• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizim kız hep az kilo alıyor. Sadece ilk ay 1100gram aldı. Sonra 580 - 510 buayda evde tarttim 500 gram almış yine. Perşembe gidicez doktora. Daha anca 5.5 kilo olmuşuz yani. Bu sefer farklı bir doktora gidiyorum diğeri herşeye normal diyor.
Valla bu işler zor birgün kızımın tam ergenlik zamanı gelince burayı okumasını istiyorum beni anlaması için 1 yıldır neler yaşamışım onunla okusun

Bizim kız hep az kilo alıyor. Sadece ilk ay 1100gram aldı. Sonra 580 - 510 buayda evde tarttim 500 gram almış yine. Perşembe gidicez doktora. Daha anca 5.5 kilo olmuşuz yani. Bu sefer farklı bir doktora gidiyorum diğeri herşeye normal diyor.
Valla bu işler zor birgün kızımın tam ergenlik zamanı gelince burayı okumasını istiyorum beni anlaması için 1 yıldır neler yaşamışım onunla okusun

Biz normalde hiç oturtmuyoruz. 4.ay kontolümüzde 2 doktor da henüz oturtmayın demişti. Ama önümüzdeki hafta 5 aylık oluyoruz. Serroş da hep oturmak istiyor. Yatırdığımızda bile kafasını kaldırmaya çalışıyor. Dün bi deneyelim dedik bayıldı 🤣 Sizce artık oturtmaya başlasam mı, bir zararı olur mu ki?
oturtmalısın bence hiç eğreti durmamış hazır vücudu gibi geldi bana

Bebegi oturtmaya ne zaman izin veriyolar belim kopuyo artık kucaktan düşmüyo hiç benim paşam

Ek gıda dönemi için termal çanta alan varmı? Yada önerdiğiniz bi marka?
Canım kızım küvezdeyken sağdığım sütleri hastaneye götürmek için e-bebekten bu çantayı almıştım. Isısını çok güzel muhafaza ediyor. Ek gıdaya geçtiğimizde de bunu kullanmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• 5AF575E1-EFAC-4753-AD4E-456BCE59776A.png
    5AF575E1-EFAC-4753-AD4E-456BCE59776A.png
    392,5 KB · Görüntüleme: 27
benim ilk kızımda 9 yaşında.ozmn aşırı revactaydı KK ☺ öyle whatsap intagram falan yoktu, en sosyal ağ burasıydı.gecen aklıma geldi ay dedim 2009 ağustos anneleri topiğine bakayım bi.gece gündüz yazısırdık.maalesef sılmısler sanırım bulamadım cokda üzüldüm.harika bı hatıraydı aslında

benim ilk kızımda 9 yaşında.ozmn aşırı revactaydı KK ☺ öyle whatsap intagram falan yoktu, en sosyal ağ burasıydı.gecen aklıma geldi ay dedim 2009 ağustos anneleri topiğine bakayım bi.gece gündüz yazısırdık.maalesef sılmısler sanırım bulamadım cokda üzüldüm.harika bı hatıraydı aslında
hayır canım duruyor silinmiyir hic birsey.ben arada girip bakıyorum karşılaştırma yapiyorum kizlarimin durumlarımı. ☺bende senin gibiydim gece gündüz yazışırdık ne günlerdi bende 2009 eylül annesiyim

hayır canım duruyor silinmiyir hic birsey.ben arada girip bakıyorum karşılaştırma yapiyorum kizlarimin durumlarımı. ☺bende senin gibiydim gece gündüz yazışırdık ne günlerdi bende 2009 eylül annesiyim
Valla öyle ne gunlerdiii♥ ama yok bizim topiği açan silmiş demek çok üzüldüm.yok bızımkı aramalardada çıkmıyo.iki üç yıl bil fiil orda gece gündüz yazıstık sonra face de grup acmıstık sanırım.hala whatsap grubu olan arkadaşlığımız da devam 😊

Kızlar ya mevlütte ne giydiniz özelden yada burdan paylaşabilirmisiniz kıyafetinizi fikir olması açısından. Bi türlü bulamıyorum hem emzirebileceğim hem mevlüte uygun ne olur yardım ederseniz sevinirim

Canım kızım küvezdeyken sağdığım sütleri hastaneye götürmek için e-bebekten bu çantayı almıştım. Isısını çok güzel muhafaza ediyor. Ek gıdaya geçtiğimizde de bunu kullanmayı düşünüyorum.
Bende indirimde bundan aldım internetten ama sökük geldi ya iade ya değişim yapıcam ondan bi sorıym dedim iyi bari bununla devam ederim tşkler:)

Valla öyle ne gunlerdiii♥ ama yok bizim topiği açan silmiş demek çok üzüldüm.yok bızımkı aramalardada çıkmıyo.iki üç yıl bil fiil orda gece gündüz yazıstık sonra face de grup acmıstık sanırım.hala whatsap grubu olan arkadaşlığımız da devam 😊
acılan hiç bir konu silinmiyor normalde çok şaşırdım silinmesine

Başaramadım 🤷🏽 bir ara tutar gibi oldu uykuya geçerken veriyordum falan ama nzmnkı parmaklarını keşfetti emzıgı tekrar öğürmeye basladı. Parmakları çok daha tatlı geliyor 😋😂
O Oceanxx gece meme emerken memeyi çıkarıp hemen emziği sokarak alıştırdım. Hani uykuya dalacağı esnada süt çekmeden sadece memeyi Emzik gibi kullandığı an var ya o zaman. Emiyor ama ağzından düşürüyorsa oioi almanızı öneririm

O Oceanxx gece meme emerken memeyi çıkarıp hemen emziği sokarak alıştırdım. Hani uykuya dalacağı esnada süt çekmeden sadece memeyi Emzik gibi kullandığı an var ya o zaman. Emiyor ama ağzından düşürüyorsa oioi almanızı öneririm
Yarn öyle deniyim tutmasını başda istememişdim ama şimdi aşırı ihitiyacm var mem emmek dıışonda kendini sakinleştirecek bir yol bulmalı emmediği sürece çok ağlıyor

benim kizimda 2010 mayisli bende baktim buladim 😊

Back