• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
gecmıs olsun.ateş eşlik ediyor mu yoksa sadece kulakta kızarıklık var diye mı antibiyotik verdı🙄 alerjik genız akıntısı polene bağlıdır muhtemelen.kızımdakı oksurugude ona bağlıyorum.malum tam mevsımı.inşallah ilerleyip cıgere falan inmez bızımkıde.geçmiş olsun tekrardan, hasta olmasın bebeklerımız

37.5 u geçmedi ateş. Orta kulak iltihabına karşı verdi antibiyotiği .Gereksiz mi vermis demek istedin canım anlamadm ☺️Geniz akıntısı kulağa vurmus bizim maalesef ki hergünde temizlerim burnunu buna rağmen . Siz gittiniz mi doktora . Amin canım insaallah olmaz bebişlerimiz hasta ama o kadar korumama rağmen hep hasta hamd olsun .

Biz normalde hiç oturtmuyoruz. 4.ay kontolümüzde 2 doktor da henüz oturtmayın demişti. Ama önümüzdeki hafta 5 aylık oluyoruz. Serroş da hep oturmak istiyor. Yatırdığımızda bile kafasını kaldırmaya çalışıyor. Dün bi deneyelim dedik bayıldı 🤣 Sizce artık oturtmaya başlasam mı, bir zararı olur mu ki?
Canım bence başla bak daha az önce bir arkadaşıma gittim yeni tanıştığım kızı 8 aylıkken hala oturamadığı için dr a gitmiş ve oturtmaya 6 aylık başlamış o yüzdendir demiş dr sonra oturmuş tabi ama yavaş yavaş başlanmalı ki oturtmaya 6 ay olduğunda oturmaya başlasın ki bnm dr da erken oturtabilşrsin demişti ben de 4 ayın dolmasını bekliyorum oturtmak için maşallah bu arada bebişine 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20190409-164819_Chrome.jpg
    Screenshot_20190409-164819_Chrome.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 38
Canım bence başla bak daha az önce bir arkadaşıma gittim yeni tanıştığım kızı 8 aylıkken hala oturamadığı için dr a gitmiş ve oturtmaya 6 aylık başlamış o yüzdendir demiş dr sonra oturmuş tabi ama yavaş yavaş başlanmalı ki oturtmaya 6 ay olduğunda oturmaya başlasın ki bnm dr da erken oturtabilşrsin demişti ben de 4 ayın dolmasını bekliyorum oturtmak için maşallah bu arada bebişine 🥰
Ben de başlıyorum canm oturtmaya bakalım:) gayet hazır çünkü. 40 yıldır oturuyor gibi 😂😘

37.5 u geçmedi ateş. Orta kulak iltihabına karşı verdi antibiyotiği .Gereksiz mi vermis demek istedin canım anlamadm ☺Geniz akıntısı kulağa vurmus bizim maalesef ki hergünde temizlerim burnunu buna rağmen . Siz gittiniz mi doktora . Amin canım insaallah olmaz bebişlerimiz hasta ama o kadar korumama rağmen hep hasta hamd olsun .
Yok haddime değil tabı 🤭 ama bazı doktorlar hemen başvuruyor ya antibiyotiğe ondan sordum ateşi falan varmıydı diye.ben biraz ilaç konusunda tutucuyum galıba😐 evet gittim brikanly galiba adı öksürük şurubu vermiş.6 yas altına verılmıyormus ilaç ayrıca.içirmedim şimdilik, kendi doktorumuz çok yoğun salı ya ancak alabildim randevu, bı dinlesin ciğerleri dıye gittim.bıde ası olalımmmı hastayız diye.balgamı cıkarabılmesı için hekimanne nin insta hesabında avucu kubbeli yapıp sırtına pıt pıt vuruyorsun, balgamı rahat çıkarır dıodu.denedim hakikaten çocuk 3-4 kere balgamlı kustu biz sok 🙄 şimdi öksürüyor ama daha rahat balgamı çıkardığı için

Internette 90tl canım biz oğlum hastanede yatarken aldığımız için hemen almamız lazımdı eczaneden 120ye aldık
wow baya fark var. bunlardan aldırayım ben o zaman =) bunun şampuanı da varmış bilmiyordum. çok geçmiş olsun canım

@ikiminikprenses @BlueCape kizlarrr, zehirlemişim ben bağırsak floram da bozulmuş. Vücudum aşırı su kaybetmiş. Üstüne de usutme tabi. Saatlerce Birsürü tahlil serum tetkik yapıldı. Serumlarla bile cok zor toparladim. Yatis vereceklerdi hatta istemedim. Hala toparlayabilmiş değilim. Yazamadım size de. Bebeği de emzirme dediler ,çıldıriyor kuzum. Allah tan annem var. Yaklasamiyorum ona da yatiyorum surekli,kafam kalkmiyor zaten. uyumusum bu saate kadar aglamasina uyandim. Artik sakinlestiremeyip kokumu alsin diye yanima getirmis annem. Beni gorunce daha cok agliyor meme istedigi icin. bir an once iyileşmek ve bebegimi emzirmek istiyorum. Salgin varmis aman siz dikkat edin kızlar.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Kızlar bebekleriniz gece çok emiyormu acaba kızım gece emdiği için mi gündüz emmiyor gece emmese gündüz emermi sizinkiler nasıl ona göre bir yol bulcam kendime ya
Canım gece 2 kere emiyor 3.kalkışınca mama veriyorum çünkü sütüm bitmiş oluyor. Gunduz zaten hic emmiyir sağıp veriyorum ve mama veriyorum. Senin kız yemiyor ama maşallah resimlerde gayet toplu görünüyor. Tahlilleri Gelisimide iyiyse yapacak birşey yok. Elden ne gelir. Bizik ki yiyorda ne oluyor hala kilo alamıyor.
arkadaşlar bebeğinizin vücudunu neyle yıkıyorsunuz şampuan sabun? zeynep'in başında hala konak var ben mustela foam shampoo almayı düşünüyorum ama eczanede Alphanova yı önerdiler daha doğalmış. kullanan var mı aranızda?
Canım bizde hiç konak olmadi.ilk doğduğunda unibaby köpük kullandık sonra ebebekten baby me aldım çok beğendik onu kullanıyoruz.
12 Aralık’ta doğdu canım
Aa aynı gün doğurmuşuz 😊

Back