• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok haddime değil tabı 🤭 ama bazı doktorlar hemen başvuruyor ya antibiyotiğe ondan sordum ateşi falan varmıydı diye.ben biraz ilaç konusunda tutucuyum galıba😐 evet gittim brikanly galiba adı öksürük şurubu vermiş.6 yas altına verılmıyormus ilaç ayrıca.içirmedim şimdilik, kendi doktorumuz çok yoğun salı ya ancak alabildim randevu, bı dinlesin ciğerleri dıye gittim.bıde ası olalımmmı hastayız diye.balgamı cıkarabılmesı için hekimanne nin insta hesabında avucu kubbeli yapıp sırtına pıt pıt vuruyorsun, balgamı rahat çıkarır dıodu.denedim hakikaten çocuk 3-4 kere balgamlı kustu biz sok 🙄 şimdi öksürüyor ama daha rahat balgamı çıkardığı için
Anladım canım. Doktor haklı cıktı diyebılırız ama 38 i geçti ateşimiz birden . 😢
Canım bende hıc istemeyerek verıyorum ilacı ama vermessem olacaklardna korkuyorum cunku biranda iniveriyor ciğerlerine Allah korusun . Kilosuna göre hesaplıyolar ilacı dozunu ne yazıkki güvenmek zorundayım . 4 aylık cocuk nerdeyse her ay ilaç kullandı ya idrar yolu enfeksiyonu ya boğazları gerçekten çok can sıkıyor. Ne kadar sakınırsam o kadar hasta oluyo cocuk

Yok haddime değil tabı 🤭 ama bazı doktorlar hemen başvuruyor ya antibiyotiğe ondan sordum ateşi falan varmıydı diye.ben biraz ilaç konusunda tutucuyum galıba😐 evet gittim brikanly galiba adı öksürük şurubu vermiş.6 yas altına verılmıyormus ilaç ayrıca.içirmedim şimdilik, kendi doktorumuz çok yoğun salı ya ancak alabildim randevu, bı dinlesin ciğerleri dıye gittim.bıde ası olalımmmı hastayız diye.balgamı cıkarabılmesı için hekimanne nin insta hesabında avucu kubbeli yapıp sırtına pıt pıt vuruyorsun, balgamı rahat çıkarır dıodu.denedim hakikaten çocuk 3-4 kere balgamlı kustu biz sok 🙄 şimdi öksürüyor ama daha rahat balgamı çıkardığı için
Bu arada bende izledim hekimannenin videosunu denedim ama kusmadı

Bütün gün gezdik tozduk kızımla eve dönerken birde ıslandık sıçan gibi🤣🤣 neyse zeyno ıslanmadı en azından. Ne çok konuşmuşsunuz anca okudum valla.

Eklentiler

• 20190409_135049.jpg
    20190409_135049.jpg
    184,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 20190409_130139.jpg
    20190409_130139.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 68
Anladım canım. Doktor haklı cıktı diyebılırız ama 38 i geçti ateşimiz birden . 😢
Canım bende hıc istemeyerek verıyorum ilacı ama vermessem olacaklardna korkuyorum cunku biranda iniveriyor ciğerlerine Allah korusun . Kilosuna göre hesaplıyolar ilacı dozunu ne yazıkki güvenmek zorundayım . 4 aylık cocuk nerdeyse her ay ilaç kullandı ya idrar yolu enfeksiyonu ya boğazları gerçekten çok can sıkıyor. Ne kadar sakınırsam o kadar hasta oluyo cocuk
sakınmakla olmuyor ınankı.iki aylıktı şubat ayında bebek arabasına atıp atıp dışarı çıkmıştım o soguklarda, hıcbısesı yoktu.bı haftadır evdeyiz çocuk dun birden hasta oldu.idrar yolu ve boğaz ateşi cokda inatçı olur zaten, bıan önce iyileşir kuzularımız inşallahhh.bende soydum 37.7 ateşimiz.calpol hazır bekliyor bakalım nolsun.

