- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #60.441
Anladım canım. Doktor haklı cıktı diyebılırız ama 38 i geçti ateşimiz birden .Yok haddime değil tabı ama bazı doktorlar hemen başvuruyor ya antibiyotiğe ondan sordum ateşi falan varmıydı diye.ben biraz ilaç konusunda tutucuyum galıba evet gittim brikanly galiba adı öksürük şurubu vermiş.6 yas altına verılmıyormus ilaç ayrıca.içirmedim şimdilik, kendi doktorumuz çok yoğun salı ya ancak alabildim randevu, bı dinlesin ciğerleri dıye gittim.bıde ası olalımmmı hastayız diye.balgamı cıkarabılmesı için hekimanne nin insta hesabında avucu kubbeli yapıp sırtına pıt pıt vuruyorsun, balgamı rahat çıkarır dıodu.denedim hakikaten çocuk 3-4 kere balgamlı kustu biz sok şimdi öksürüyor ama daha rahat balgamı çıkardığı için
Canım bende hıc istemeyerek verıyorum ilacı ama vermessem olacaklardna korkuyorum cunku biranda iniveriyor ciğerlerine Allah korusun . Kilosuna göre hesaplıyolar ilacı dozunu ne yazıkki güvenmek zorundayım . 4 aylık cocuk nerdeyse her ay ilaç kullandı ya idrar yolu enfeksiyonu ya boğazları gerçekten çok can sıkıyor. Ne kadar sakınırsam o kadar hasta oluyo cocuk