2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kulaginda iltihap varmis kuzum, burun tikanikligiyla gitmiştik.

Canım bugun bizde burun hırıltısı ve öksürükle gittik . Sol kulağımızda kızarıklık varmıs . Daha 20 gün önce grip atlattık . Agumentin antibiyotik başladı . Bizim geniz akıntımız alerjikmiş malesef . Neye alerjisi var bılmıyoeum ama sürekli bi tıkanıklık . 4 aylık bebek bu 3. Antibiyotik . İlaç almadıgı ay yok kuzumun . Ne kadar üstüne titresem o kadar hasta oluyo . Ben mi beceremıyorum bakamıyorum çok üzgünüm

Ağır gelirmi bilmem ama hindistancevizi yağı da iyi gelebilir belki
ruhum_mavi bizim doktorumuzda hindistan cevizi yağı önerdi doğal soğuk sıkım . Gerçekten düzenli kullanımda yumusacık yapıyor . Gerçi dermatit mantara cevirmis suan mantar ilacı kullanıylrum onun ile nemlendiryorum

onu da duydum canm yaa ama bilemedim çok alerjik bünyesi var. Doktora bir sorayım bakalım hindistan cevizi yağını.
Annem ellerindeki egzama için shea butter kullanıyor çok iyi geliyor. Ben de her şey için kullanıyorum daha iyi gelmediği bı şey görmedim bebeklerdeki de aynı tip rahatsızlık mi bilmiyorum ama onu da bı doktora sor istersen.

Oyyy maşallah kuzuma annesi, sanki aylardır oturuyo gibi duruyo, bence zamanı gelmiş.
valla kızlar ben de artık oturtmaya karar verdim. 5 aylıkken oturtmayacağım da ne zaman oturtacağım :)

bizim de boynu ve koltuk altlarında mantara çevirdi canm. Her gün yıkamamıza rağmen nasıl oluyor anlamıyorum Ama mantar ilacını sürüyoruz hemen geçiyor.
bebeklerde de kullanılabiliyor mu acaba canm bir araştırayım.

Bende gün aşırı yıkıyorum ama olacağı varsa oluyor işte . Ne kadar sakınırsam o kadar hasta oluyor zaten cok canım sıkkın. Bende 1 kez kullandım yüzünün bi tarafı hemen geçmiş yumuşacık olmus .

gecmıs olsun.ateş eşlik ediyor mu yoksa sadece kulakta kızarıklık var diye mı antibiyotik verdı alerjik genız akıntısı polene bağlıdır muhtemelen.kızımdakı oksurugude ona bağlıyorum.malum tam mevsımı.inşallah ilerleyip cıgere falan inmez bızımkıde.geçmiş olsun tekrardan, hasta olmasın bebeklerımız

bizim de boynu ve koltuk altlarında mantara çevirdi canm. Her gün yıkamamıza rağmen nasıl oluyor anlamıyorum Ama mantar ilacını sürüyoruz hemen geçiyor.
Mantar olduğu nasıl anlasılıyor. Bızımkınındr hergun koltuk altını temizlesemde yine pamukcuk gibi oluyor hafifte kızarık.krem sürmek hıc aklıma gelmedı.aslında pişik kremi azıcık surebılırım

Evet canım bizimde aşımız yarın annemle kocam 4 doluyor diyor bende hiç anlamıyorum doldu çıktı hesaplarından :) nette okudum ek gıdayla demir ihtiyacını karşılayana kadar demir deposu artık yeterli gelmiyormuş bende d vitaminiyle gaz damlasını zor veriyorum çay kaşığıyla ama bende bilemedim

ruhum_mavi kararını destekliyorum çok araştırdım güvendiğim bütün doktorlar 3. Aydan itibaren oturtulmasını öneriyor. Çünkü zaten bebek bunu istiyor hazır olunca da kendi belli ediyor. Kaldı ki mama sandalyesinde rahat oturabilmesi için zaten önceden başlamak lazım oturtma alıştırmalarına. Ben öyle düşünüyorum yani

İşte 4. Aya mı giriyoruz 4. Ayı dolduruyormuyuz kafam karıştı hedaplayamadım
Şimdi şöyle oluyor. Doğduğu gibi bir aylık olmuyoruz, hergub bir aydan gün alıyoruz ya, 30 günün sonunda 1aylık oldu dıoruz☺ dolu dolu bir aylık oluyo 45 gublukken 1.5 aylık diyoruz mesela.ikinci aydan gün aldı demiyor kimse ama evet sizde simdi 4ayı dolu dolu doldurdunuz 5.aydan gün alınıyor fakat 4 aylık denıyor öyle işte düşük cümlelerle sacmalamadım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…