- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.381
Yolladılar canımSertifikasını da yolladılar mi canım sana ve inşallah canım gerçektir
Glt .org sitesinden teyit alabilirsin onlar doğrumu diye sana bilgi verir acaba rica etsem bir bakabilir misin doğru ise bende sipariş vereyimYolladılar canım
Valla bizde böyle oluyoruz heleki kafaya yağ sürelim sen o zaman görBu da bizim konak temizleme seanslarımızdan biri yakın zamanda. Onları temızlıcem diye bidibidi ne uğraşlar verdim
Kulaginda iltihap varmis kuzum, burun tikanikligiyla gitmiştik.
anladım canım bakayım artık bendeKonak icin degil ben konak icin mustelanin konak kremini aldim ama hic etki etmedi
Ağır gelirmi bilmem ama hindistancevizi yağı da iyi gelebilir belki
Bizim bi ufak yükseldi ateşimiz . Halbuki 2 ay aşısında hiç yapmamıştı .4.ay aşılarını yaptıranlar ateş yaptı mı sizinkilerde aynı olmaz tabi herkesin ama çok ateş yapan bi aşı mı tedirgin oldum
Canım sen müdahale etme enfeksiyona sebep olabiliyormuşDr. 4.ayda basla dedi newvit verdi ben 1 ay daha bekliycem vermek icin
Canim mustela sac vucut sampuaniyla yikiyorum. Konak bizde de tek tuk var ben artik tirnagimla hafiften kaldiriyorum
Annem ellerindeki egzama için shea butter kullanıyor çok iyi geliyor. Ben de her şey için kullanıyorum daha iyi gelmediği bı şey görmedimonu da duydum canm yaa ama bilemedim çok alerjik bünyesi var. Doktora bir sorayım bakalım hindistan cevizi yağını.
ayyy yerim maşallahhh ne guzelde oturuyor akıllı akıllı ☺ doktorlar hafif eğimli olmak şartıyla 4.aydan itibaren oturtulabılır dıo zaten. Burada ben foto bekleyemiyorum nıyekı acaba
4ay aşısı var buay, yanı 4ay oldukdoldu girdi çıktı hiç kafanı bulandırma d vit i bile düzgün veremiyorum bizimkine agzında bekletiyor kan ilacı konusundada kararsızım.acaba 9aylıkken tam kan bakılacak eksıkse öylemi kullansamkı diyorum.kafamda deli sorular
valla kızlar ben de artık oturtmaya karar verdim. 5 aylıkken oturtmayacağım da ne zaman oturtacağım :)Oyyy maşallah kuzumaannesi, sanki aylardır oturuyo gibi duruyo, bence zamanı gelmiş.
bizim de boynu ve koltuk altlarında mantara çevirdi canm. Her gün yıkamamıza rağmen nasıl oluyor anlamıyorumruhum_mavi bizim doktorumuzda hindistan cevizi yağı önerdi doğal soğuk sıkım . Gerçekten düzenli kullanımda yumusacık yapıyor . Gerçi dermatit mantara cevirmis suan mantar ilacı kullanıylrum onun ile nemlendiryorum
bebeklerde de kullanılabiliyor mu acaba canm bir araştırayım.Annem ellerindeki egzama için shea butter kullanıyor çok iyi geliyor. Ben de her şey için kullanıyorum daha iyi gelmediği bı şey görmedimbebeklerdeki de aynı tip rahatsızlık mi bilmiyorum ama onu da bı doktora sor istersen.
Bende gün aşırı yıkıyorum ama olacağı varsa oluyor işte . Ne kadar sakınırsam o kadar hasta oluyor zaten cok canım sıkkın. Bende 1 kez kullandım yüzünün bi tarafı hemen geçmiş yumuşacık olmus .bizim de boynu ve koltuk altlarında mantara çevirdi canm. Her gün yıkamamıza rağmen nasıl oluyor anlamıyorumAma mantar ilacını sürüyoruz hemen geçiyor.
bebeklerde de kullanılabiliyor mu acaba canm bir araştırayım.
gecmıs olsun.ateş eşlik ediyor mu yoksa sadece kulakta kızarıklık var diye mı antibiyotik verdıCanım bugun bizde burun hırıltısı ve öksürükle gittik . Sol kulağımızda kızarıklık varmıs . Daha 20 gün önce grip atlattık . Agumentin antibiyotik başladı . Bizim geniz akıntımız alerjikmiş malesef . Neye alerjisi var bılmıyoeum ama sürekli bi tıkanıklık . 4 aylık bebek bu 3. Antibiyotik . İlaç almadıgı ay yok kuzumun . Ne kadar üstüne titresem o kadar hasta oluyo . Ben mi beceremıyorum bakamıyorum çok üzgünüm
Mantar olduğu nasıl anlasılıyor. Bızımkınındr hergun koltuk altını temizlesemde yine pamukcuk gibi oluyor hafifte kızarık.krem sürmek hıc aklıma gelmedı.aslında pişik kremi azıcık surebılırımbizim de boynu ve koltuk altlarında mantara çevirdi canm. Her gün yıkamamıza rağmen nasıl oluyor anlamıyorumAma mantar ilacını sürüyoruz hemen geçiyor.
Evet canım bizimde aşımız yarın annemle kocam 4 doluyor diyor bende hiç anlamıyorum doldu çıktı hesaplarından :) nette okudum ek gıdayla demir ihtiyacını karşılayana kadar demir deposu artık yeterli gelmiyormuş bende d vitaminiyle gaz damlasını zor veriyorum çay kaşığıyla ama bende bilemedimayyy yerim maşallahhh ne guzelde oturuyor akıllı akıllı ☺ doktorlar hafif eğimli olmak şartıyla 4.aydan itibaren oturtulabılır dıo zaten. Burada ben foto bekleyemiyorum nıyekı acaba
4ay aşısı var buay, yanı 4ay oldukdoldu girdi çıktı hiç kafanı bulandırma d vit i bile düzgün veremiyorum bizimkine agzında bekletiyor kan ilacı konusundada kararsızım.acaba 9aylıkken tam kan bakılacak eksıkse öylemi kullansamkı diyorum.kafamda deli sorular
İşte 4. Aya mı giriyoruz 4. Ayı dolduruyormuyuzO zaman 12’sinde 4 aylık oluyorsunuz siz.
Doldurmuş oluyorsunuz. 4 ay bitmiş oluyor 5. Ayın içindesiniz demek.İşte 4. Aya mı giriyoruz 4. Ayı dolduruyormuyuzkafam karıştı hedaplayamadım
Şimdi şöyle oluyor. Doğduğu gibi bir aylık olmuyoruz, hergub bir aydan gün alıyoruz ya, 30 günün sonunda 1aylık oldu dıoruz☺ dolu dolu bir aylık oluyo 45 gublukken 1.5 aylık diyoruz mesela.ikinci aydan gün aldı demiyor kimse ama evet sizde simdi 4ayı dolu dolu doldurdunuz 5.aydan gün alınıyor fakat 4 aylık denıyorİşte 4. Aya mı giriyoruz 4. Ayı dolduruyormuyuzkafam karıştı hedaplayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?