sakınmakla olmuyor ınankı.iki aylıktı şubat ayında bebek arabasına atıp atıp dışarı çıkmıştım o soguklarda, hıcbısesı yoktu.bı haftadır evdeyiz çocuk dun birden hasta oldu.idrar yolu ve boğaz ateşi cokda inatçı olur zaten, bıan önce iyileşir kuzularımız inşallahhh.bende soydum 37.7 ateşimiz.calpol hazır bekliyor bakalım nolsun.
İnsallah canım bian önce iyileşirler.
Olcağı varsa oluyor işte her türlü Allah beterinden korusun ne diyelim hamd olsun .

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Canım gece 2 kere emiyor 3.kalkışınca mama veriyorum çünkü sütüm bitmiş oluyor. Gunduz zaten hic emmiyir sağıp veriyorum ve mama veriyorum. Senin kız yemiyor ama maşallah resimlerde gayet toplu görünüyor. Tahlilleri Gelisimide iyiyse yapacak birşey yok. Elden ne gelir. Bizik ki yiyorda ne oluyor hala kilo alamıyor.

Canım bizde hiç konak olmadi.ilk doğduğunda unibaby köpük kullandık sonra ebebekten baby me aldım çok beğendik onu kullanıyoruz.

Aa aynı gün doğurmuşuz 😊
Benim kız ilk iki ay çok kilo aldı canım son iki ayda toplam bir kilo aldı ilk 2 ay kilo alamasaydı çocuk eriyip akardı

Öyle yapıyorum canim. Başladım bakalım iyi gelir inşallah
Kendini suclama canim. Oraya salyasi kusmugu herseyi kaciyor. Ben ilk oldugu an farkettim devamlida temizlemeye calisiorum ama zaten boyunlari devamli kapali farkedilmiyor. Ara ara oluyo bizdede. Islak bezle silip kuruluyorum sonrada krem suruyorum

Kızlar bebekleriniz gece çok emiyormu acaba kızım gece emdiği için mi gündüz emmiyor gece emmese gündüz emermi sizinkiler nasıl ona göre bir yol bulcam kendime ya
Canım gece gündüz emmesi diye ayıramazsın ki uykusu gelir emer güven ister seni ister huysuzlanır vb bir sürü nedenle emer gece emmesin gündüz emer olmaz ki belki meme derdi yasıyorsundur çünkü meme reddinde uykuluyken emerler genelde ama not almaşık ne zaman ne kadar süre emiyor sonra doktorla paylaş daha doğru cevap verir belki

Benim kız ilk iki ay çok kilo aldı canım son iki ayda toplam bir kilo aldı ilk 2 ay kilo alamasaydı çocuk eriyip akardı
Bizim kız hep az kilo alıyor. Sadece ilk ay 1100gram aldı. Sonra 580 - 510 buayda evde tarttim 500 gram almış yine. Perşembe gidicez doktora. Daha anca 5.5 kilo olmuşuz yani. Bu sefer farklı bir doktora gidiyorum diğeri herşeye normal diyor.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Canım gece 2 kere emiyor 3.kalkışınca mama veriyorum çünkü sütüm bitmiş oluyor. Gunduz zaten hic emmiyir sağıp veriyorum ve mama veriyorum. Senin kız yemiyor ama maşallah resimlerde gayet toplu görünüyor. Tahlilleri Gelisimide iyiyse yapacak birşey yok. Elden ne gelir. Bizik ki yiyorda ne oluyor hala kilo alamıyor.

Canım bizde hiç konak olmadi.ilk doğduğunda unibaby köpük kullandık sonra ebebekten baby me aldım çok beğendik onu kullanıyoruz.

Aa aynı gün doğurmuşuz 😊
Ben tarihi özellikle seçtim sende öylemi yaptın :) doktor 15ine tarih vermişti

Back