleri adı.asıl orasıydı ama o yok, tıklıyorum hata verıyo sayfa🤔

Kendini suclama canim. Oraya salyasi kusmugu herseyi kaciyor. Ben ilk oldugu an farkettim devamlida temizlemeye calisiorum ama zaten boyunlari devamli kapali farkedilmiyor. Ara ara oluyo bizdede. Islak bezle silip kuruluyorum sonrada krem suruyorum
Haklisin canim. Çok sağol. Hafifledi allah tan.
Hergun birşey öğreniyoruz işte, anladım ki benim en hassas noktammis, kendi hastalığını zerre umursamayıp onun pisigine bile aglamakmis analik 🤗 🤱
Herşeye rağmen ne güzelmiş analik 😍

Canım her çocukta farklı oluyor benim ilkinde gece 6 7 kez kalkardı emmek için şimdi kızım bi ara gece hiç kalkmıyordu bu aralar 2 kez kalkıyor
Tabi canim illa altında bir sebep olmayabiliyor her çocuk farklı. Sürekli bir gelişim içindeler, sürekli değişiyor ihtiyaçları...annem demişti saati saatine uymaz bebeklerin, her yaptığına şaşırırsan agzin hep açık kalır kapanmaz hiç diye.

bende almak istiyorum henüz guvenılır bıyer bulamadım ya gerçek degılse diye

çok zor, inşallah düzelı bıan once. Bızımkıde zaman zaman emmek istemiyor arada yapıyorlar ama uzun sürerse zor tabı
Allah im korusun.hiç yanıma alıp yatamam zaten çok korkarım öyle şeylerden.
ayy çok geçmiş olsun bıan önce düzelın inşallah.seni gordukce naasılda emmek istiyordur tabi
Çok sağol canim. Emzirdim akşam. dünyalar bizim oldu tabi.🤗 yıllarca kavuşmayi bekleyen sevgililer gibiydik. Çok mutlu olduk ikimiz de. Rabbim hicbir yavruyu anasından ayrı bırakmasın inşallah. Biz analara da yokluğunu göstermesin evlatlarimizin.

kizlar sonunda oto koltugunu aldık chicco araund oglum pazar gunu gelevek inslh bi aksilik olmazsa getirecek inslh muhendısin oglu sayfasinda paylasmisti adac gecti diye bende cok beyendim sinra adaca baktim dusuk.puanli galiba yada ben yanlismi baktim.bilemedim.ama yinede aldik inslh pisman olmam kardesom aldi col beyendi gidip bakti ama bu test olayi canimi sıktı ablasinin koltugida cihicco oda adaci gecti hatta bizdeki adac kitapciginda var ama benim baktigim sayfada oda gecememis nasil.oluyo anlamadim kitapcigi bulursam araunda da bakicam🤔
Canm hayırlı olsun. Mühendisinoğlunda yıldızlar listesindeydi bu ürün de. Geçmiştir adac’ı muhtemelen. 0-18 olması da güzel şimdiden kullanabilirsiniz.

bende vermek istiyirum artik 4 bucuk aylik olacak suluk bakiyorum mama nin 4ay sulugu var inslh alip verecegim ne kadar veriyorsyn canim ictigi kadarmi belli bi miktarmi
Canım içtiği kadar veriyorum.Her seferinde farklı miktarlarda içiyor demekki sussuzluğuna göre değişiyor.

Canim biliyorsun Sadece açlık olmuyor emme sebebi, belki doymuyordur tam olarak,belki sutun yagli değildir, belki de sadece seni ozluyordur. Atak haftası da olabilir
valla bizimde surekli boyle yatiriyorum sabaha kadar uyuyo diye diyenlere hayret ediuorim 2 saatte bir uyanip emiyo gece

Normal ateşinin üzerine 1 derece cıkarsa verin demişti doktor istersen bi çay kalığı ver canım 37,5 üstü çıkarsa gece rahat uyur
Koltukaltından 38 yada kulaktan 38,5’ta calpol veriliyor canm
Saolun kizlar, 38 de Calpol verdim yine cikti. Aglamaktan morardi katildi resmen kucagimda cok uzuldum, korktum ne zormus caresizlik:( eli kolu kalkmadi yavrumun. Ilk defa meme almadi sakinlesmedi. 39 olunca acile gittik. Fitil verdiler soguk uygulama yaptik ancak dustu:( niye bu kadar ates yapti anlamadim..

Isin en garip yani da saglik ocagindaki hemsire bu asilar ates yapmaz dedi asi yaparken🙄 yapabilecegini bildigim icin calpol aldim tabi ben..
Bebekler hic hasta olmasa😔

ya ben okadar baktim bakan kör buna denir galiba🙈

Back